Citiraj NatasaM... prvotno napisa
napravila taj s kefirom, ali samo bijelo brasno: tako-tako, nije mi nesto - osim kore koja je fantasticna
osim toga, falila sam kefir, uzela onaj s 0.9 masti, pa dodala malo masti i nije mi se bas digao
ma, to uopce mozda i nije taj kruh

opcenito imam problem otkad sam promijenila pekac, onaj Bomanov mi je bio super i sve mi je u njemu ispadalo super, a za ovaj Mulinexov nikako da otkrijem dobar recept, a i gornja kora mi je stalno presvijetla

sreca da volim experimentirati, inace bi bila odustala od pekaca
Meni isto u Mulinexu ne ispada dobro tamniji kruh sa sjemenkama. Do sada. Obično to bude neka ciglica koju jedem samo ja. I ne da mi se za obični bijeli kruh miksati bigu, zato ga do sada i nisam radila. Za ekstra trud očekujem ekstra kruh 8) .
Mi smo opet ljubitelji mekane korice, tako da ja svaki kruh pečem na najsvjetlijoj korici.