opet sam malo bacila oko na raspravu na forumu.hr i u stvari činjenica je da najviše zamjerki ima na način komunikacije na rodinom forumu. osobno mislim da je najveći problem u ovoj vrsti komunikacije (da se nađemo na kavici mislim da bi se sve vrlo brzo složile), nešto napišeš, pa te dva dana nema, pa se u međuvremenu dok te nema razvije cijela rasprava o npr. keksu iz tvoga posta...i sl.

mene ne živcira uopće činjenica što će me netko zbog ovog ili onog napasti, sto ljudi - sto čudi -sto načina odgoja. cijela frka je nastala oko načina komunikacije prema majkama koje ne doje, a mislim da je tu najmanji problem, ali tu bi i članice udruge trebale biti najopreznije i reagirati na sve bezobrazne komentare, jer je i tema najosjetljivija. Stvarno na topicima posvećenim dojenju, vrlo rijetko se može naći bilo kakva otvorena osuda, iod forumaša, a pogotovo od članica udruge.

Mislim da se radi više o dojmu cijelog foruma. a da je ovaj forum malo naporan, istina je, ali opet ponavljam- tu se ne radi samo o razmjeni iskustava nego o zalaganju za određeni način pristupa toj djeci...

a mene osobno nerviraju npr. engleski izrazi za neke banalne stvari - "cry out" metoda (i još to nazvali metodom, a o čemu je pobogu taj tip napisao cijelu knjigu, kad sve stane u jednu rečenicu - "pusti dijete da se dere dok ne zaspe"), "time-out", tantrum - to još nisam niti skužila što je, jel možda šiza?

i još nešto me muči...npr. ja na netu nađem neki članak o štetnosti veganske prehrane na razvoj djece...i odem na njihove topike soliti im pamet o tome...imam li na to pravo? ili će administratorice reagirati, i u najmanju me ruku upozoriti?