Planiramo neko kraće putovanje od 3-5 dana; lokacija: Hrvatska ili Slovenija, djeca od 2-5 godina. Molim vas da mi predložite nešto provjereno i dobro, da je smještaj dobar i da ima nekih sadržaja za djecu, a možda i za roditelje
unaprijed hvala![]()
Planiramo neko kraće putovanje od 3-5 dana; lokacija: Hrvatska ili Slovenija, djeca od 2-5 godina. Molim vas da mi predložite nešto provjereno i dobro, da je smještaj dobar i da ima nekih sadržaja za djecu, a možda i za roditelje
unaprijed hvala![]()
sad po zimi ja bi u toplice sveti martin, jako je lijepo i čisto
a kad bude malo ljepše vrijeme na Brijune, mi smo bili jedne godine u 4. mjesecu i bilo je prekrasno-vožnja biciklima po otoku, safari park - super za klince a i odrasle
Hvala na prijedlogu, ali ja sam iz Pule, tako da su Brijuni već viđeni :D
Bled ili Bohinj. Predivna priroda, a Slovenci se potrude da se nekaj događa. Ako ništa drugo-možete šetati oko Bledskog jezera i hraniti patke. Smještaj: apartmani hotela Golf. Dvosobni s kuhinjom i kupaonicom, možete sami kuhati ili bar prigrijati mljekeco, a možete se hraniti u hotelu Golf od kojeg je apartmanska kuća daleko cca 50m. Ako ćeš ići javi da ti kažem di ima nešto zanimljivo i di se dobro jede. Mi smo tri godine za redom bili od prije Božića do iza Nove Godine i bilo nam je prekrasno.
Potpisujem za Bled - mi smo odsjedali u hotelu Golf, koji ima odlične bazene za djecu.
Možda Zadar - hotel Funanimation na Boriku - jako child friendly hotel (velika igraonica, baze), a Zadar je prekrasan grad
Između Bleda i Bohinja, ja uvijek dajem prednost Bohinju![]()
Potpisujem! A u Bohinjskoj Bistrici su bazeni tj. vodeni park.tanja_b prvotno napisa
Hvala vam puno na svim prijedlozima, a da li možda može netko preporučiti neki dobar agroturizam u Sloveniji pa da se eventualno malo uživa i na snijegu...planiramo ići početkom 2 mj.!!!
Rogla....di točno? Privatni smještaj, hotel? Tamo su i neke toplice u blizini, koje?
daj odi na kompasovu stranicu, imaš tamo sve o zimovalištima i termama u sloveniji. ionako je obično prek njih jeftinije neg ak ideš direkt u npr u hotelarena prvotno napisa
hvala ti
zaboravila sam ti napisati adresu
www.kompas.hr
Potpisujem i ja!Mama Natasa prvotno napisa
Kao smjestaj preporucujem "Tripic": fantasticna hrana, velike sobe, ljubazno i usluzno osoblje... Uvijek im se vracamo kad idemo na Bohinj, a prvi put smo kod njih odsjeli 1999.
I nije daleko od zicare za Vogel, koji je krasan za djecu! :D