kole, kojih ti cudesa imas u albumicu Kamila je superrrrrrrrrrrr!!!

vjesticice, cestitam na prvoj "kupovnoj"

Nego, evo i mene nakon poduze pelenasko-stvaralacke pauze. Alanove nove pelenice cekaju pranje, pa cu ih poslikati drugom prilikom, za sada samo da pokazem pelenu koju sam napravila kao poklon sinu nasih prijatelja koji je nedavno slavio prvi rodjendan i glavu sam razbijala sto mu jos pokloniti uz vec pripremljeni dar (igracke i odjeca su mi nekako bile predosadne i nemastovite, uostalom za to ima sve druge prijatelje ) i onda mi je sinulo

Uglavnom, pelenica je odlicno primljena, Alexovi roditelji su inace strastveni platnopelenasi, i definitvno sam bar sto se njih tice pogodila u sridu s ovom idejom. I bake su bile odusevljene, uopce cijelim konceptom da sad neko ide sivati pelenu, pa jos nasivati ime na guzu, uglavnom imala sam svojih par minuta slave

Alexova pelena

I, da, curama koje su mi nakon mojoh prvih uradaka savjetovale da koristim debeli mekani dio cicka jedno veliko "hvala" - naravno da ste znale o cemu govorite, poslusala sam vas i vidim razliku izmedju novih pelena i onih starih sa tankim cickom.