-
Posljednje uređivanje od ninik : 07.04.2010. at 14:54
-
hvala na receptu za bigu!
meni najbolje ispadne kruh od plubijelog + crnog brašna (ne integralnog!) - (osim kefira) dodajem maslinovo ulje, sol, med, mrcu mlijeka u prahu, malo đumbira i bučinih koštica
ali ga u pekaču samo mijesim a pečem u pećnici. tako mi je puno finiji, a i mogu ga oblikovati u veliki perec, te polijepiti bučine koštice po površini
samo se bojim da pećnica ždere struju
-
Kako biga buja tako mi izbaci propeler(prije se to nije događalo) vjerojatno se nešto pohabalo,ali ima li pomoči
-
Pozdrav svima,
prije par dana sam kupio pekac za kruh i od tada intenzivno citam po ovom forumu i skupljam savjete. Pohvale svima za trud pri objasnjavanju!
Imao bih jedno pitanje - u knjizici recepta mi je za razeni kruh jedan od sastojaka razeni slad. Ako sam dobro preveo - recept je na engleskom i pise rye malt.
Pitao sam u dm-u i bio&bio, ali nisu culi za to.
Zna li netko gdje bi se to moglo kupiti? Ili sto mogu iskoristiti kao supstitut?
Unaprijed hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma