Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
Lutonjice, to i mene muči.
Očito pričaju o stvarima o kojima pojma nemaju - ono o delimitaciji me piknulo u oko nekoliko puta - dakle, pojma nemaju za što je sve Roda zaslužna, ali zdušno pljuju po njoj... Ok da pljuju po stvarima koje stoje (ja mogu shvatiti da smo svi različiti i da se ne zalažemo za iste stvari), ali ovaj napad počiva na čistim predrasudama, a ne nekim činjenicama...

Kako doprijeti do takvih ljudi, a ima ih puno? Nije poanta da promijene stav, ne možemo svi biti istomišljenici, ali mi je koma da im je mišljenje utemeljeno na totalno netočnim informacijama.
to je mene mucilo prije jedno pola godine kada sam usla u raspravu sa nekim osobama koje su imale, da se lijepo izrazim, lose misljenje o rodama.
no nisu imali pojma da su rode zasluzne sto danas imaju takvu porodiljnu naknadu.
to je, vidis, svima zajednicko.
netko se ne mora slagati sa rodinom politikom i stavovima vezanih uz trudnocu, porod, dojenje, AS....ali nema tog roditelja koji ce kontrirati na rodiljnu naknadu.

ali manje vise ti koji se javljaju nisu sa tom cinjenicom ni upoznati.

meni je zao sto sto se o rodinom radu jos vise ne prica jer mozda onda ne bi bilo takvih predrasuda.
iako mislim da bi bilo utopijski ocekivati da takvi topici i takvo razmisljanje ne postoje.