-
voli: palentu, juhu s knedlicama, cokoladu, bananu, krusku, sve mlijecne proizvode
ne voli: krumpir, jaja, ribu, nista sto baca zeleni odsjaj
-
kad gledam u odnosu na sun, jagor super jede, ali u odnosu na vas ostale zderonjice :shock:
ne voli: griz, palentu, zitne pahuljice, bilo koje mlijeko osim mog, i to mi je veliki problem jer ne znam sto da mu dam za dorucak. doduse, kad se sjetim da je cijelu noc cicao, vjerojatno ni nije gladan ujutro
obozava: masline i integralnu tjesteninu. hmmmm ne znam sto jos bas jako, jako voli. aha, znamo, titi
(po noci se svako malo cuje: MAMA! AM! TITIII!
)
jede onak, svasta pomalo - sto ce rec brljavi
, ali recimo ne voli nikakve namaze (opcenito ne voli kombinacije okusa). kruh jede iskljucivo sam, od pizze (narucujem uvijek vegetarianu pa mu rado dam) voli samo okrajke. svaki dan jede neko povrce (mrkva, brokula..) kuhano s tijestom/rizom/prosom i maslinovim uljem. sve zeli probati kad vidi da mi jedemo, ali 80% nove hrane ispljune.
junk nam nije problem jer ne voli cokoladu, od kolaca pojede zalogaj-dva, a bombone, smoki, cips, hrenovke, salamu, cevape
nije probao.
ako voli alnaturine dinkel stapice i sezam plocice, ali to ne smatram junkom. jedino sto vidi da tata mlati vocni jogurt pa hoce i on, jede ga svakodnevno ali ne opterecujem se puno time.
voce uglavnom voli, posebno jabuke.
pije vodu. rado popije sok ali kako mi soka doma nemamo 8) onda pije vodu.
sve skupa, on jos nema neke preferirane stavove o hrani. jedan dan pojede 3 zdjelice necega, sutradan ni primirisati. i tako. brljavi, sto bi rekla moja mama, ocajna zbog njegove 'nedostatne' ishrane. doduse, i meni se cini da nema previse raznolik meni, ali tjesim se da doji...
uglavnom dojimo. mislim da mu dojenje jos uvijek cini preko 50% ishrane.
-
Voli-žgance,griz,čokolino,jogurt,piletinu,sarmu,sve vrste sosa,rižu,gotovo svo povrće ,slaninu,krumpir obožava,pečena jaja,sve juhe......rekla bi da voli gotovo sve,e da...špinat isto obožava.
Ne voli-kuhano jaje
-
Moj (16 mj) je lud za jogurtima.Ujutro bioaktiv,popodne acidofil.Voli jako sireve pa mu često dan onako u ruku da jede.Od voća voli bananu,jabuku,mandarine i kruške.Čokolino navečer prije spavanja(netko spominjao nemajke?
).Čokoladu rijetko po kockicu.Štapiće isto nekad a kroki ako uspije užicati u nekoga.Ne branim mu ništa ali trudim se ne imati u kući ono što ne valja ali teško mi ide jer mu brat i sestra vole puno toga što on nebi još smio.Salame,čajne,kobasice...to mu nisam ni dala da proba.Povrće slabo.Možda jedino maLO BROKULE,danas smo imali grašak i mrkvu,obožava meso i ribu,sipe jako voli.Pije samo vodu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma