-
Čuj, ako je dijete pred prohodavanjem i ako se vidi da će pravilno hodati (a terapeuti to vide), onda terapeut sa njim zaista niti nema što vježbati.
Ja znam djecu koja su vježbala (izvan goljačkog sustava) i kojima su terapeuti prekidali vježbe čim bi krenuli u pravilan iskorak, naravno uz upute roditeljima.
Po mom iskustvu, dakle govorim o našoj terapeutici, ona je zaista dobro procjenjivala koliko često naručivati dijete na vježbe pa nas je u razdoblju kad je išlo loše naručivala svaki tjedan (jednom čak i dva puta!), a kad je Lea npr. propuzala odmah su se vježbe prorijedile.
Isto tako, postojao je raskorak između onoga što je fizijatar govorio i onoga kako bi terapeutica naručivala na vježbe - terapeuti se direktno suočavaju sa ogromnom gužvom pa očito balansiraju kako umiju.
E sad ovo da ju nitkone mijenja baš i ne zvuči kao istina, nama je uvijek bila zamjena na vježbama kad naše terapeutice nije bilo (tako sam i vidjela da ne rade svi terapeuti na Goljaku jednako predano)
Što se tiče neuropedijatara ja ih na Goljaku znam barem tri: dvoje koji rade u ambulanti za EEG + dr. Bošnjak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma