Stranica 32 od 33 PrviPrvi ... 2230313233 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 1625

Tema: kruh iz pekača 2. dio

  1. #1551
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Baš sam htjela pitati gdje kupujete brašno. Pritom ne mislim na bijelo, jelte.

    Znam nekog mlinara, no on prodaje po 5 kg (integralno, raženo). Nemam gdje držati toliko brašna, a i pretoplo mi je u stanu...

    Neki dan sam kupila 1 kg pirovog za skoro 20 kn, u dm-u. Valjda ima negdje i jeftinije...

  2. #1552
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Pirovo brašno u Muleru je oko 14 kuna, i čini mi se da je to najjeftinije kod nas.

  3. #1553
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Pirovo brašno u Muleru je oko 14 kuna, i čini mi se da je to najjeftinije kod nas.
    Hvala.
    Zna netko možda za druge "zdrave" vrste?

  4. #1554
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Zdravo nije nužno i puno posija. Crna brašna bogata vlaknima su super za nekoga s lijenom probavom, ali za malu djecu nisu OK.

  5. #1555
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Zato i stavljam pod navodnike.
    Ali i dalje ostaje pitanje - gdje kupiti jeftinije brašno??

  6. #1556
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Možda netko ima pristup nekom mlinu pa ti može oko toga pomoći.
    Ono što ja pratim su akcije gdje brašno bude po 3-3,5 kile pa kupim nešto više.
    Govorim o glatkom bijelom brašnu.

  7. #1557
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Ogrebala mi se posuda. Od sjemenki suncokreta.
    Da čovjek ne povjeruje...

  8. #1558
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Da, čudno. Obično stružu, ali ne oštećuju.

  9. #1559
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    na jugu
    Postovi
    3,403

    Početno

    kupila na akciji starcima za Bozic Vivaxov pekac....320kn....jedini argument protiv im je bio da oni nemaju kud s tim a ovo je fakat neki mali,moze pec kruh do 500gr.....ima odgodu i 8 programa,nadam se da ce im bit OK....

    ja se ustosila sa kruhom,vise nema cigli jedino mi se nekad kora vise raspukne i bude tvrdja ali nista zato,sve se pojede....

    meni je isto malo kao ogreban dio posude ispod propele pa mi palo na pamet da se tu nije zaglavila koja sjemenka pa strugala kako propela vrti...jer su bas kao krugovi....

  10. #1560
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    citam vas vec neko vrijeme, nabrijala se na pekac, i dobila od frendova na posudbu alasku BM 2600 od 600 w. Ostalo mi u glavi da Davor i zmajica imaju alasku isto, pa bi molila neki vulgaris obicni recept za bijeli kruh , za pocetak.. knjizicu nisam dobila s njim (traze je po stanu) a ja sam nestrpljiva. Uzmite u obzir da sam apsolutni pocetnik u ovome, help

  11. #1561
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    "Običan" kruh nisam ispekao ... nikad. Obzirom da ti je ovo sve novo, možda nije loša ideja krenuti od knjižice, na primjer http://mypdfmanuals.com/dref/4209751

    Lagano kreni eksperimentirati tek kad se uvjeriš da to nije ništa strašno.

  12. #1562
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    E tnx, dobila sam je u medjuvremenu, na hrvatskom Jucer kupila bijelo ostro, glatko i polubijelo brasno, digo kvasac u vrecicama i vikend slijedi experimentiranje. Sad me samo muci, nisam dobila ni ovu kukicu za vadjenje metlica, ocu moci ja to izvadit bez da unakazim cili kruh? Ostalo mi u glavi da je neko napisao da ih odma vadi jer posli nemoze kruh izvadit van..ili sam nesto krivo pokopcala?

  13. #1563
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Nađi nekakvu jaču plastičnu ... nešto s kojom ćeš iščeprkati metlice. Ja koristim poterwarovu "vilicu" od crne pljastike. Možeš koristiti i drvo.

    Inače je lakše povaditi propelere ako izvadiš posudu s friško pečenim kruhom i pustiš na miru par minuta. Pri tome dođe do kondenzacije i kruh se na dnu posude navlaži i otpusti. Ovo ti nije nikakav problem jer se osuši isti čas čim kruh izvadiš van - vruć je, ali ti prilično olakša čupanje propelera.

  14. #1564
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    Bome, nije mi ništa trebalo, cigla ja samo skliznula, a metlica ostala na mistu
    ispao je unutra ok, ko kalnički, samo kora malo tvrda, al tanka. Zadovoljna sam i ja i ukućani

  15. #1565
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Onda možeš na miru krenuti s eksperimentiranjem. Frkni link na koju sličicu pa ćemo te uputiti za korekcije.

  16. #1566
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    http://public.fotki.com/ferici/kruh/ evo ga. ujutro ja bio skroz ok, al navecer cigla previse nabijen ispao, trebala sam ga i iznutra slikat.. mene sad zanima, buduci da sam timer stavila na 10 sati, kad on uopce pocne mjesit, i koliko u prvom programu traje to dizanje.. ? Jel bi mogla ja navecer umjesit tijesto, pustit da se dize cilu noc i namjestit tajmer na samo program pecenja? htjela bi pravit kruh, u zadru je jako trazen, zove se panj. reko nam covjek sto ga radi , da se tjesto od danas koristi za sutra, znaci da se on 24 sata dize?! Rezultat je mekan vlazan kruh, mislim da je razeni, slican je okusom na kalnicki, al puuno meksi. kako da to postignem?

  17. #1567
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    http://tkzd.hr/products/svjezi-program/page/2/ evo ga tu, ima kruh panj i pecivo panjic

  18. #1568
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Na prvi pogled se čini da ti omjer brašna i vode nije dobar, da fali malo vode i da je zato pretvrd.
    Meni npr. najbolje ispada u kombinaciji 360 ml vode i 600-620 g brašna, mada i taj ponekad bude suh.
    Kako ti glasi recept po kojem si radila?

  19. #1569
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Daj provjeri koje je brašno i koji datumi pišu na brašnu.

  20. #1570
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Meni su ovdje rekli da je kruh tvrd ako se nije dovoljno digao. Dakle, pojačati malo količinu šećera ili meda, u mom slučaju. Kod mene je upalilo.

  21. #1571
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    koristila sam polubijelo čakovečki mlinovi, pakirano 16.10.2012
    htjela sam vidjet i datum sa digo kvasca al nemogu nac ostale vrečice, kupila 4+1 gratis..bice sam ih zabunom hitila u smeće

    a recept nisam uzela iz knjižice, nego sam uzela od frendice čiji je pekač, kao za prvi put da ne fulam nešto
    ide 455g brašna, 200ml vode+ 50 ml mlijeka, 3 male žlice šečera, 1 mž soli, 1,5vž ulja i 5g diga
    stavila najprije tekučine, brašno, sol i šečer okolo uz rub kalupa a digo na vrh u mali krater.

    eto, di sam fulala ?

    možda bi šečer trebao bit blizu diga a sol samo da sipam okolo..
    ja bi najradje navecer zamjesila pa nek bubri do zore i onda ukljucila tajmer da mi bude gotov oko8, al me strah da mi se ne digne previse pa ne za*erem nešto..

  22. #1572
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    U pekarskim formulama ovaj kruh bi prošao kao 55% tekućine (100% je težina brašna), a to je dosta suho. Uobičajeni kruhovi u jednoj fazi obično se rade s 60-65% tekućine. Slobodno dodaj još pola deci mlijeka.

    Ako je prostorija u kojoj pečeš prohladna, postavi program za pečenje integralnog kruha jer taj ima podgrijavanje smjese.

    Što se tiče pečenja s odgodom, imaj u vidu da ti na brojčaniku piše vrijeme do završetka programa. Dakle, ako ti kruh treba za 8 sati onda i odgodu trebaš postaviti na 8 sati.

    Ako radiš kruh u jednoj fazi onda ti bubrenje nije poželjno, nego brašno postaviš na površinu tekućine i ne miješaš. Druga stvar je ako radiš kruh u dvije faze s bigom. Tada prvo pripremiš bigu, a ostatak brašna opet stavljaš na površinu i programiraš odgodu. Svi moji kruhovi su s bigom i odgodom, jako mokri (~80% vode) i nastaju s oko pola grama digo kvasca ili manje. I mirišuuuu...

  23. #1573
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    Vlazniji kruhovi su onda i dugotrajniji, jel? Di ga držiš preko dana?
    Probat cu ja ovo sa bigom, sejvala sam vec prije post di si opisao postupak.. ne mogu virovat da se uspije dignut s tako malo diga, koji kefir koristiš?
    Imas slike svojih kruhića negdi?
    Posljednje uređivanje od Smokvica. : 03.12.2012. at 20:27

  24. #1574
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Ovoliko kvasca trpam u kruh:
    http://i27.photobucket.com/albums/c1...ruh/kvasac.jpg
    a ovako otprilike ispadne kruh s kefirom:
    http://i27.photobucket.com/albums/c1...Kruh_kefir.jpg

    Mokri kruhovi se drže jednako kao i suhi. Razlika je u okusu i mirisu obzirom da se zrenjem bige postiže posebna aroma. Nastoj ne jesti kruh stariji od 3 dana zbog plijesni. To jednako vrijedi za sve vrste kruha. Mikotoksini su gadna stvar.

    Kefir uzmem bilo koji, ali kao i kod svih ostalih mliječnih proizvoda izbjegavam one od jako obranog mlijeka.

  25. #1575
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    Ajme neznam kako ću ja uzvatit rutinu pečenja kruha po noći kad redovito zaspem skupa s dicom idem sad zamjesit dok imam snage.. Jbga kefir sam zaboravila al sam zato pronašla izgubljeni digo, u frižideru

  26. #1576
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Divota pekača je u tome da sam radi, ne moraš mijesiti, samo ubaciš i stisneš gumbe.
    Meni voli pomagati u pripremanju kruha nećak od 5 godina , eto ti večernje akcije za starijeg klinca.

  27. #1577
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Ja idem spavati k'o kokoš, ali pekač radi lijepo bez mene. U 9 ga uključim na jeftinoj struji. Kad počne miješati, škicnem ima li dovoljno tekućine (iz nekog razloga tu uvijek malo štekam ) i nakon toga sam slobodna za spavanje. Ako se probudim usred noći, odem ga isključiti. Ako ne, radi do jutra. Mislim da te lampice baš ne troše puno struje.

  28. #1578
    Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    660

    Početno

    Sinoc sam se razbudila , nisam uključila tajmer nego sam škicala svako malo, pa smo ja i mm imali gablec u 2 evo ostalo je malo i za doručak, idem upalit opet, izgleda da nam integralni program više paše jer je ispao super! Hvala na pomoći !

  29. #1579
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Kako smanjiti "mrvljivost" kruha? Više / manje vode? Staviti / ne staviti masnoću (u mom slučaju maslinovo ulje, eventualno maslac)?

    Hvala.

  30. #1580
    AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    1,230

    Početno

    Ima tko Bifinet KH2232 pekač kruha iz Lidla?
    Jel dobar ili da bježim od njega?

    Moja Alaska je jučer odlučila više ne vrtiti metlicu, čuje se zvuk kao da vrti i jadničak se trudi ali ni makac.
    Tako da hitno tražim drugi. Imam jendu ponudu j Lidlov pa me zanima da li da završim potragu !

    Hvala!

  31. #1581
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    Ima tko Bifinet KH2232 pekač kruha iz Lidla?
    Jel dobar ili da bježim od njega?
    Imam ovaj iz Lidla. Ne piše nigdje Bifinet. Al' ne da mi se sad tražiti upute da provjerim.

    Zadovoljna sam. Mislim da ga dosta ljudi ima i nisam čula da se netko žali. Mene jedino nervira što ponekad stvarno teško izvadim kruh van, a poslušala sam sve tips&tricks.

  32. #1582
    AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    1,230

    Početno

    Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ovaj iz Lidla. Ne piše nigdje Bifinet. Al' ne da mi se sad tražiti upute da provjerim.

    Zadovoljna sam. Mislim da ga dosta ljudi ima i nisam čula da se netko žali. Mene jedino nervira što ponekad stvarno teško izvadim kruh van, a poslušala sam sve tips&tricks.
    taj je Silvercrest! I izgleda super!

  33. #1583
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno

    Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    taj je Silvercrest! I izgleda super!
    Jest, sad sam se sjetila.

  34. #1584
    AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    1,230

    Početno

    Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Jest, sad sam se sjetila.
    ja pročitala sa fotke!

  35. #1585
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,077

    Početno


  36. #1586
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    Ima tko Bifinet KH2232 pekač kruha iz Lidla?
    Jel dobar ili da bježim od njega?

    Moja Alaska je jučer odlučila više ne vrtiti metlicu, čuje se zvuk kao da vrti i jadničak se trudi ali ni makac.
    Tako da hitno tražim drugi. Imam jendu ponudu j Lidlov pa me zanima da li da završim potragu !

    Hvala!
    Gdje si našla Lidlov? Kolegica ga već neko vrijeme čeka da se pojavi.

    Inače, i ovdje da stavim infomaciju. EKO Sever proizvodi u dm-u sniženi preko 50%, prekidaju suradnju (loše pakiranje).

  37. #1587
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    na jugu
    Postovi
    3,403

    Početno

    Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Neki dan sam kupila 1 kg pirovog za skoro 20 kn, u dm-u. Valjda ima negdje i jeftinije...
    Uf,to je jos povoljno, ovdje jedino mogu kupit 500gr pirovog brasna u Bio&Bio za 17kn ili to isto pakiranje u Konzuma za 12kn....

    Postoji li nacin da mogu narucit paket od 10kg brasna i platit pouzecem isl? Da nije koji mlinar napravio web-shop?...ha ha,mos si mislit....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 25.01.2013. at 12:06

  38. #1588
    AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    1,230

    Početno

    Evo stigao moj pakač.
    Čini se ok, ima 3 veličine kruha i nešto programa.
    Jedan kruščić se već peče!

  39. #1589

    Datum pristupanja
    Nov 2012
    Postovi
    1

    Početno

    koji pekač si kupila?

  40. #1590
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,353

    Početno

    Da li netko ima provjereni recept za kruh koji se ne mrvi (ili se ne mrvi jako) drugi dan?

    Mozda grijesim negdje?

  41. #1591
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010
    Postovi
    3,801

    Početno

    Ja radim u moulinexovom pekacu po njihovom receptu mlijecni kruh, koji se ni malo ne mrvi drugi dan... (Ako ga doceka)... Ide mlijeko i maslac, i secer... I fin je kao kolac...kao puter stangle. Mmm

  42. #1592
    AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    1,230

    Početno

    Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja radim u moulinexovom pekacu po njihovom receptu mlijecni kruh, koji se ni malo ne mrvi drugi dan... (Ako ga doceka)... Ide mlijeko i maslac, i secer... I fin je kao kolac...kao puter stangle. Mmm
    jel može taj recept, molim te?

    Kupila sam neki biffinet, njemački je.
    Nemam nikakvu knjižicu s receptima.

    Kupila sam rabljeni za 20 Eur, ali je u super stanju, kao da nije korišten.

    Do sad sam imala alpinu s jednom metlicom, ovaj ima dvije i odmah sam naletila n ajedan mali problem.

    KAKO VADITE TAJ KRUH VANI?

    Prvi kruh je ispao super, pekla sam po starom receptu za 750 g kruha, ali nije se dao van.

    Prije je bilo dovoljno par puta trznuti i odmah bi izletio.
    E sad ili je kruh bio premalen pa nije bio dovoljno težak da sam izleti ili je to općenito teško izvadit zbog dva propelera.
    Pomoć!

  43. #1593
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Obično par puta lupim cijelom posudom, a onda tresem tresem tresem tresem ... nekad ide van odmah a nekad se ne da. Nemam blagog pojma zašto...

  44. #1594
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,353

    Početno

    S2000 molim recept.

    Ja samo okrenem posudu i kruh iskoči. Negdje sam čitala da kad se ispeče da ga se malo ostavi da se upari u pekaču i onda se lako vadi. Postane vlažan ali daljnjim hlađenjem na zraku se korica stvrdne.

    Imate koji recept ISPROBANI za kakav kolač?

  45. #1595
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    http://www.club-paneo.com/en/recipe/search.aspx

    Ja sam radila cramique i kolač od limuna. Cramique je slatki kruh, radi se na programu za slatki kruh, umijesi se tijesto i peče sve u kontinuitetu.
    Kolač npr. treba prije zamijesiti i onda preseliti u pekač na pečenje.

  46. #1596
    penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Lokacija
    elafiti
    Postovi
    464

    Početno

    pretrazivac mi nista ne izbacuje a malo mi je tlaka iscitati 32 stanice da bi pogledala jeste li pisali o kukuruznom kruhu...
    jeste li pokusavali?
    u mojoj knjizici od pekaca nema nikakvog recepta s kukuruznim brasnom...
    a po ovoj knjizici sto je stavio davor u recept idu 3 jaja...to mi je nekako puno jaja za jedan kruh...
    ispada mi skuplja pita od tepsije, sto se kaze
    jel ima neki "obicniji recept"?

  47. #1597
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,353

    Početno

    Jel' moguće da ću se morati pozdraviti sa pekačem? Zadnja dva noćna, tj.rano jutarnja pečenja ispala su katastrofa: doljnja polovica kruha lijepo pečena, a gornja sva u brašnu-istina je da sam isprobavala 2 nova recepta ali ne puno različita u mjerama od onog kojeg sam do sada pekla I kako ću sada izabrati novi? Uf... Javite ako čujete da ima negdje na akciji.

  48. #1598

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    pod zvjezdarnicom
    Postovi
    1,925

    Početno

    postoji li pekač za kruh koji nema teflonsku posudu za pečenje?

    naime, krepao nam je moulinexov i ja stvarno nemam volje za kupovanje nečeg sličnog

  49. #1599
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel' moguće da ću se morati pozdraviti sa pekačem? Zadnja dva noćna, tj.rano jutarnja pečenja ispala su katastrofa: doljnja polovica kruha lijepo pečena, a gornja sva u brašnu-istina je da sam isprobavala 2 nova recepta ali ne puno različita u mjerama od onog kojeg sam do sada pekla I kako ću sada izabrati novi? Uf... Javite ako čujete da ima negdje na akciji.
    Mašnica, pa probaj napraviti kruh kakav i inače radiš, dakle ništa novi recept, i probaj bez odgode, tako da možeš pratiti šta se dešava s kruhom ... onda ćeš biti pametnija.

  50. #1600
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
    pretrazivac mi nista ne izbacuje a malo mi je tlaka iscitati 32 stanice da bi pogledala jeste li pisali o kukuruznom kruhu...
    jeste li pokusavali?
    u mojoj knjizici od pekaca nema nikakvog recepta s kukuruznim brasnom...
    a po ovoj knjizici sto je stavio davor u recept idu 3 jaja...to mi je nekako puno jaja za jedan kruh...
    ispada mi skuplja pita od tepsije, sto se kaze
    jel ima neki "obicniji recept"?
    Bilo je pokušaja s kukuruznim brašnom. Ne znam u kojem dijelu topica, ali sigurno smo raspravljali o tome prije 3-4-5 godina

    Brašno treba prije tretirati vrućom vodom, toga se sjećam, a kako mi se to nije dalo - nisam niti isprobavala.
    Osim što sam isprobavala sa samim brašnom i nije bilo nešto, pa sam odustala.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •