-
Nekak sam stalno mislila da je forum kao medij smišljen da bi svi koji to žele mogli izreči svoje mišljenje, bez obzira kakvo i koliko militantno bilo, a moderatori su tu da brišu ono što se kosi s pravilima pojedinog foruma. Ne vidim razloga da ste tak militantne prema zmaju.
Isto tak internet je smišljen da bi se informacije izmjenjivale brže i jednostavnije, a ne da bi se isključilo vlastitu glavu. Jer tko mi može garantirati za istinitost bilo kojeg podatka ili informacije objavljenih na internetu? Zašto bi nas onda rastuživalo ako je netko napisao nešto u što taj čas ne vjerujemo? ili ipak vjerujemo? Npr da smo loše mame jer smo... ili jer nismo..., ili da smo super mame... Sve je to relativno... Misliti malo treba.
Drage RODE, učinile ste mnogo za mnoge od nas i hvala vam na tome. (Mene ste od ružnog poroda i ne dojenja dovele do prekrasnog poroda i prekrasnog dojenja u drugom pokušaju.)
Ne čini mi se da trebate popravljati sebe, je sve ovo blaćenje dio je kulture bočice koju nastojite razbiti. Time bi mnoge majke (i očevi, svekrve...) bili prisiljeni suočiti se s vlastitim greškama i zabludama, od kojih mi se čini najgora ona da je adaptirano jednako dobro kao mm (ne zovemo ga više niti kravlje mlijeko, adaptirano - to tak dobro zvuči!). To suočavanje i preuzimanje vlastite odgovornosti je jako bolno. Svi smo mi vrlo osjetljivi kad su naši maleni u pitanju. U njima ne samo da vidimo njih, nego i sebe. Pa je lakše reči da mi niš ne fali od adaptiranoga a rode su militantne.
Mislim da biste na blaćenja trebale gledati kao na dobar znak, da se nešto događa, da ste došle do bolnog mjesta (ima ona neka izreka da se za dobrim konjem praši, tak nekak).
Drage RODE, za vaš dosadašnji trud i uspjehe stvarno ste zaslužile
i ne bojte se blata, jer na zemlji i vodi, uz malo sunca, naraste veliko drveće. (a to govorim zato da se moje malo sunce ne moralo za 20 godina svađati na porodu kao mi sad)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma