Ja sam nemajka.

Sad ćete me popljuvat al kaj ja tu mogu..

Patrik jako voli voće (jabuke, kruške, mandarine, naranče, limune, grožđe...) i jede ga svaki dan, u priličnim količinama.

Jede jogurte, ali bi se prodao i za voćni. Pa mu ga onekad dam.

Jako voli kuhanu (ne i sirovu) mrkvu i obožava grašak, voli krumpir, ali ne može smislit keljiće i zeljiće, brokule isl. (još uvijek radi one rigoleto face i zvukove ako mu to stavim u usta)

Okej mu je riža (mi klopamo basmati), grah, tjestenina (integralna) tu i tam, valjda ovisi kakav mu je dan.

Nikako da zavoli npr gris. Struže s jezika i radi bljak face.

Voli jesti kruh i pecivo.

Obožavao je do nedavno sireve, sad malo manje (valjda mu je dosadilo).

Ne može smisliti zobeno, sojino ni rižino mlijeko. Ali obožava moje i kravicino.

Špek mu je mrak dobar, pojeo bi kobasu i salamu (pogotovo samoborsku domaću) a ne bježi ni od šunke.

Za masline bi odgrizao palac.

E sad nemajka: meso jako voli, piletinu naravno, ali sad već i pajceka, ai i pohano na pariški (iako to jedemo fakat rijetko, njemu se dopalo), pojeo bi u slast običnu salameštinu, kruh s paštetom a bogami i hrenovku. Trudim se izbjegavati ali nije baš moguće uvijek.
Kekse voli maznut tu i tamo. Smoki ne jede ali rižine kuglice zove smoki i tamani ih nevjerojatnom brzinom. Voli štapiće, pa i one "ribice". Sladoled je jeo par puta ali ga je s guštom smazao. Čoksa mu je mljac, kao i tati mu - pa se tu moram boriti. Pez bombone je probao jer ih je dobio na poklon - i poluuuudio za njima I da završim u nemajka stilu, pizza mu je mljac.

I tak. E da. Zaboravila sam reći da voli sokove. I ubite me sad, kaj ja tu mogu. Balansiram i trudim se al sam daleko od ideala.