Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
hmmm,neznam kako tvoj pekac izgleda ali ja nema sanse da ju ikakvim nozem dokucim dok je kruh unutra...
trebo bi bit savitljiv kao od gume.....

dakle,ne odma znatizeljno skakat kad se kruh ispekao i trest naopacke posudu nego pricekat 10ak min,dooobro....samo mi se cini da ce onda biti jos gore...
neznam zasto govorite u mnozini,ja imam jednu metlicu,sta ih je u vas vise?
i ja samo preokrenem posudu naopako i treskam dok kruh ne ispadne,sta se to tako ne radi...

A, sad sam shvatila, metlica ti ostaje zalijepljena za nosač, a kruh ispadne bez metlice ...

Da, tu ne pomaže nož, nož je za situacije kad kruh ispadne sa metlicama, a kad iz vrućeg kruha vadiš metlice bez pomoći noža, dobar dio tijesta ostaje zalijepljen za metlice.

Inače, metoda vađenja kruha je ta - okreneš i treskaš, na znam za drugu.