-
ja i dalje ne razumijem, a priznam, teško mi je ulaziti u ovakve teorije zavjere (možda naivna, možda plava...tko zna).
Slažemo se da je uz dojenje vezano konstantno dobijanje tisuću i jednog savjeta od bliske, bliže i daljnje okoline, slažemo se da je ovaj forum jedno od rijetkih mjesta gdje se mogu dobiti ispravne informacije...
i kako sad izjave da adaptirano (time znači i kravlje kao druga solucija) ubija bebe, može pridonijeti tome da ja, kao neupućena i needucirana u tom području (ovdje ne mislim ovo sarkastično, nego realno), kad prijateljicu u problemima uputim na sos, ovaj forum i sl, a ona pročita ovako neke izjave koje nemaju temelj u brojkama (govorim o onih 80% živih, nedojenih beba), a nema strpljenja, volje ni vremena dublje ulaziti u tematiku, ne dobijem povratnu informaciju o kojoj sam već pisala.
Koliko zaposlenika npr. ***** podružnice u Hrvatskoj je plaćeno za ovaj tvoj perverzni način marketinga, a koliko je majki (opet se vraćam na onih 80%) koje nisu iz ovog ili onog razloga uspjele...
Teorija zavjere može ići i dalje - možda si ti jedan od trollova o kojima pričaš?
inače, za mene je jedna od najboljih forumašica Saradevi, koja, svi ćemo se složiti, ima jedinstveni pristup i porodu i prehrani djece i odgoju, ali njene postove toliko uživam čitati, da mi dođe da odmah rodim treće djete sama, u svojoj kuhinji, bez ičije pomoći iako sam po prirodi totalni trtaroš i paničar i idealni porod zamišljam uz prisustvo silne hrpe doktora...
ona ili ima urođeni smisao za komunikaciju, ili je prošla silne tečajeve, ali to je razina tolerancije koju očekujem na jednom ovakvom forumu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma