Stranica 13 od 33 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1625

Tema: kruh iz pekača 2. dio

  1. #601
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Lan je odličan za izbjegavanje, posebno muškarcima.

  2. #602
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    meni danas stigao novi propeler, jedva cekam baciti se na kruhove razne nakon dosta vremena :D

  3. #603
    SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    Varaždin
    Postovi
    649

    Početno

    Ja sam kupila onaj Vivax u Getrou i ispekla 4 kruha koje smo smazali brzinom munje i 5. dan korištenja je na programu bake nakon 5 minuta počeo cviliti i pokazao na displayu "error" nakon čega se ugasio i više nije proradio. Odnijela sam ga na servis i čekam rezultate Nadam se da će dalje raditi...

  4. #604

    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Postovi
    460

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa
    Lan je odličan za izbjegavanje, posebno muškarcima.
    štono bi se reklo, elaboriraj!

  5. #605
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Citiraj Lapis prvotno napisa
    Citiraj Davor prvotno napisa
    Lan je odličan za izbjegavanje, posebno muškarcima.
    štono bi se reklo, elaboriraj!
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...&highlight=lan

  6. #606
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Isto tako i ovdje s nešto više detalja: lan ulje iz frižidera.

  7. #607

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Postovi
    712

    Početno

    Akcija Metro 20.11-03.12 Moulinex OW2000 pekač 475 kn

  8. #608
    monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    N.Zagreb
    Postovi
    1,344

    Početno

    Citiraj studena prvotno napisa
    Akcija Metro 20.11-03.12 Moulinex OW2000 pekač 475 kn
    Tek sad vidim ovaj post, meni MM kupio taj u Getrou i platio oko 600 kn, čak mislim i nešto više :shock: , sad me glava zaboli.

  9. #609
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    monax, ma i ja sam moj platila toliko, ali bas neka sam kad sam ovako sretna sto sam ga uzela meni je cak trgovac rekao da su par dana ranije imali vivax na akciji oko 35e-i sve do jednog prodali, a moj je bio 75e....pa ti sad vidi...

    Nego, pitanje za iskusne: koliko dugo biga treba da stoji prije nego ubacim ostale sastojke, i jos jedno ( ) kad hocu da otvorim pekac (npr. da ubacim sjemenke) ,cinim to dok radi ili ga iskljucim? pretpostavljam ako ga iskljucim da cu prekinuti tok programa :?

  10. #610
    monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    N.Zagreb
    Postovi
    1,344

    Početno

    Ja sam sinoć radila s int.brašnom i odmah stavila sjemenke suncokreta i lana :? .
    Nisam skontala da se stavlja poslije!

    Sad radim francuski za MM, on nije ljubitelj tamnog kruha!

    Pitanje za iskusnije

    Ukoliko ne stavim šećer hoćel to utjecati na kruh?

  11. #611
    SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    Varaždin
    Postovi
    649

    Početno

    Citiraj monax prvotno napisa
    Ja sam sinoć radila s int.brašnom i odmah stavila sjemenke suncokreta i lana :? .
    Nisam skontala da se stavlja poslije!

    Sad radim francuski za MM, on nije ljubitelj tamnog kruha!

    Pitanje za iskusnije

    Ukoliko ne stavim šećer hoćel to utjecati na kruh?
    I ja stavljam sjemenke odmah, to ti je po želji
    Funkcija šećera u kruhu je što je hrana za kvas, kako bi kvas mogao poraditi treba mu šećer. Ako ga ne staviš, riskiraš da ti se tijesto ne digne.

  12. #612
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Citiraj monax prvotno napisa
    Ja sam sinoć radila s int.brašnom i odmah stavila sjemenke suncokreta i lana :? .
    Nisam skontala da se stavlja poslije!

    Sad radim francuski za MM, on nije ljubitelj tamnog kruha!

    Pitanje za iskusnije

    Ukoliko ne stavim šećer hoćel to utjecati na kruh?
    Ima veze a sve ovisi na koji način radiš kruh i sa kojim brašnima
    Kalimero najbolje zna s kojima i kako da a sa kojima bi moglo bez

  13. #613
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Slavonija-Bistrinci
    Postovi
    1,424

    Početno

    monax:

    Ukoliko ne stavim šećer hoćel to utjecati na kruh?
    Da utjecat će više ili manje vidljivo. Taj šećer ( saharozu ) koriste kvasci za svoj rast, jer im je duže i kompliciranije doći do šećera razgradnjom škroba, a oni se jedino hrane šećerima.
    Dakle šećer ima indirektno utjecaj na volumen kruha kao i na boju.

  14. #614

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,173

    Početno

    ja stavljam cca 2/3 od onog što piše u receptu, bez vidljivih posljedica

    jer smo skužili da je kruh presladak inače

  15. #615
    monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    N.Zagreb
    Postovi
    1,344

    Početno

    Citiraj kalimero prvotno napisa
    monax:

    Ukoliko ne stavim šećer hoćel to utjecati na kruh?
    Da utjecat će više ili manje vidljivo. Taj šećer ( saharozu ) koriste kvasci za svoj rast, jer im je duže i kompliciranije doći do šećera razgradnjom škroba, a oni se jedino hrane šećerima.
    Dakle šećer ima indirektno utjecaj na volumen kruha kao i na boju.
    radila sam francuski po receptu iz uputstva. Po receptu ne ide šećer, kruh je bio anemičan i mislim da je mogao još narasti
    vadila sam ga i djelovao mi nepečen pa sam ga vratila još 40 min na zagrijavanje. Malo se popravio poslije.
    Kad sam ga vratila, greškom sam pokrenula program 1 i lopatica počela da radi tako da se napravila rupa

    E sad ću prečešljati vaše recepte

  16. #616
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    Samo da vam javim da sam prezadovoljna sa mulineksom ow 2000, juce sam pekla mlijecni po receptu iz knjizice koja dolazi uz njega, i nesto ukusnije nisam odavno jela, a jutros mi je kuca mirisala na crni hljeb sa sjemenkama (10 ak vrsta,neka gotova smjesa sjemenki) i fenomenalan je, narastao je do prozorcica, ma super ,super! Ja sam kao pravi streber stavljala sve kako pise, tacne mjere i redosljed i stvarno sam odusevljena! (osnovni program, 3:18 min,1000gr ,na odgodu od nekih 10-ak sati)

    monax, i ja sam sinoc stavila odmah brasno sa sjemenkama, i super je, ali inace u uputama pise da se dodaci stavljaju poslije zvucnog signala-u odredjeno vrijeme, pa sam zato mislila da nece biti dobro ako ubacim odmah, ali isto je,bar mi se cini...

  17. #617
    monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    N.Zagreb
    Postovi
    1,344

    Početno

    Citiraj ssss prvotno napisa
    ovaj kruh koji mi i dalje jedini uspijeva 100 % je polubjeli gdje redom ide
    300 ml vode
    30 ml maslinovog ulja
    1,5 žličica soli
    1,5 žličica šećera
    1/2 kg brašna polubjelog tip 850
    1 žličica suhog kvasc

    Evo ovaj me danas dočekao prekrasnog izgleda i mirisa
    Radila sam ovaj kruh i jako jako njami.

    Pekač skroz ok ali bih voljela da je ležeći kapup

  18. #618

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    149

    Početno

    već sam napisala da smo kupili Alasku i pečemo već mjesec dana, skroz, naskroz oduševljeni :D, pečem s bigom (uvijek s friškim kvasom)
    pitanja:
    raženi odličan, crni i polubijeli isto, ali kukuruzni mi ispadne dosta suh, ukupno stavim 10 dkg kukuruznog i 30 dkg bijelog, 2 dcl vode, 1 dcl mlijeka, nešto sjemenki sezama, lana, suncokreta. Da povećam količinu sjemenki za vlažnost?
    Probala sam i slatki, u 2 dcl mlijeka stavila kvas, pol žlice šećera i 20 dkg brašna, nakon 3h dodala još 20 dkg brašna, putar, med, šećer, sol, jaje, grožđice, korice limuna, pojeli brzo, jedino je bi malo zbijen (kao pinca), i bile su rupe u tijestu od mješanja ventilatora. Može pomoć, ja zamislila kruh kao panatone 8) (ne baš nezdravo napuhan, ali da nije zbijen)

  19. #619
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Slatki kruhovi su gnjavaža jer krenu padati prije reda i onda dobiješ kanale u kruhu. Dosta je tricky postići optimalno dizanje. Ja zato jednostavno smanjim šećer, a primjer takvog kruha je lumblija: mljac.

  20. #620

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    149

    Početno

    može recept za lumblija
    ustvari ja sam zapravo zadovoljna sa slatkim kruhom (ne može biti perfektno) svejedno pojedemo bez obzira na rupe, sa toplim kakaom odlično boljni nego kupovni, ispraksirat ću se ja

  21. #621
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Ima tu negdje. Lumblija se peče na Korčuli oko Sisveta.

  22. #622
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    Ponosni vlasnici alaske, treba mi vasa pomoc!

    moja prijateljica je dobila na dar alasku,ali nema nikakve upute i ne znamo njemacki,a pise na njemackom na samom aparatu. ponesto je kao kod mog mulinexa, ali ipak ako imate vremena napisite mi redom programe ima ih 10, basic, pa veliki bijeli to sam skontala , ali dalje ne.
    I koji je program vasa preporuka?
    Trazila sam na netu uputstvo, users guide, ali nisam nista nasla, pa ako ima link to bi bilo jos lakse, samo da je na engleskom, njemacki nam nece pomoci.
    I da li kod alaske idu sastojci istim redom kao kod mulineksa, tecni pa suhi? izvinite bog puno pitanja, ali znam da mi vi mozete pomoci. Hvala vam unaprijed!

  23. #623
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    Neko?

  24. #624
    monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    N.Zagreb
    Postovi
    1,344

    Početno

    Citiraj a72 prvotno napisa
    Neko?

    probaj pronaći ovdje
    http://hr.diplodocs.com/marka-korisn...uporabu/ALASKA

  25. #625
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    monax, gledala sam to i prije ali samo na francuskom i njemackom, ali ne znam ni jedan od ta dva....na eng.nema,bas me cudi.
    kako radi tvoj mulinex, ja od kad sam ga kupila vise ni jedan kupovni kruh nismo pojeli :D

  26. #626
    monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    N.Zagreb
    Postovi
    1,344

    Početno

    Sad me svako jutro dočeka svježi kruh
    Samo bih voljela da sam kupila neki koji radi ležeći kruh.
    Odnosno voljela bih da je gornja korica, korica u pravom smislu riječi.
    Nakon što se kruh ispeče. ostavim ga i do sat vremena, da potamni čim duže.
    U početku sam ostavljala oko 20-30 min.

    Spremam se već danima probati kruh s bigom, ali zaboravim kupiti kefir.

    E a sad akcija na sve strane, isti pekač 200 kn jeftiniji.
    MM htio moulinex zbog imena a ja sam htjela Alasku.

    A što se tiče prevoda njem ili fran.
    Probaj prevesti ovdje
    http://www.tranexp.com:2000/Translate/result.shtml
    važno ti je šta koji program radi, a ostalo je vjerojatno slično. Na displeju pokazuje vrijeme.

  27. #627

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    Citiraj a72 prvotno napisa
    Ponosni vlasnici alaske, treba mi vasa pomoc!

    moja prijateljica je dobila na dar alasku,ali nema nikakve upute i ne znamo njemacki,a pise na njemackom na samom aparatu. ponesto je kao kod mog mulinexa, ali ipak ako imate vremena napisite mi redom programe ima ih 10, basic, pa veliki bijeli to sam skontala , ali dalje ne.
    I koji je program vasa preporuka?
    Trazila sam na netu uputstvo, users guide, ali nisam nista nasla, pa ako ima link to bi bilo jos lakse, samo da je na engleskom, njemacki nam nece pomoci.
    I da li kod alaske idu sastojci istim redom kao kod mulineksa, tecni pa suhi? izvinite bog puno pitanja, ali znam da mi vi mozete pomoci. Hvala vam unaprijed!
    imam ti ja original knjižicu na hrvatskom, od moje pokojne Alaske :šmrc:
    javi ako ti treba

  28. #628
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    Imga, ma to bi bilo super, ali ne zivim u HR....pa ako ti nije problem napisi mi samo redosljed programa,ostalo je kao kod mulineksa, programiranje itd. I preporuka koji program...to bi bilo od pomoci, i hvala ti!

  29. #629

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    1 - Osnova
    Program za bijele i miješane kruhove koji se uglavnom sastoje od bijelog brašna i pšenice/raži. Kod dodavanja samo male količine (10-20%) prekrupe ili zrna također trebate odabrati ovaj program.
    2 - Bijeli kruh
    Program za kruhove od bijelog, sitno mljevenog brašna prema francuskom načinu i lagane kruhove s hrskavom koricom.
    3 - Integralni kruh
    Program za kruhove s visokim udjelom pšeničnog integralnog brašna i raženog brašna. Ovi kruhovi su obično teži i kompaktniji od svijetlih kruhova.
    4 - Slatki kruh
    Program za izradu peciva, kolača i slatkog kruha, također i za recepte s dodatnim šećerom, grožđicama ili čokoladom.
    5 - Brzo
    Pomoću ovog programa možete izraditi kruh za otprilike pola vremena. međutim, kruh pri tome postaje manje izdašan i nije baš jako ukusan. ( )
    6 - Gnječenje tijesta
    Tim programom možete izraditi npr. tijasto s kvascem za pletenice ili kruščiće. program bez faze pečenja.
    7 - Tijesto za rezance
    Ovaj program je prikladan za pripremu tijesta za rezance. Program bez faze pećenja.
    8 - Kruh s jogurtom
    program za kruhove s dodatkom stepke ili jogurta.
    9 - Marmelada
    Pomoću ovog programa možete sami ukuhati marmeladu.
    10 - PečenjeKkod ovog programa aparat isključivo peče, bez da prethodno gnječi tijesto ili ga diže. Pomoću ovog programa možete također do kraja ispeći kruh koji možda nije do kraja pečen.

  30. #630

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    Okrećem očima na broj 5 zato jer bi ti ja preporučila baš taj brzi program s davorovim receptom za kruh s bigom s odgodom preko noći.

  31. #631
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    Imga :D Upravo to sam trazila! Hvala jos jednom!

  32. #632

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Postovi
    7

    Početno

    kupila sam pekač prije dva tjedna i super sam zadovoljna. Kruh mi zna ispasti malo gnjecav i ne znam o čemu to ovisi. Još eksperimentiram i čitam vas. Zanima me još koja brašna koristite? Od kojih priozvođača i koje tipove?

  33. #633
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    Evo, ako neko zeli pogledati kakvi su iz Moulinex OW2000,po receptu iz knjizice :
    Njami...

  34. #634

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Novi Sad
    Postovi
    116

    Početno

    Evo i mene u sekti.
    Pilila sam muža da mi kupi Muljineks,onaj manji tip (jer ja bih ipak brend jelte).
    Volim ja veći (mislim na model xxl) ali je ovde razlika u ceni prilična te se zadovoljih malim (možda je bolji tehničar).
    Ljudi moji,koji fijasko.
    To što sam ja ispekla ne bi pojelo ni najgladnije siroče iz Bijafre.
    Od toga ne bih napravila sendvič ni najgorem neprijatelju.
    Iz toliko čekanog i željenog aparata izašlo je veliko,gnjecavo,nepečeno stvorenje.
    A trebalo je biti hleb vulgaris...
    Možda se zeznuh što nisam štedela na svežem kvascu te ubacih celo pakovanje od 40 gr?
    A brašna sam kupila 12 kg umesto da proverim radi li poso...

    Vidim je da ću imati hiljadu pitanja za gosn Davora i ostale iskusne pekare i pekarke .

  35. #635
    monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    N.Zagreb
    Postovi
    1,344

    Početno

    Citiraj majkamara prvotno napisa
    Evo i mene u sekti.
    Pilila sam muža da mi kupi Muljineks,onaj manji tip (jer ja bih ipak brend jelte).
    Volim ja veći (mislim na model xxl) ali je ovde razlika u ceni prilična te se zadovoljih malim (možda je bolji tehničar).
    Ljudi moji,koji fijasko.
    To što sam ja ispekla ne bi pojelo ni najgladnije siroče iz Bijafre.
    Od toga ne bih napravila sendvič ni najgorem neprijatelju.
    Iz toliko čekanog i željenog aparata izašlo je veliko,gnjecavo,nepečeno stvorenje.
    A trebalo je biti hleb vulgaris...
    Možda se zeznuh što nisam štedela na svežem kvascu te ubacih celo pakovanje od 40 gr?
    A brašna sam kupila 12 kg umesto da proverim radi li poso...

    Vidim je da ću imati hiljadu pitanja za gosn Davora i ostale iskusne pekare i pekarke .
    Mislim da sam nekih bar 5-6 puta na ranijim postovima pročitala da se treba držati redoslijeda stavljanja namirnica i da se s većom količinom kvasca samo zezne stvar!!!

    stavljaj onako kako piše u receptu, a eksperimentiraj s žitaricama...

  36. #636
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Probaj prvo neki jednostavni polubijeli kruh i po njemu dotjeraj program/recept dok ne ispadne kako treba. Zatim hrabro kreni dalje.

    U mojim receptima brzi program traje dva i pol sata. Neki strojevi brzi program imaju puno brži pa treba potražiti neki "normalni" približnog trajanja.

  37. #637

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Novi Sad
    Postovi
    116

    Početno

    Pravila sam mlečni od 500gr i super mi je uspeo.Stavila sam suvi kvasac po meri.
    Uspeo mi je i od graham brašna,njam.
    Pošto volim reš,čini mi se da ću to bolje postići ako pravim manji hleb,bolje se zapeče.
    Mnogi kažu da im kuća divno miriše na hleb kada radi pekač.Meni je mnogo lepši miris kada se nešto peče u pravoj rerni, iz lebarnika se ne širi baš neki zadivljujući miris.
    Sve u svemu mislim da će od mene biti dobra pekarka jednog dana

  38. #638
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa
    U mojim receptima brzi program traje dva i pol sata.
    Sad te imam, pa crni Davore, sta nisi mogao to odmah napisati, prije godinu i nesto sitno, a ne sad? Na mom pekacu brzi program traje sat i pol i propalo mi bar tri kruha jer nisam imala sve informacije. Cccccc....

  39. #639

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Novi Sad
    Postovi
    116

    Početno

    Moj prvenac,ljubi ga majka!

    http://public.fotki.com/majkamara/

  40. #640

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    Citiraj majkamara prvotno napisa
    Moj prvenac,ljubi ga majka!

    http://public.fotki.com/majkamara/

    nemo'š pilom k'o sjekirom

  41. #641
    uporna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Postovi
    3,848

    Početno

    Evo i ja se pridružujem ovoj veseloj skupini obožavatelja pekača kruha. Ne nisam kupila svoj već sam lijepo svekrvin Clatronic (prošlogodišnji rođendanski poklon koji stoji neupotrebljavan) preselila k' sebi.
    Dakle ispekla raženi kruh i ispao odmah odličan.
    Ujedno sam dobila recept od rodice (iz Mulinex-ove knjigice) za onaj slatki kruh sa grožđicama (kao pinca) i to je ispalo mrak a fino mljac, mljac.
    Nabavila sam i graham brašno pa ću nastaviti eksperimentirati.
    I tako lijepo mi više ne kupujemo kruheka. 8)

  42. #642
    Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Postovi
    966

    Početno

    Citiraj majkamara prvotno napisa
    Moj prvenac,ljubi ga majka!

    http://public.fotki.com/majkamara/
    LOL, ona druga slika bi bila odlična "reklama" za pekač kruha: u prvom planu sretna korisnica pokušava prepiliti kruh, a u pozadini pokunjeno čući krivac za cijelu paradu - pekač kruha .
    Ajmeee, uljepšala si mi dan! Tako se slatko nasmijah .

  43. #643

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Novi Sad
    Postovi
    116

    Početno

    Citiraj Imga prvotno napisa
    Citiraj majkamara prvotno napisa
    Moj prvenac,ljubi ga majka!

    http://public.fotki.com/majkamara/

    nemo'š pilom k'o sjekirom
    Ne smem sekirom - može mi geler povrediti oko.

  44. #644
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Meni izgleda skoro sasvim OK, malo manje kvasca i bude super.

  45. #645

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Postovi
    670

    Početno

    Da li netko ima recept za rižin kruh

  46. #646
    buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,873

    Početno

    majkamara

  47. #647
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Upravo se peče moj prvi kruh u prvom pekaču.
    :D
    Brine me što se nakon miješanja cijela gruda tijesta smjestila u jednu polovicu posude.
    Lastane, bude li se rasporedilo ili ćemo umjesto cijelog imati pola kruha?

  48. #648
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,519

    Početno

    anchi pp, premjestice se kad bude rastao, ne brini , bice ok.

    navi, ja stvarno nemam taj recept, rado bih podjelila s tobom, a ocito ni drugi nemaju pa zato ne odgovaraju na tvoje pitanje.

  49. #649
    lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Postovi
    219

    Početno

    i mi smo postali obozavatelji pekaca! upravo sam smazala naš prvi topli kruščić iz panasonica sd255. a, neposredno prije sami smo samljeli brašno u schnitzeru pico! 8) dvostruki užitak!
    p.s. umjesto putra (tako piše u receptu) koristili smo ghee maslo i ispalo je izvrsno!

  50. #650
    cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    Antunovac
    Postovi
    1,132

    Početno

    Lollipop, može malo više o tom "schnitzer picu"?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •