Citiraj Davor prvotno napisa
Dobro je provjeriti datum mljevenja. Brašno koje nije odležalo barem mjesec dana nije dobro za kruh. Obzirom da na brašnu piše rok trajanja, dosta je teško zaključiti kada je mljeveno. Tek poneki mlinovi napišu i datum mljevenja.

(u zadnje vrijeme i meni nešto štekaju kruhovi i moram jako paziti da se ne zaigram previše s crnim brašnom )
Provjerila sam datum kad sam kupovala jer sam se sjetila tvog savjeta.
Evo sinoć sam pekla opet i sve je ispalo super...sad, nisam pametna...naime, kuća par dana nije grijana jer je ovdje(ST) bila gnjila južina a sinoć jest grijana...namjerno.
Palo mi je na pamet da je netko ovdje spominjao da im ne uspije kruh s odgodom ako ne griju kuću...
Moguće...moguće...ili možda nije, ne znam...
Sada sam dobila super razabran kruh sa odlično razrađenim i dignutim tijestom i prozračan, na vrhu se samo malkice udubio ali to pripisujem par zrnaca viška kvasa.

E da, i zarazila sam tri susjede trebala sam s VBXom dogovoriti da mi daju proviziju