Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
Ja radim u moulinexovom pekacu po njihovom receptu mlijecni kruh, koji se ni malo ne mrvi drugi dan... (Ako ga doceka)... Ide mlijeko i maslac, i secer... I fin je kao kolac...kao puter stangle. Mmm
jel može taj recept, molim te?

Kupila sam neki biffinet, njemački je.
Nemam nikakvu knjižicu s receptima.

Kupila sam rabljeni za 20 Eur, ali je u super stanju, kao da nije korišten.

Do sad sam imala alpinu s jednom metlicom, ovaj ima dvije i odmah sam naletila n ajedan mali problem.

KAKO VADITE TAJ KRUH VANI?

Prvi kruh je ispao super, pekla sam po starom receptu za 750 g kruha, ali nije se dao van.

Prije je bilo dovoljno par puta trznuti i odmah bi izletio.
E sad ili je kruh bio premalen pa nije bio dovoljno težak da sam izleti ili je to općenito teško izvadit zbog dva propelera.
Pomoć!