svasta covjek sazna
pa da se i nas propagandni materijal kupuje
(nije li ovo tek jedna od mnogih predrasuda?)

no, meni se i dalje cini da neki clanovi foruma.hr ukljucujuci i tebe imate misljenje puno predrasuda prema rodinim clanicama...jer nas ima svakakvih, i koje doje i koje ne doje, i koje imaju jednokratne pelene i koje imaju platnene pelene...

udruga se uvijek ogradjuje od clanica foruma i to pisem zadnjih dana ko zna koji put, jer clanovi foruma rodinog su jedno a clanovi udruge su drugo i clanovi foruma i njihova misljenja ne predstavaljaju misljenje udruge

jel to tesko shvatiti?
i jel tesko shvatiti da ne moze svako slovo kontrolirati i da je svatko odgovoran za svoje rijeci?

a stav udruge je nesto drugo
ako te on zanima, mozes ga naci ili nas upitati

imamo clanica koje doje i koje ne doje i nisu nikad dojile...
imamo clanica koje koriste jednokratne pelene i one koje koriste platnene pelene...

ali zna unaprijed da je djaba ovo sto pisem, jer kad netko unaprijed stvori sliku o udruzi na osnovu rekla-kalaza informacija, ne znam sta se moze uciniti, osim i dalje ici onako kako smo se dogovorile kad smo udrugu i osnovale..ici dalje prema drustvu naklonjenom djeci, na nacin za koji mislimo da je ispravan, kritizirati stvari u drustvu koje smatramo da treba promijeniti i raditi na nasim projektima i dalje...

pa tko voli, nek izvoli, mi smo tu
dezurne i na telefonima, i na pregledima autosjedalica, i na rasprodajama, i na standovima...