ajd pomozite gdje ima,kolko kuna,opišite ih i tak...
znači za nehodača,kategorija 6-12 ili kako već i da su lijepeeeee
ajd pomozite gdje ima,kolko kuna,opišite ih i tak...
znači za nehodača,kategorija 6-12 ili kako već i da su lijepeeeee
Mi kupili u H&M ... bijele, izvana umjetno krzno, iznutra flis, topleeee, na cicak sa strane, prave sminkerske ... cijena 4,50 €
aaaaaaaaaaaa HM mi je boljka! nemam putovnicu za Tonkusrecica prvotno napisa
![]()
al cijena je mrak!!! :shock:
ak ko ide nek me se sjeti
Ja sam iz Beograda, pa ne znam da li ću baš biti od pomoći. Ali ovde u svim prodavnicama gde ima da se kupe Primigi cipelice ima i čizmica sa krznom, nehodajućih. Konkretno kod nas neka prodavnica se zove Stop&Go, ali sam videla gde god ima Primigi cipelica ima i njih. Cena oko 5e.
jesi,pomogla si mi s idejom i evo nasla sam temu na rodi o tim cipelicama.
budem pogledala...
Srećice, mi imamo te iz HM-a i magnet su za ljude! To je nešto nevjerojatno, kako sad stalno hodamo po šopingcentrima, svi - ali SVI - se zaustavljaju i propitkuju otkud nam... već me lagano jeza hvata kad vidim da netko gleda. :/
@n@ imas pravo, meni je smijesno kako pored njih nitko ne primjecuje maramu ... znas uvijek svi komentiraju 'gle gle kak se nosi beba', a sad uglavnom cujem 'joj vidi kakve cizme ima'![]()
Inace Leila ima hladne noge bit ce na mene, pa nikakve carape u nekoliko slojeva ne pomazu, ali kad skinem cizme uvijek su noge tople.
Dakle, tko ide u HM da nam dofura???
:DAndrejaMa prvotno napisa
jel postoji neki Neno-HM![]()
Je, i Lauri su stopala topla od čizmica.
Jedino... preslatke su. To im je jedina mana valjda.![]()
Mi imamo ove
http://www.uggaustralia.com/Products...yID=369&page=1
model Erin, ali u smeđoj boji.
U ovima joj se jedino ne smrznu nogice.
mi smo kupili u osh koshu platnene sa krznom koje se vežu na čičak. I nikad joj nije hladno nogicama.
jesu to one starke? ja sam htjela te pa nema broja samo od 3-6
nisu starke. PLATNENE čizmice
![]()
te nisam vidjela. imam tako nešto slično od skafandera samo nije krzno nego flis iznutra. al baš tražim čizmice da nisu tvrdog đona,da su malo više i da su tople. robeez su mi super al malo skupe...