Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1627

Tema: kruh iz pekača 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    986

    Početno

    ????
    Posljednje uređivanje od ninik : 07.04.2010. at 14:54

  2. #2

    Datum pristupanja
    Mar 2010
    Postovi
    7

    Početno

    hvala na receptu za bigu!

    meni najbolje ispadne kruh od plubijelog + crnog brašna (ne integralnog!) - (osim kefira) dodajem maslinovo ulje, sol, med, mrcu mlijeka u prahu, malo đumbira i bučinih koštica

    ali ga u pekaču samo mijesim a pečem u pećnici. tako mi je puno finiji, a i mogu ga oblikovati u veliki perec, te polijepiti bučine koštice po površini

    samo se bojim da pećnica ždere struju

  3. #3
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Kako biga buja tako mi izbaci propeler(prije se to nije događalo) vjerojatno se nešto pohabalo,ali ima li pomoči

  4. #4
    perozdero

    Početno

    Pozdrav svima,
    prije par dana sam kupio pekac za kruh i od tada intenzivno citam po ovom forumu i skupljam savjete. Pohvale svima za trud pri objasnjavanju!

    Imao bih jedno pitanje - u knjizici recepta mi je za razeni kruh jedan od sastojaka razeni slad. Ako sam dobro preveo - recept je na engleskom i pise rye malt.
    Pitao sam u dm-u i bio&bio, ali nisu culi za to.

    Zna li netko gdje bi se to moglo kupiti? Ili sto mogu iskoristiti kao supstitut?

    Unaprijed hvala!

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •