cvijeta 73 baš mi se sviđa tvoj iskren post!
Dobro si uočila da je ovo forum od Udruge koja se bori za nešto, i normalno je da po istom forumu šeću vatrene istomišljenice. Radi onih 84% bebica iz prethodnog posta Roda mora tako glasno vikati, da je tu i tamo netko čuje. Ja nisam članica Udruge ali dojim, obožavam dojenje i to mi je, uz trudnoću i porod, najljepše iskustvo u životu. Iz straha da nam dojenje neće uspijeti, nisam nabavila dudicu ni bočicu, puhala sam i na hladno. Imali smo izražene skokove u razvoju sa 3 i 6 tjedana kad smo dojili po 10, 12, 15 ili čak 17 sati dnevno. Pitam se kako bi naše dojenje završilo da nisam na ovom forumu pročitala ništa o tim skokovima, i da sam djetetu jednostavno dala dudu, a ono si onda ne bi moglo regulirati proizvodnju mlijeka jer ne bi bilo na cici, već bi žvakalo dudu... :? Možda bi bilo sve u redu, ali ja jednostavno nisam htjela riskirati. I da mi je poštar uz brzojav donio dudu i bočicu, vjerojatno bi se čak i naljutila i izbacila ga van, onako luda kakva sam bila, babinjača puna hormona.
Vjerujem da sve mame ponekad malo "zastrane", daju djetetu keks, puste ga na komp i sl. da malo odahnu. Mislim da je malo tko baš bez grijeha, savršenstvo bez mane. No, svjesno nedojenje bez ikakvog normalnog razloga i puštanje djeteta da se ponekad ubije od televizije nisu ista kategorija...
Sad sam i jamlo zabrijala...