Evo jedne kalorijske bombe (ali jako fine

):
SLATKI ZALOGAJ
Biskvit:
6 jaja (posebno žumanjci, posebno snijeg od bjelanjaka)
6 žlica šećera
6 žlica brašna
3 žlice kakaoa
1/2 praška za pecivo
Peći 20' na 200°C i vruće preliti sirupom od 15 dag šećera i 2 dl vode.
Krema:
7 dl mlijeka (ali treba više)
5 žlica griza
1 puding od vanilije (može i čokoladni - isprobano)
20 dag margarina (preporučam manje)
12 žlica šećera
U 2 dl mlijeka skuhati griz, pa ohladiti - (preporučam uzeti više mlijeka - ja sam radila s 2 dl, pa sam morala dolijevati jer je bilo toliko gusto da se nije dalo miješati)
U 5 dl mlijeka skuhati puding.
Izmiješati vrući puding i ohlađeni griz.
U ohlađenu smjesu umiješati izrađeni margarin sa šećerom.
Ohlađeni biskvit premazati kremom i preliti čokoladnom glazurom. Kad se stegne rezati na kocke.
Radila sam sa smeđim šećerom i bilo je jako njamiiii
