-
do 24.9., mislim.
pitanje za znalce.
domogla sam se ove alaske, kruh se peče, tj. uskoro će početi, a ja imam par nedoumica.
nakon prvog i drugog miješanja, većina mase se nalazi na lijevoj strani. pekač je na ravnom. i nije baš ravnomjerno promiješao, nešto brašna je ostalo sa strane. ajde, ovo sa brašnom još nekako, ali nisam mislila da ću imati unikatni kruh iz pise.
drugo. u uputama stoji držite se redoslijeda sastojaka po receptu. a onda piše prvo tekućina, zatim brašno pa sve ostalo, sol i šećer po rubu i sl.
e sad. redoslijed ide drugačije. recimo francuski: voda, sol, šećer, brašno, kvasac, ulje.
dakle, da ja ne zgubidanim i ludim isprobavajući kombinacije, molim lijepo tips-and-tricks!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma