Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: mršavite li vjezbanjem?

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno mršavite li vjezbanjem?

da li skidate kile vjezbanjem sada dok dojite?
    ja sam primjetila da sam sve veca i veca a vozim bicikl po 45min i navecer se ne obzderavam vec jedem voce.hlace u koje sam stala nakon poroda vise ne idu na mene.
    jel normalno da zena nabere kile dok doji pa makar se ne prejeda?tako mi je bilo i u prvoj trudnoci,dobila sam 6 kg nakon poroda..

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kakv ti je dnevni meni?

ja sam bila na dijeti i s dojenjem sam skidala 1kg/tjedno, bez gladovanja (Montignac - ništa slatko, bez bijelog kruha i sl. nikad kombinacija meso+tjestenina i sl)

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ah..papam musle(vocne,cokoladne) skoro svakodnevno..navecer jabuke..po danu obicno meso s krupirom ili kruhom..mlijeko svakodnevno.al vjezbam pa ne kuzim zakaj to ne ide dolje!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ajde pokušaj tjedan progurati ovako:
    -meso ili mliječno samo s voćem ili povrčem (osim musli - bez dodatnog šečera s jogurtom)
    -tjesteninu integralnu, rižu integralnu, kruh integralni u kombinaciji s povrčem i voćem
    za međuobrok šaku raznih sjemenki ili voće ili jogurte

ja sam bila na miljon dijeta i jedino mi je ovakva prehrana pokazivala rezultate

pa vidi, ako djeluje , sve 5

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jenny, rodila si tek prije dva mjeseca, dopusti tijelu da se navikne na novi hormonlni poredk u organizmu...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam na Montiju (osim što ga tu i tamo preksim necim slatkim), isto ide 1 kg tjedno (vjerojatno od dojenja, a ne od Montija), ne vjezbam, penjem se na 4. kat 2x dnevno (noseci bebu i vrecice iz trgovine), to je sve.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam od onih sto se goje nakon poroda. U cijloj trudnoci se ugojim ca. 5 kg. - od cega ne ostane previse nakon poroda. Ali zato nakon poroda nabacim sa lakocom 10-tak kg. Sve se stabilizira nekih 10-godinu nakon poroda

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja se nisam opterećivala s kilogramima prva tri mjeseca nakon poroda. tada mi je bilo bitno samo da nam krene dojenje. i jela sam sve šta sam stigla, kile nisu išle dolje, ali se nisam dodatno udebljala.

kad je mali imao cca 4 mjeseca sam počela malo paziti šta jedem, izbacila sam slatko (samo 2 puta tjedno neka sitnica), izbacila čokoladne muslije i prešla na obične, ubacila voće između jela da ne ogladnim previše (uglavnom jabuke i kruške), pila samo vodu, kava bez šećera. ostalo sam jela sve kao i do tad, ubacila malo češće kuhanu hranu a ne prženu... vježbala nisam jer sam po prirodi lijena, svaki dan sam išla u šetnju s malim (s tim da se dečko nije želio voziti u kolicima nego sam ga morala nositi u slingu)

rezultat je sada nakon godinu dana - smršavila sam 15kg u 9 mjeseci. opet sam se malo opustila i bacila na slatko i sad već 1,5mj ni grama ne ide dolje. moram malo sad stati jer još imam viška

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja se uopće nisam opterećivala kilima, niti sam bila na dijetama. Jela sam sve, nisam vježbala i evo 16 mj nakon poroda mogu uć u hlače koje sam nosila prije trudnoće, još da skinem 2 kg bila bih na staroj kilaži al me to ne brine previše. Nemoj da te muče kila otić će ona dole, uživaj u svojoj bebici

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

svatko od nas ima svoj metabolizam i organizam mu drugačije reagira na hormonalne (dis)balanse...
    ono što nekome pomaže pri skidanju kilograma, nekome ne mora...

nikako ne preporučamo rigorozne dijete u vrijeme dojenja, pogotovo dok je beba sasvim mala...

najbolje je, kako i svi znamo, izbaciti slatkiše, slatke sokove, pekarske proizvode... zapravo se dijetalna prehrana svodi na zdravu prehranu.

i, ne smijemo zaboraviti kako i dojenje troši 500kcal dnevno...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja jedem sve, u svim količinama. mala ima 10 mjeseci i tako sam smršavila da je za neprepoznati 8)
    živjelo dojenje!

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma pustila sam dijetu na stranu..trazi me cicati svakih sat vremena pa stalno imam osjecaj da ako manje jedem da nece nis pametno dobiti u mlijeku )

naravno,nista nije otislo dolje makar se ne obzderavam,vec gore!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •