mojemalo prvotno napisa
dobar dan forumašice
Js molim da mi eto po ''bontonu'' objasnite zaštomislite da su mame sa forum.hr - a needucirane i da do njih ne dopire rodina poruka.
Ja sam jedna od tih mama s foruma koja ima mišljenje da su rodine forumašice pre agresivne prema mamama koje ne doje ili nisu istomišljenice velike rodineforumske večine. Odalke vam uopće pravo prozivati nas ne educiranim i informiranim osobama, ja to jesam i 99% žena tamo također jesu, sve smo mi visile za vrijeme trudnoće na rodinim stranicama ali ono što nas ZGRAŽA je to da seovdje na forumu ne možeš kvalitetno savjetovati ako ne dojiš bar 2-4 godine, ako ne koristiš platnene pelene ,ako ne kupuješ rodin propagandni materijal i ne dolaziš na rodine kavice.
Sve što se tamo htjelo postić je možda ako ipak razmislite je da rode šalju dobru poruku da je dojenje bolje naravno, ali to rade na krivi način i da, ruku na srce, pretjeruju u nekim stvarima kao što je ta halabuka oko poštanskih čestitkica.
Zato nemojte, zaista, nemojte na takav način napadati ljude da su needucirani jer to nije način da dokažete da rode nisu ''militantne'' .
Bolje smislite način kako ispraviti način vaše propagande.
S poštovanjem
forumašica forum.ha - a...