imam iza sebe 2 uspješno ispečena kruha: bijeli i mix bijelog i kukuruznog (400g+200g)...u nadi da će moja karijera kućnog pekara i dalje napredovat molim par konkretnih odgovora:

- imam moulinex xxl te mi lopatice uvijek ostaju u kruhu (vidim i drugima), nauljila sam ih, no opet ostanu. negdje sam pročitala da ih popržim u ulju pa me zanima jel to fakat djelotvorno te da li time uništavam teflonske lopatice (negdje mi zvoni da je teflon pri visokoj temperaturi štetan??? al nisam ziher). koliko se moraju dugo pržiti? i kako ih tretiram kada ih izvadim iz ulja?

- ako radim kruh sa npr 400g bijelog i 200 g raženog brašna jel to ide na program za integralni ili bijeli kruh?

- ako zamjenim suncokretovo sa maslinovim uljem da li to snosi kakve posljedice? tj. kako se maslinovo ulje ponaša u kruhu?

- imala sam još jedno pitanje al sam ga zaboravila 8)