Poduplala smjesu.... 1. put kad sam pekla, pekla sam po ovom receptu:Krampus prvotno napisa
1 mjerica mlijeka (cca 240ml)
2 veće mjerice maslaca
2 veće mjerice šećera
1 mala mjerica soli
2 i 2/3 brašna (miješala sam gragam, bijelo i polubijelo)
1 mala mjerica suhog kvasca
a drugi put sam sve poduplala (2 mjerice mlijeka, 4 maslaca...)
Kruh ispadne dobar ali voljela bih i druge isprobati, pa ću malo proći vaše recepte, eko tko imam kakav file sa više isprobanih recepata neka mi slobodno pošalje.
A tijesto za pizzu sam pekla po ovom receptu:
1 mjerica vode
1 veća mj. maslaca
2 mjerice šećera
2 i pol mjerice soli
2 mjerice i 3/4 brašna
1 mala mjerica kvasca.... ovim tijestom za pizzu nisam zadovoljna jer je ispalo premekano kad sam ga vadila, ljepilo se svuda.
Pekač je Salco, malo se mučim sa uputama na njemačkom, ali snalazim se već.