nadaj se, vidiš da ni ovaj forum nije dovoljan
![]()
cvijeta73, forumi su obično mjesta na kojima je ekipa anonimna do trenutka kada se prijateljski dogovore oko nalaženja. Vjerujem da ti je jasno zašto sam otporan na pitanja tipa "tko si ti" i sasvim mi je svejedno koliko mi vjeruješ.
Unatoč mojoj nultoj toleranciji marketinga formule koju je Trina zorno imenovala drskom, netaktičnom i ponekad malo i nekulturnom (bila je preblaga), ostajem pri svome i kad god to kontekst dopušta ostavljam reference na razloge zašto sam drzak, netaktičan i ponekad malo nekulturan. Nešto kao dobra, mila i emotivna zvečarka jednostavno ne postoji.
Jasno mi je da se to nikako ne da mjeriti s emotivnim patosom beskrajne majčinske ljubavi i ne reagiram sve do trenutka kada ta ljubav poprimi naziv prohibiranog proizvoda iz npr. (kršitelj koda)ovog arsenala.
cvijeta73 prvotno napisa
zapravo će te dosta teško spriječiti u nakani. Nešto je veći problem s "trollovima" koji namjerno truju forume, a najčešće udaraju na emocije.
Zamisli sebe kao direktora npr. Hollle podružnice za Hrvatsku. Jasno ti je da je jedina prepreka plasmanu tvojih štetnih proizvoda ciljanih bebama tamo nekakva roditeljska udruga. Kako bi ti postigla opće trovanje nejači? Vjerojatno bi prvo ponudila sponzorstvo kako bi se otpor omekšao - to je bar lako. Potom ustanoviš da je ta nekakva udruga pobornik IBFAN-a i ne prihvaća sponzorstva od firmi koje plasiraju nadomjestke. Šta sad? Skužiš da imaju forum...

nadaj se, vidiš da ni ovaj forum nije dovoljan