-
predobra tema...zanima me samo školovanje teta vani...hoće li novim zakonom o dadiljama i u RH biti moguće čuvati klince doma? i najbitnije zna li netko postoji li edukacija u RH Reggio Emilia Approch....inače imala sam prilike vidjeti Talijanske vrtiće u par navrata i najviše mi se svidjelo odvojene sobe za psavanje-ne zbog spavača i ne spavača već zbog higijene-po tim sobama se ne skače, kreveti se prašnjavi ne stavljaju jedan na drugi it.
Imam želju otvoriti privatni manji vrtić, ali kad bi dobila na lotu ufff bio bi to vrtić s vrtom koji bi sadila djeca (organski) iz njega bi brali i kuhali, adrenalinski park u nekoj obližnoj šumi ili vrtićkome dvorištu, malu pozornicu, dvoranu.....male radionice i kuhinju (domaćinstvo) gdje bi djeca učila stvari iz stvarnoga života itd... 1 teta na troje djece da nikome ne pofali pažnje (obvezno tople i brže a onda i obrazovane) i kombinacija raznih pedagogija, Motesor,REA, Waldorf itd....
Zanima me je li tko čuo za švedski program Ur Och Skor- ne mogu ništa naći na netu....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma