Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dohrana svježe voće ili kupljeno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno dohrana svježe voće ili kupljeno

Bok svima, evo mene prvi put na forumu, pa ako nešto zabrljam nemojte zamjeriti ovo se posebno odnosi na administratoricu . Evo moje dileme. Moja mala curica će uskoro započeti sa dohranom, do sada sam je samo dojila te sam konzultirala pedijatricu o počecima prehrane. Ona je za početak navela jabuku i to iz teglice. Naime, ona tvrdi da svo voće koje će jesti sirovo, kupujem gotovu kašicu, a ne da sama pripremam??? Je li to stoji??? :/

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sigurno je bolje da sama napraviš od svježe jabuke, još bolje ako imaš domaće. To je stvarno čas posla. Naribaj ili samelji štapnim mikserom. Možeš dodati i malo svog mlijeka.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo mi počeli dohranu jabukom. Imam domaće, pa mislim da su puuuuno kvalitetnije od teglice. Komadić jabuke skuham, sameljem štapnim mikserom i dodam mrvicu mlijeka, beba je zadovoljna.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

probaj razliku recimo jabuke kuhane na pari ili jabuke iz teglice i sve će ti bit jasno.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj emanina prvotno napisa
    probaj razliku recimo jabuke kuhane na pari ili jabuke iz teglice i sve će ti bit jasno.
    Sad sam nadrapala, al ja stvarno ne osjećam razliku. Skuhala sam Janči jabuku i smiksala je u pire i dobila ono što prodaju u voćnim kašicama.

Naravno da je bolje domaće, kuhano, ribano, pareno... bez konzervansa i dodataka.

I nije da se ne kužim u kuhanje, ja sam pravi food freak.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja se slažem da sama praviš kašice ako imaš domaće a ako nemaš mislim da je u svakom slučaju bolja kašica iz teglice nego ona od kupovnih jabuka koje špricaju sa svakakvim otrovima i glupostima i još onda u trgovini stoje po ko zna koliko vremena itd. itd.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj LeaB prvotno napisa
    Sad sam nadrapala, al ja stvarno ne osjećam razliku. Skuhala sam Janči jabuku i smiksala je u pire i dobila ono što prodaju u voćnim kašicama.
    hm. meni je ta jedna kašica od jabuke bila odvratna.možda je do proizvođača.
    kad T. nije pojela jabuku ja sam ju pojela al kad nije pojela kašicu frks u smeće

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj emanina prvotno napisa
    hm. meni je ta jedna kašica od jabuke bila odvratna.možda je do proizvođača.
    Moja je frendica meni uvijek za primjer dala: Daj molim te, (kršitelj koda)ova mrkva i jabuka je tako odurna da ju ni pas nije htio jesti.
    A ja reko: A moja Mia je obožava.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

istina od početka do kraja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •