slijedi i nastavak...predugo sam bila pasivna pa me krenulo
uglavnom, nakon mog pozitivnog iskustva s vašim portalom, ja krenula u propagandu poznanicama s bebama i s problemima s dojenjem - kad ono šok-je si ti luda, to ti je kao sekta, one sve napadaju isl...
i krenula ja onda u pomnije iščitavanje foruma (do tada sam sam čitala postove u temamam poteškoće s dojenjem i tekstove u portalu vezane uz poteškoće s dojenjem) i moram priznati, i ja sam se u nekom trenutku osjećala kao neodgovorna mama jer u svom šestogodišnjem roditeljskom stažu sam ipak mislila i na sebe, a ne samo na potrebe djece...iščuđavanje i komentari tipa "ne razumijem uopće mame koje svom djetetu u bircu daju da jede šećerić samo da bi one mogle pričati s frendicama" isl...
poanta svega i moje mišljenje - u javnosti više raditi na promicanju stavova udruge i promociju akcija udruge (teško je s financiranjem, znam...) ali i na forumu bi članice udruge i administratorice trebale paziti na neargumentirane komentare tipa "formula je zlo" i sl...
inače, super ste i samo naprijed, cijeniti konstrukrivne kritike, a zanemariti one druge...
i ja bi voljela negdje hvaliti samu sebe i reći da sam ponosna što sam isključivo dojila moju bebicu, a nisam od onih sretnica što imaju mlijeka na bacanje - ne zato što sam bolja majka nego zato što sam samo ponosna na tu činjenicu...