A do tada ce mm krojiti!mamaanita prvotno napisa
A evo konacno i moje prve pelene, slobodno umrite od smijeha. Nakon besrajno puno puta pregledavanja vjesticinog foto stripa odlucila sam pokusati.
http://picasaweb.google.hr/marinaferenac/ZaWebAlbum02
S obzirom da sam se ucila sivati na njoj ne vjerujem da ce izdrzati pranje, jer ne znam sta se radi sa krajem konca kad se prosije svuda uokolo. Mislim da su mi i gumice preslabe. Koristila sam 6mm, i jako je tanka, meni se cini da je u ovim kupovnim pelenama deblja. I na kraju nije mi masina htjela prositi cicak :? , pa sam ga prosila rucno, zasto to?

. Nakon besrajno puno puta pregledavanja vjesticinog foto stripa odlucila sam pokusati.
.
ne znam da li si me razumela... i ako je to uopste bio tvoj problem
za pelenu mina30. A što se gumica tiče, to je valjda najozbiljniji problem početnika u šivanju. Moja je prva pelena završila u smeću jer je oko nogica bilo toliko lufta da bi formirani drekec ispao van, a ne samo procurila mokraća

keep up the good work! (ja radim, pa ne stižem
. Masinu mi je kupio za Bozic, ako budem cesto spominjala, mozda za rodjendan dobijem presu za drukere
. I ja isto gumicu usivam od jednih usiju do drugih, pocnem na sredini, zabodem iglu i onda sa jednom rukom rastezem, sa drugom upravljam da ide ravno, visak koji mi ostane u ruci odrezem, ak me kuzite.
, probat ću ih endlati s običnom mašinom. E sad te pelene se sastavljaju naličje na naličje i mene pati kako ubaciti gumu. Ako gumu rastegnem i pričvrstim npr na dio koji ide uz guzu, da li još jednom treba prošiti preko gume na vanjskom dijelu pelene kad se unutarnji i vanjski dio spoje (ako iz mog pisanja itko skuži što me pati)?