-
http://public.fotki.com/ferici/kruh/ evo ga. ujutro ja bio skroz ok, al navecer cigla
previse nabijen ispao, trebala sam ga i iznutra slikat.. mene sad zanima, buduci da sam timer stavila na 10 sati, kad on uopce pocne mjesit, i koliko u prvom programu traje to dizanje.. ? Jel bi mogla ja navecer umjesit tijesto, pustit da se dize cilu noc i namjestit tajmer na samo program pecenja? htjela bi pravit kruh, u zadru je jako trazen, zove se panj. reko nam covjek sto ga radi , da se tjesto od danas koristi za sutra, znaci da se on 24 sata dize?! Rezultat je mekan vlazan kruh, mislim da je razeni, slican je okusom na kalnicki, al puuno meksi. kako da to postignem?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma