-
szbuckow ti si divna i imala si veliku srecu kad si srela tu fizijatricu. Ja sam danas nakon sto sam procitala tvoj post odlucila da uzmem bobath terapeuta koji ce me usmjeravati kako da se bavim sa svojim djetetom i naravno da radim ono sto je primjereno njenom uzrastu. U ostalom nije mi jasno zasto se forsiraju neke vjezbe za koje ona jednostavno nije sazrela kao npr. puzanje jer ona nije stabilna ni na laktu kako treba a kamoli na ispruzenoj ruci. Inace mi imamo pojacan tonus u rucicama a oni su me toliko uplasili kada su mi rekli da se moze sa vremenom i pojaviti na nogama. Jos uvjek je masiram uvece poslije kupanja a ona mi uvijek pocne plakati cim joj masiram rucice i rolam prstice.A sto se tice lopte sve ono sta radimo na podu kazu da mozemo i na lopti samo sam ja toliko nespretna da ju nemogu savladati koliko se otima.Inace vojta i meni traje nekih pola sata a sat sve ukupno kad ju tjesim dok place. Kako bebac jos drzi rucice gore danas sam saznala da prva vjezba vojte utice na otvaranje i spustanje rucica uz tijelo nadice-b sta kazes na to posto si ti upoznata sa vojtom dobro?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma