-
Opet problemi!!
Dakle, dojim skoro 2 mjeseca i unazad tjedan dana sam primjetila da beba ima los polozaj na dojci i ne kuzim u cem je stos, Posebno kad je na lijevoj strani. Stisne gornjom usnom bradavicu, sad imam ragade s dolnje strane koje me jako bole. dosad nismo imali problema. Pokusam prekinut podoj, pa ponovo pokusam dati sisu ali uhvati na isti nacin. Poludicu. sad spava a mene vec muka hvata kako ce siiati kad me to tako boli. sta da radim? U cem je fora? Mislim da premalo otvori usta..a i jos je dosta sitna.. Ne zelim odustati od dojenja al ovo je bas gadno. Nista ne mogo podnjeti na sisi ni pamucnu siroku majicu..S desnom stranom je u stvari ista prica al jos nemam ragade pa cemo nocas tu stranu i sisati.Inace imam bas siroke areole al kao da prije nije bilo tako. Isto je i u lezecem polozaju..
Znam da bi bilo bolje nazvati ali nikad nisam u prilici. I jos mi je najgore sto podoji traju sat i duze a sisa svakih sat vremena kad je budni i cesce.
Ako moze kakav savjet kako da joj stavim sisu u usta!!
I da, ona uvijek uzima sisu brzo i zivcano pa ni ne uspijem nista..Joj kakao sam jadna sada!!Ne mogu izdajat jer mi ne ide bas a i beba nece bocicu..Sta cu sad?
Pomagajte.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma