-
Cure, ako smijem pitati, zašto se toliko osvrćete na to ŠTO je netko tamo rekao, ako ih ne smatrate važnima?!? Barem donekle.
Meni to izgleda malo smiješno, kao: nebitne su, irelevantne, pričaju o glupostima... a s druge strane se neke cure odavde javljaju i tamo (i samo potpiruju vatru, kako je već netko ovdje rekao), a ni ovaj topic baš nema nekih konstruktivnih rješenja.
Nemojte me shvatiti pogrešno, nije uopće stvar u tome da ja vas sad tu nešto napadam i prozivam, iako možda tako djeluje (ispričavam se zbog toga).
Radi se ustvari o tome da sam, razmišljajući o ovoj temi, došla do nekog svog zaključka da je Roda dosta često shvaćena 'militantno', 'odbijajuće po žene koje ne mogu dojiti' i sl.
Mene ustvari to BRINE!
Da, činjenica jest da je puk neinformiran.
Ali je također činjenica da oni iz Rodinih poruka izvlače pogrešne poruke!
TO bi trebalo nekako promijeniti. Čini mi se da bi Roda trebala napraviti nekakvu više info i friendly kampanju, jer sam dojma da ljudi doživljavaju Rodu negativno jer se Udruga stalno bori i 'svađa' s nekim. Možda bi stvarno trebalo nastupiti manje (karikiram) SAMO DOJENJE I NIŠTA VIŠE!(!!), a više DOJENJE JE MOGUĆE, INFORMIRAJMO SE!
Nadam se da shvaćate što želim reći, stavljam misli na ekran prilično stihijski jer mi se klinka budi... :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma