Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 134

Tema: ZPB 2005. (31. dio)

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Halo moje drage dame,

Od jucerasnjeg skijanja nista, ali je zato pao ludi soping na Zürich-skom aerodromu. Stvarno ludnica. Mama me pitala jutros, a sta to ima na aerodromu, a ja njoj: Nema cega nema! Ludnica, milijun ljudi, svi moguci ducani, Mexx, S oliver, espirt, calida..... Tetka je odrijeslia kesu! :D :D :D
    danas nista posebno, samo s djecom po kuci, ali je zato MM isao s kumom nesto odratit i zaradio nikad lakse zaradenih 100 CHF. Vau :D
    Kozice jos nista. Inace se ceka do 21 dan! nadam se da ni nece!
    Trak, :D za sveki.
    Bepo, Bepo!

Sretna nova godina! Puno, srece, zdravlja, ljubavi i makar jos koji brat ili seka ZPB-icima!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo nas opet doma

Roko vozi novu željeznicu,mi laprdamo,tj. ja laprdam a mm slavi

Jele-blago vama baš uživate! Samo naprijed :D
    Iš,iš kozice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pusa i uživajte. Kad se vraćate?

Yas,Mial-e sad ste me već zabrinule :?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma tu sam, svratim ali ne stignem niš napisati

evo i sad mi lucija na rukama, probudila se prije 10 min

ivan spava, nije popodne pa je zaspao sa prekriženim nogama i knjigom u rukama
    mm malo sišao do svojih
    kako mare kasže ovu godinu imam najmanje osjećaj da je stara godina

cure svima puno i i i puno zdravlja i uspješnu novu godinu od mene i moje obitelji!!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Drage moje od
    S R E T N A N O V A 2 0 0 8 ! ! !
    sve što želite da vam se i ostvari

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uh vidim da je danas bio dan D što se tiće naših dragih emića.
    i ja sam se sa svojim tj. ja pukla a on zalego na komp najgori dan stare g hvala Bogu da je gotova e pa mislim da ipak od ove gore nemože ( iskreno se nadam )

Trak ona ploča kupljena je u Lidlu, otkazala naručeno i prošla 100 kunića jeftinije. mi imamo kredu i slova i brojeve na magnete a tu za flomiće ima u Kiki. ( imate vi Kiku? )

da vam se pohvalim sa sinom - propuzao i na podu i sam se posjedne , a sjedi ko veliki, stoji na nogicama uz naslon kreveta i sve to u 2 dana
    a sad pokuda - nema više spavanca u 8 sad ima ludovanja nekad i do 12, al oko pol 11,11 je u principu gotov. i da frajer spava na jastuku, ja ga ogradim a on na se namjesti na te jastuke i začori.
    danas smo ga našli u kimbiju kako kleči na nogicama uz ogradu i drži se i gleda prema dole :shock: - sutra se kimbi tj madrac spušta na niži štes

kod nas poklona baš nije bilo tako u izobilju, ali sve što je došlo je u nekom čošku osim ploče i evo večeras je dobila nove krede pa kanticu samo nosa. dobila je i onaj famozni plastelin i nikako da se osuši tj. dobio je braco to :? , al smo to ipak prosljedili seki. ove godine dosta glupih poklona i sve nešto naopačke
    eto toliko od mene za prvu noć ove godine

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jutro cure.
    Ja kako sam sva ovih dana :/ ,zaboravim teti Josi cestita rodjkas,joj draga izvini i sa zaskasnjenjem ti zelim sve naj,naj .

Sretna vam nova godina,puno zdravlja i ljubavi i da vam se sve lijepe zelje ostvare

Mi sinoc bili kod prijatelja,imaju jednog djecaka (5) i cekaju bebu,pa ni oni nigdje nisu isli van.Prijateljica je bila tako da je naspemala toliko hrane,da smo se ubijali jeduci,Ajna bila zaspala i kad je krenuo vatromet digla se i gledala "kak svijetli",tj bila su dva,jedan od naseg komsije,koji je trajao duze od opcinskog .
    Sad Spava zajednos MM.
    Bili smo pozvani i kod mojih R,ali smo se odlucili na malo mladje drustvo
    Juce sam opet radila,sad odmaram 2 dana,pa na novo radno mjesto .
    Ajna je postala tako nevaspitana ,neznam sto da radim,znam da nekako mora reagirat na svu situaciju,ali .... pocinje se naderavati na ljude,uzima sve,bez da pita,ne izvinjava se ni pod razno,to joj dodje kao ponizenje.
    Juce bila kod sveki i rekla joj da se ne glupira,jer ju zena nije razumjela sta je rekla,a onda ju pitala "Jeli te to djed naucio da se glupiras?"
    Nista joj nisam kupila za NG,jer nije slusala(osim nekih sitnica,slikovnica,neka kockica slagalica)
    Ajna se jos uvijek raduje i robici koju dobije,ako je po njenom ukusu,ak nije nece ni da joj ja kupim
    Dva dana je isla na sankanje,i sad svima govori kako je bila na ski vilftu
    Trak jesi se otrijeznila?
    svimaa

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    Trak jesi se otrijeznila?
    Od ljubavi ? ma kap alkohola nisam popila,ni u ponoć.

Ma SRETNA VAM NOVA !!!!! I PUNO LJUBAVI,ZDRAVLJA I PARA! DA VAS SLUŠAJU DJECA I MUŽEVI,SVEKRVE I SUSJEDI !!!!

Kasnije budem više pisala,idem popiti kavu dok muški spavaju!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ZELIM SVIMA SRETNU NOVU 2008.!!!

Mi smo bili doma i bili su kumovi s djecom kod nas.
    Luka je imao temperaturu , ali sve je dobro proslo.
    I Luka i Vanja su zaspali oko devet,
    ali Luka se probudio tocno u ponoc dok se pocelo pucati,
    no nastavio je dalje spavati, a Vanja je skroz spavala.
    Danas smo pozvani kod mojih na rucak, ali ne znam da li cemo
    ici jer Luka jos ima malo temperaturu , a i Vanja je pocela nesto kasljucati

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Trak, kakav je bio Roko?
    Jel se sta budio?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    Trak, kakav je bio Roko?
    Jel se sta budio?
    Evo naš izvještaj: Roko je bio super do 11,onda je rekao da je pospan i da hoće spavati. Zaspao je u 15 do 12,ali se zbog vatrometa (koji je bio na 300 m od naše zgrade ) probudio u ponoć,ali se nije uplašio već smo svi morali ležati s njim u krevetu Eto kako smo dočekali ponoć i novu godinu
    I još se do 10 ujutro 2 puta budio na kratko,e sad jel zbog vatrometa ili ne,nemam pojma! Ja sam otišla spavati oko pola 2,ali vidim da je mm dočekao budan bar do 4. I sad naravno spava ....
    Zadnji poklon,željeznica s bagerima mu se jako sviđa,tako da smo večer proveli uz zvuke lokomotive,ali je bio jako dobar!
    A jutros kad sam mu rekla "sretna nova godina"-nije mu se to baš svidjelo pa je pitao "A gdje je stara godina?" i da on hoće staru godinu
    Ma smijeh živi s njim!

Ali...sinoć je užasno padao snijeg i jedva smo došli doma od bake. Vozila sam doslovno 20-30 na sat,a dva puta smo se zanjeli,strava! A jutros ga ima još i više...popodne ćemo možda na snijeg,sad nisam u stanju gledati.

Bobčice-blago tebi kad se Ajna veseli robici,moj to uopće ne doživljava,tak mu je svejedno da li je u hlačama,trenerci,gol,bos.... :/

Mial-nemamo Kiku uzet ću mu s kredom jer se oduševio kod prijatelja!
    I bravo za malog puzača Kiara :D

Htjela sam se ja još sinoć javiti ali rekoh-ionako pretjerujem

Puse svima!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

hej drage,

samo da vam se javim i sve vas pozdravim!

nasa nova je dobro posla! Jela u izobilju, svih vrsta salata Ako nisam 2 kg dobila otkako smo ovdje!Poludit cu. Kad dodemo kuci rigorozna dijeta nastupa!

Petra je cijlu noc spavala. Tek kad smo dosli u krevet onda se probudila, cupala me, kopala oci, nos i sisala. Inace se ona tako mazi. I poslije zaspala. Vec sam mislila da ni nece zaspati. A Jeluska je docekala ponoc! Bila je stvarno dobra! Malo se bojala vatrometa, ali inace ok.

Kad cemokuci jos nismo odlucili. Nije nam frka. Ja ne radim, MM je privatnik. Kad smo isli u Svicarsku nije ni htio cuti dalje od 2.1., a sad frajer nece prije nedjelje 8) . Meni je to ipak malo predugo.

Josie, sretan rodjendan s velikim zakasnjenjem!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mama27-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Vanju i Luku

Ja sam skomirana kao da sam partijala cijelu noć,strašno. Jedva gledam i ne mogu dočekati da Roko zaspe da i ja legnem. A on...kao na speedu,leti,igra se,vrišti pa to dijete ima energije za izvoz. MM isto komiran,tako da se nas dvoje razvlačimo po kauču,a Roko zapovijeda za nepovjerovat.Fakat smo prestari za ovu vrstu zabave

Jele-ne bi ni ja doma da sam na vašem mjestu

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mama27-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Vanju i Luku

kiar upuzao u Novu!!

tra meni je baš lijep vaš ulazak u novu
    i jeluškin također

bobčice da novi posao bude bolji od starog ~~~ a ajnici

luce je u novu ušla plačući, bila je budna do 1
    ivan spavajući a ja i mm na rate za kompom radeći ovo:

http://www.elfyourself.com/?id=1883560797

svima još jednom najsretnija nova godina!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas- oduševili ste nas,svi troje smo gledali i valjali se od smijeha! Vidjela sam to već,ali mi je totalna fora što ste svi četvero!!!

Super ideja koja me btw. danas prvi put nasmijala

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Yas- oduševili ste nas,svi troje smo gledali i valjali se od smijeha! Vidjela sam to već,ali mi je totalna fora što ste svi četvero!!!

Super ideja koja me btw. danas prvi put nasmijala
    baš mi je drago da smo te baš mi nasmijali

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo pošto smo na Rokovu zapovijed pogledali po tko zna koji put vašu preslatku obitelj Elf - moje detektivsko oko je primjetilo da je Ivanovo "tijelo" žensko
    Naravno da nema veze,ali eto morala sam,i dalje Roku moram stalno puštati i baš se super zabavljamo :D
    Hvala na ideji!!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo pošto smo na Rokovu zapovijed pogledali po tko zna koji put vašu preslatku obitelj Elf - moje detektivsko oko je primjetilo da je Ivanovo "tijelo" žensko
    Naravno da nema veze,ali eto morala sam,i dalje Roku moram stalno puštati i baš se super zabavljamo :D
    Hvala na ideji!!
    uopće nisam na to obraćala pažnju
    a on je tako i tako vitki muškić (najbolje mu odgovaraju curičasti krojevi hlača)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma super je Ivan - bitno da je tata muško

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    elfići baš ste super
    Kala samo viće jooooooš maaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa jooooooooš
    čak je i Kiar zaplesao s guzom riknuli smo

mi smo se svi nekako jutros probudili boležljivi, klinci kašljali, al i evo prestali, a ja koma raspad sistema sve boli.
    Trak na petici smo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Da nisu oni rekli da će doći, išla bi leći s Lovrom. Nikad kao ove godina nisam imala manje osjećaja da se nešto dešava, slavi... Valjda starim, ali uopće mi nije palo napamet ići negdi vanka (iako je logistika za Lovru dostupna na čak dvije adrese!). Stvarno starim...
    Opet potpis! X

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

yas,

evo i mene u popodnevnoj smjeni ili bolje reći "prazničkoj"

Naš doček ništa drugačiji od očekivanog, odnosno ništa drugačiji od protekla dva dočeka....gledali Prstenove (i to na rate ovisno o patrikovim raspoloženjima), patrik zaspao u 10 - baš točno ko što sam i predvidjela - ne da ga nisu probudile eksplozije, nego je spavao ko da nije već otprilike mjesec dana....i tako do 8 ujutro uz dva nadudlavanja mlijeka - klasika.
    MM i ja smo si popili čašicu vina i to je bilo to, jeli smo tek nakon ponoći jer nam prije nije baš bilo ni do čega.

Susjedi - tulum do zore i to takav ko da su mi u boravku - nema što nije bilo na repertoraru, a ove godine su se ponovili i karaokama :shock: i to naravno uvijek isti i to baš oni do mene

Patrik je ujutro otvorio poklone i magičnu ploču sredio u roku pola sata - puna je rupa, a brisalica je sva nehero. a to da je koferić pao za slobodu - uopće neću ni spominjati to moje dijete stvarno nije za kupovanje novih, a nedajbože skupih igračaka. Ali čak me iznenadilo koliko mu se svidjela - hoće li ga i dalje toliko zanimati - ostaje nam tek vidjeti.

Sve u svemu ni u novoj ništa novo. Nastavilo se sve po starom - već smo izgubili živce s njim do podneva, zaspao je u autu na putu do svekija, pa naravno kad smo ga prenijeli u krevet više nije htio spavati. Što se mene tiče ne mora uopće, ali imam blagi filing da će zaspat na putu doma samo meni u inat. Sad se MM i on sanjkaju, pa gornji scenraij sve vjerojatniji. Uglavnom, mislim da mi treba malo odmora - sve nešto razmišljam da ponovno skočimo do berlina odmorit živce jer smo onak blago našpanani bez veze i potrebe svi skupa.

Jučer sam mu isto kupila "stolčić" za sjedenje i penjanje na umivaonik, wc i super mu je (Modesty , ipak sam ga našla) - već dugo ide sam na wc, mene ne pusti ni blizu, a sad mu je još lakše spentrati se. I to bez ikakavih nastavaka, kahlica već neko vrijeme skuplja prašinu. Uredno se sam skine, popenje, sjedne, popiša, obriše , obuče, pusti vodu i još na to sve spusti dasku :shock: Još kad bi i ruke htio oprat bez opominjanja, to bi bilo predobro I sad mu je s tim sločićem sve dostupno - cijeli je dan hodao s njim okolo jer se popne i sve dohvati, sjedne na njega i crta si...ma prava stvar.

Ne znam zašto meni uvijek tako dugo treba da "otkrijem" takve stvari...dajte budite frendice, pa me upozorite ak ima još nešto da si olakšam život

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pih... stijena... meni se čini da sam i ja spominjala stolčić za wc i prati ruke

a ovo da ga nosi unaokolo mi nije palo na pamet, na sreću ni ivanu

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a može kakva slikica ili link za taj stolčić????

ja koma sve boli nemrem nikam samo došla malo vas škicnuti i odoh odma u krevet jer me evo tressssssse

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam gotova.Mi bili na sanjkanju,smrzla sam se strava.Roko se uopće ne voli sanjkati već samo trčati po dubokom snijegu
    Jedva čekam sutra da se sve opet vrati u normalu.Nekako sam sita ovih blagdana više :/

Haribo-jesi li se naskijala više ?

A i Paulite nam nema

Stijena-ako budeš opet za kakav put-relaksaciju,ja se bilježim sa štovanjem

Užasno nam fale naši solo vikendi nemam energije ni zašto

MM mi napravio bambus da se malo opustim. Samo se bojim da bi mi trebala koja litra a ne čaša

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ej Mare-jel se to rodio "tvoj" Bepo?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ej Mare-jel se to rodio "tvoj" Bepo?
    Je, to je naš mladić!
    Strpljivo je čekao da bude godište 2008.
    Tatu mu popodne poslalo kući iz rodilišta pa smo skupa čekali da dođe vrijeme za povratak. Moram reći da me skroz iznenadio - bio je totalno cool i priseban! Još se nisam čula ni s njim ni s mamom... Nadam se da su uspjeli zaspati, da se malo odmore...
    Inače, Bepo je pravi momak: 4.400 i 54!

(...)
    Lovre je dočekao budan Novu godinu. Ispred naše zgrade se uvijek okupi mnoštvo stanara (roditelji s djecom 5-15g, otprilike) pa rade vatromet. Tako da smo od 11:15 do 00:00 imali besplatnu predstavu! Zaspao je u ponoć i kvarat uprkos petardama, raketama i ostalim 'bukačima'. Probudio se već u 8...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    a može kakva slikica ili link za taj stolčić????
    je, je može slikica....al možda druge godine zajedno s onima koje sam već prije obećala iz već spominjanih razloga

al da na kompliciramo - tvrda plastika, visine cca 30ak cm, gazište 30X40 cm hrapavo da se ne skliže, 4 nogice s gumicama da se ne skliže....u nami cca 38 kn a primjena je svekolika - od sjedenja, stajanja, penjanja, dohvaćivanja....a s obzirom d se moje dijete uvjek snađe, draže mi je da se penje po nečem primjerenijem i nižem, nego po stolcima i komodama :shock: :shock: :shock:

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bepo je stvarno veliki dečko,čestitam
    Moj drugi nećak,od seke,je bio 4950 g a rodila ga je za dva sata bez ikakvih problema,za razliku od duplo manjeg prvog sina!
    Noćas sam se napokon naspavala,pa krećemo u nove pobjede :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Dobro došao Bepo!!!!!! :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trak na petici smo
    Javljeno još jučer,čekaj da se šefica probudi .

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Dobro jutro i sretna nova godina!
    Ja se javljam sa razbijenim okom - curtesy of my younger son Mislav. Maznuo me glavom i dum u naočale koje su mi rasjekle oko. Došlo mi je da ga zadavim.
    Budete vi više postavile te svoje slike?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

E da... Ja sam provela novu godinu držeći uši dvoje od troje djece koje se probudilo u strahu od vatrometa. A onaj koji je spavao do prozora nije se probudio cijelu noč- Htjela sam da budu budni do ponoći - no desilo se ono što sam i rekla - popadali od umora u 9:20. Domagoj je zaspao na tuti.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    dobrodošao Bepo! :D
    Trak
    Stijena ahaaaaaaaaaaaaa. ja sam mislila na one kao lojtrice za wc školjku, ima držaće sa strane i može i nemora imati malu daskicu koja ide na veliku dasku. ja mislila to Kali kupiti, al evo ona se ponekad uspije i sama popeti na našu školjku.

cure jutros mi Nina poslala poruku
    Mateo mi je u bolnici, ostao je na staru godinu jučer cijeli dan s njim sad opet idem, jaka upala grla,začepljenje gornjih dišnih puteva, na infuziji je, kak jučer nije nije bilo specijalista nije bilo ni nalaza danas će
    ajmo malo zavibrati za Matea da što prije izađe i ozdravi i da nalazi budu što bolji
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Puno vibri za Matea !!!!!! Nek sto prije izade iz bolnice.

Bravo za Bepa!!!!! :D :D :D

Mi sutra putujemo. Svakog gosta tri dana dosta: Meni je i previse. Vec sam se zazelila normale. Ali u svakom slucaju lijep odmor.

Mi imamo stolcic koji je stvarno zakon! Mislim da je nuby ili tako nesto??? Blage veze nemam! Dobili na poklon!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena ahaaaaaaaaaaaaa. ja sam mislila na one kao lojtrice za wc školjku, ima držaće sa strane i može i nemora imati malu daskicu koja ide na veliku dasku. ja mislila to Kali kupiti, al evo ona se ponekad uspije i sama popeti na našu školjku.
    Ne, njemu to nikad nije trebalo, s obzirom da daskicu nikad nije htio - tiskala ga je , a na školjku se popentrava sam već mjesecima i nedajbože da ga netko dirne...a sad sa stolčićem mu je samo malo lakše se popeti i održati na školjki. Nevjerojatno, ali još nikad nije upao unutra iako svaki put baš tako djeluje.

Nina i Mateo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Dobro jutro i sretna nova godina!
    Ja se javljam sa razbijenim okom - curtesy of my younger son Mislav. Maznuo me glavom i dum u naočale koje su mi rasjekle oko. Došlo mi je da ga zadavim.
    Budete vi više postavile te svoje slike?
    I tebi sretna
    A za oko,no coment,događa se!
    Slike-jučer tražila mm-a da ih stavi,ali ga je bolola glava
    Bit će ove godine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Da se Mateo brzo vrati doma! Jako mi je žao držte se Nina!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ali ga je bolola glava
    A ja kao pregledavam pravopis i greške

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ali ga je bolola glava
    A ja kao pregledavam pravopis i greške
    da i ja toliko se trudim da provjerim pa čak idem copy-paste u word pa na provjeru znanja iliti neznanja , al opet imam tonu grešaka pa me sve , al s obzirom koliko sam doma malo sam i otupavila .

a što se tiče slikica malo sam se uljenila a i još malo skupljam s borom
    Stijena e mi smo mićani pa nam trebaju stolčeki i lojtrice za sve

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vagala sam svoje stado bikova i ovako stojimo na 31.12
    Domagoj 12.500
    Dora 12.700
    Mislav 11.700

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A koliko su visoki?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

glavno da ih curka sve šiša

patrik je recimo sitnije građe - od rođenja pa nadalje, a on ima petanestak, šesnaestak...ovisi koliko koji dan jede Uglavnom dignut mi ga je već problem, a nosit - samo ako je neka teška frrrrrrrrka.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vagala sam svoje stado bikova i ovako stojimo na 31.12
    Domagoj 12.500
    Dora 12.700
    Mislav 11.700

kak si ti meni dobra

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Malo. 89

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa onda su taman,proporcionalni,ako ne i debeli

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da, fakat pa ti imaš tri bika..... :shock: :shock: :shock:

imaš još moja tri

meni je ovaj jedan prepreviše.........MM i dalje ima zabranu prilaska na godišnjem

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kaj pa svi su bikovi (osim jedne krave)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo nisam mogla odoliti pa smo i mi sad izvagali i izmjerili Kalu
    13 kg
    95 cm
    pa se ti žali MB kak su tvoji mali, sitni . . .

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pa mali jesu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa mali jesu
    Pa jesu pa šta onda. Narast će . A kontam da ni vas dvoje niste dvometraši?!
    A jesi se ti to opet malo zaželjela tješenja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •