plizz preporucite mi nesto solidno. Da nije prevelik, da ima vise opcija, da nije preskup, a da opet nije kakav krs...![]()
plizz preporucite mi nesto solidno. Da nije prevelik, da ima vise opcija, da nije preskup, a da opet nije kakav krs...![]()
Ja imam Moulinex, kupljen prije nekoliko godina, vrlo često u upotrebi.
I ja isto. Obožavam ga. Moj najbolji prijateljmmmama prvotno napisa
![]()
Moj se istrošio![]()
Sad kupujem novi i nikako da se odljepim od Boschovog MUM46![]()
a jel mozete postavit linkove da vidim kako izgleda. Fotke ne smijemo, ali link mozemo![]()
imam vodene kozice pa ne mogu izac iz kuce. Moram pokazat mm-u kako bi znao sta treba kupit![]()
koliko je ovo love u euricimaPoslid prvotno napisa
jel se moze solidan kupit do nekih 100 euro
http://www.moulinex.co.uk/pages/food....htm?OnpageA=1
Ovo je moj najbolji kuhinjski prijatelj, na nekoj francuskoj stranici je izašla cijena od 65EUR, kod nas, u BiH je oko 200KM, dakle oko tvije granice od 100EUR.
Taj košta oko 200 Esnorki prvotno napisa
Zakaj misliš da ga ja samo nagledavam.
mmmama:minaXY:Ja imam Moulinex, kupljen prije nekoliko godina, vrlo često u upotrebi.
@n@:I ja isto. Obožavam ga. Moj najbolji prijatelj LaughingTakođer!I ja imam Moulinexov. Obožavam ga!
jel ta mesoreznica stroj za mljevenje mesa, ili ono za rezanje narezaka, sireva, kruha...?Poslid prvotno napisa
ja imam neki Beko, odlican je, stalno u upotrebi, sjeckamo, pasiramo, miksamo, frapeice radimo, ma sve....oko 400 kuna je kostao, a radi sto na sat :D
snorki prvotno napisa
![]()
potpis na moulinex
jel ga ima kod nas kupits_a_n_d_r_a prvotno napisa
![]()
jos pitas![]()
pogledaj u mediji ili saturnu,ne znam sta ti je blize
Ma to krivo piše! Pogledaj na slici: to je baš flajšmašina (ilitiga stroj za mljevenje mesa)ninaXY prvotno napisa
ma da, učinilo mi se na slici da je to flajšmašina, i baš sam se pitala gdje su uspjeli utrpati još i mesoreznicuPoslid prvotno napisa
![]()
A jel tebi treba ta flajšmašina? Za duplu cijenu zapravo dobiješ samo nju (osim imena).
Ja inače sama meljem meso (jer sve imam domaće) i za to sam upotrebljavala onaj veliki nož u multipraktiku (i tako ga uništila). A ovaj boshov nema taj veliki noz uopće, a koristan je i za puno drugih stvari. Ne znam, nisam ni sama pametna :?
meni upravo riknuo Gorenje MP, nakon samo godinu dana koristena tu i tamo![]()
ne preporucam ga nikako![]()
vidim da preporucate Mulinexov :/ , gledala sam bas jucer ovaj boshov i bas mi jeali sam se zaljubila u kenwoodov sa srebrenim kucictem - ima miljun funkcija ali mu je cjena paprena. Ima li netko kakva iskustva s njim
ja imam nešto malo... izgleda ko starinska ulična svjetiljka.
ali, sve radi.
a bio 180 kuna.
Ja se ipak odlučujem za boshov štapni mikser s rezačicom.
upravo imam novog frenda http://technomarket.hr/products/09060958/bosch-mum-46cr2
Posljednje uređivanje od ewa : 05.05.2011. at 10:46