-
mislim da je najveći razlog za odustajanje od dojenja mišljenje da nemaš dovoljno mlijeka, i onda svaka žena zna da može kupiti adaptirano, ali jako malo njih zna da može uspijeti s dojenjem i to s jako malo truda i ne uz ne znam ja kakve žrtve (o drugim problemima ne znam, ali za ovaj sam sigurna). i zato je jako bitno da rodin portal postane relevantno mjesto za traženje pomoći uz dojenje jer iz mog iskustva to je jedino mjesto gdje se prave informacije mogu dobiti...
Zato mislim da je važan soft pristup, naravno kad je riječ o edukaciji (kad je riječ o političarima i multinacionalkama, slobodno dajte hard)
...i ta priča o komociji...opet naglašavam, ne znam kakva je komocija buditi se po noći, raditi bocu i držati bocu dok beba ne počuća.
kod mene je slučaj da iz komocije dojim na zahtjev, da iz komocije su mi oba djeta u mom krevetu, da ne nabrajam dalje...
i da, upravo sam zmaj htjela linkati (još da me netko, molim vas, prosvijetli kako) jer mi se čini prilično aktivna na ovom forumu da bi mogla davati onakve izjave...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma