-
Cure imam problem i pitanje...idemo na Goljak na vježbice i u zadnje vrijeme nas teta fizi. stalno odkantava, prvo je bilo dođite svaki drugi tjedan, pa je onda tu došao Uskr, prvi maj, i prošla su 2 mj. bez vježbica...kad smo napokon došli jedva nas je pozdravila :shock:
nemam pojma zašto, super smo s njom i Emanuela ju obožava..nije joj se dalo uopće s njom vježbati i stalno je gledala na sat... Emi ima 14 mjeseci i još ne hoda....kaže ona a što da ja sada s njom vježbam, ona mora prohodati :shock: :shock: MM i jasmo se samo pogledali...kada smo krenuli kući, ja sam već zatvarala vrata, i viknula joj znači za dva tjedna, a ona se zaderala iz petnih žila, ne, ne, za mjesec dana...imala sam osječaj da je zakolutala očima :shock:
U četvrtak smo bili kod dr. Žućka koji je rekao da nastavimo ići na vježbice, da mala mora vježbati ustajanje na desnu nogu, u 20:30 istog dana zove nas njezina teta vježbačica da odgađa sutrašnje vježbice ( nakon mjesec dana), da je bolesna i poslije da je nema do 8 mjeseca i nitko je ne mjenja :? :shock:
Pa zar je to moguće, da je nitko ne mjenja i da nje nema slijedeća 2,5 mjeseca, ja joj nekako ne vjerujem...i što da radim s djetetom, i što će ostala djeca koja idu na vježbice kod nje?????
Ja ne vjerujem da netko može izostati s posla 2,5mj i da ga nitko ne mjenja!!!!!
Što da radim, da zovem dr.Žućka da nam nađe zamjenu, jer sam sada stvarno ljuta?
Zna li netko koliko neuropedijatara radi na Goljaku?
zato što je naša izgleda jako bolesna i pitanje je hoće li doći do kolovoza a mi smo sada naručeni kod nje, a rekli su mi da samo ona tamo radi i da je nitko ne mjenja???!!!
Pa dobro što će sva djeca naručena na Goljaku????
Dajte mi dobro neuropedijatra na Rebru i Klaićevoj?
Hvala vam puuuuuno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma