Baš sam htjela pitati gdje kupujete brašno. Pritom ne mislim na bijelo, jelte.
Znam nekog mlinara, no on prodaje po 5 kg (integralno, raženo). Nemam gdje držati toliko brašna, a i pretoplo mi je u stanu...
Neki dan sam kupila 1 kg pirovog za skoro 20 kn, u dm-u.Valjda ima negdje i jeftinije...


Valjda ima negdje i jeftinije...
Odgovori s citatom

Jucer kupila bijelo ostro, glatko i polubijelo brasno, digo kvasac u vrecicama i vikend slijedi experimentiranje. Sad me samo muci, nisam dobila ni ovu kukicu za vadjenje metlica, ocu moci ja to izvadit bez da unakazim cili kruh? Ostalo mi u glavi da je neko napisao da ih odma vadi jer posli nemoze kruh izvadit van..ili sam nesto krivo pokopcala?

previse nabijen ispao, trebala sam ga i iznutra slikat.. mene sad zanima, buduci da sam timer stavila na 10 sati, kad on uopce pocne mjesit, i koliko u prvom programu traje to dizanje.. ? Jel bi mogla ja navecer umjesit tijesto, pustit da se dize cilu noc i namjestit tajmer na samo program pecenja? htjela bi pravit kruh, u zadru je jako trazen, zove se panj. reko nam covjek sto ga radi , da se tjesto od danas koristi za sutra, znaci da se on 24 sata dize?! Rezultat je mekan vlazan kruh, mislim da je razeni, slican je okusom na kalnicki, al puuno meksi. kako da to postignem?
idem sad zamjesit dok imam snage.. Jbga kefir sam zaboravila al sam zato pronašla izgubljeni digo, u frižideru
