Stranica 6 od 22 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 1096

Tema: Vegetarijanski tjedni jelovnici 3. dio

  1. #251
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    eh, da...zaboravih.... navečer često ribica s dodacima (njoj česan ne smeta, a voli i mladi luk)... i voće..

    Imamo jedan povrtni obrok, dva voćna i jedan mliječni...

  2. #252
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj abonjeko prvotno napisa
    eh, da...zaboravih.... navečer često ribica s dodacima (njoj česan ne smeta, a voli i mladi luk)... i voće..

    Imamo jedan povrtni obrok, dva voćna i jedan mliječni...
    Danas za ručak: klasični grah s jednom, nama novom, namirnicom - pršutom od dimljene tune...
    Iako često znam staviti radi okusa dimljeni tofu!

  3. #253
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,599

    Početno

    abonjeko, hvala na odgovoru

    imamo i mi izleta u kruh i namaz, al sad bih to potpuno izbacila. jer ne zelim vise kupovati kruha, onda ga jedem cijeli dan

  4. #254
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Jana jede gustu juhu od povrća sa žitaricama za večeru, pa joj to dođe kao kaša od povrća.

    Za doručak griz na zobenom, danas.
    Da se malo ubacim. s obzirom da ona ima 1 g.

  5. #255
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Danas za ručak: klasični grah s jednom, nama novom, namirnicom - pršutom od dimljene tune...
    Nema tu tune. Ovo ti je za meso zabranjena zona.

  6. #256
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,599

    Početno

    Citiraj LeaB prvotno napisa
    Jana jede gustu juhu od povrća sa žitaricama za večeru, pa joj to dođe kao kaša od povrća.

    Za doručak griz na zobenom, danas.
    Da se malo ubacim. s obzirom da ona ima 1 g.
    da, ovo je bas dobra ideja za veceru.

    ja rijetko kuham na mlijeku, ako radim griz onda na vodi pomijesano sa suhim ili svjezim vocem. jednom sam napravila na mlijeku i nije bas bio d odusevljen, a ja to ne jedem uopce pa onda nema smisla kuhati

  7. #257
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj LeaB prvotno napisa
    Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Danas za ručak: klasični grah s jednom, nama novom, namirnicom - pršutom od dimljene tune...
    Nema tu tune. Ovo ti je za meso zabranjena zona.
    Pa "makroi" jedu ribu...ali ovo je vegeterijanski topic pa shvaćam zašto...

    meda...kuhamo griz s raznim vrstama pomiješanog voća...

  8. #258
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Wow, LeaB, tek sada vidjeh koje "blago" imaš u potpisu... :D

  9. #259
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    krem juha od cvjetače
    špinat s rižom i zobenim vrhnjem zapečen u pećnici
    pire od crvene leće
    salata zelena s rotkvicama

  10. #260
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    S obzirom da se spremamo na put sutra danas vrlo jednostavno (uslijed nedostatkva vremena):
    pirjane gljive s mažuranom, mrkvom i peršinom prelivene tamnim umakom od soje + pire krumpir.

    Nila: mrkvica+krumpirić+amaranth

  11. #261
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj abonjeko prvotno napisa
    S obzirom da se spremamo na put sutra danas vrlo jednostavno (uslijed nedostatkva vremena):
    pirjane gljive s mažuranom, mrkvom i peršinom prelivene tamnim umakom od soje + pire krumpir.

    Nila: mrkvica+krumpirić+amaranth
    Večera: salata od kockica krumpirića (ono što je ostalo od ručka) + domaće svježe (netom ubrane) šparoge + mladi luk + zelena salata s kaparima... naravno s maslinovim uljem i acetom balasamicom!

  12. #262

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Mkd
    Postovi
    1,667

    Početno

    danas azuki grah - varivo
    velika salata - mrkve, krastavca, rdokva, spinaca i blitve

  13. #263
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Juha od brokule sa rižom i amarantom
    Shitakee s mladim lukom i crvenom paprikom
    Riža i amaranth (bez juhe) i suncokretove sjemenke
    Zelena salata
    Tempura seitan

  14. #264
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    ST
    Postovi
    879

    Početno

    Dinstane batate, mrkva, šampinjoni , šparoge...na kraju ubacila sušene vrganje i shitake, posula sa sezamom i dimljenim tofuom...ali pretjerala sam s količinom svega,pa mi je prisjelo

  15. #265
    Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Pozega
    Postovi
    283

    Početno

    Ja sam danas u zelenoj priči....

    - prijani zeleni dijelovi blitve na maslinovom ulju i češnjaku sa kockicama dimljenog tofua i malo soja sosa + makaroni
    - zelena salata sa mladim lukom

  16. #266
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Jučer:
    JUha od karfiola sa žitaricama
    Punjene palačinke sa špinatom
    Riže sa amarantom, gomashio
    prženi seitan
    Umak od svježe mrkve i luka

    desert palačinke s pekmezom

    Danas:
    Varivo od kelja sa seitanom
    mlado zelje na salatu
    Pire od krumpira
    Kruhec ili ne... kako tko

  17. #267
    Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    Molvice
    Postovi
    1,830

    Početno

    evo i mene nakon sto godina

    danas rucak:
    leso blitva posuta sjeckanim mladim lukom
    vege burgeri iz "mahunarki" sa umakom od senfa, zobenog vrhnja i kurkume


    za veceru ce biti integralna tjestenina sa cikorijom pirjanom sa cesnjakom




    jucer za veceru dinstani kupus, mrkva i poriluk sa kus kusom.
    rucak se ne sjecam.

  18. #268
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Danas kiselo zelje, pire krumpir i polpete od soje (napisat ću vam nekom drugom prilikom kako se rade, danas sam u gužvi s vremenom)...



    Inače, volim kus-kus i radim ga s gljivama i lukom.... :D (dobra ideja za večeru)!!!

  19. #269

    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Lokacija
    Bjelovar
    Postovi
    320

    Početno

    Evo da se i ja pridružim. S obzirom da sam jedini vegetarijanac u obitelji teško mi je kuhati tako da mi baš puno ne ostane. Danas sam na ručku kod mame i imamo mahune varivo, pohane patliđane i peciva od žitarica.

    Ova peciva su mi stvarno otkriće jer mi uvijek ostane žitarica pa se iskoriste na najbolji način i super su fina. Rade se tako da se stavi ista količina brašna (polubijelo, crno, kukuruzno...) kao i žitarica (mjerim u šalicama), žličica soli i žličica praška za pecivo, zamijesi se, oblikuju okrugla peciva, ostavi stajati oko četiri sata i peče se 40 min na 180.

  20. #270
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    ST
    Postovi
    879

    Početno

    Varivo od leće i mladog graška s malo šparoga.
    Sad ću se zasladit s prosom i voćem
    (naravno, to nije ni izdaleka sve, da je izbacit grickalice i čokoladice, još bih i došla na normalnu težinu )

  21. #271
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Varivo od crne leće. Mladi kupus za salatu i tjestenina.

  22. #272

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,132

    Početno

    varivo od azukija i ječma
    pikls rotkvica, cvjetača i mrkva

    sutra, mahune na nekako...... primam prijedloge

  23. #273
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    ST
    Postovi
    879

    Početno

    lešo špinat, biži i bob i dimljenog tofua

  24. #274
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj LeaB prvotno napisa
    Varivo od crne leće. Mladi kupus za salatu i tjestenina.
    I ja sam jučer imala varivo od crne leće....

  25. #275
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Citiraj LeaB prvotno napisa
    Varivo od crne leće. Mladi kupus za salatu i tjestenina.
    I ja sam jučer imala varivo od crne leće....
    Crne soje. Sorry, vidim da volim leću.

  26. #276
    Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    Molvice
    Postovi
    1,830

    Početno

    mlada blitva sa mladim bobom masl. uljem i mladim lukom i przeni tofu s povrce

  27. #277
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj LeaB prvotno napisa
    Citiraj abonjeko prvotno napisa
    Citiraj LeaB prvotno napisa
    Varivo od crne leće. Mladi kupus za salatu i tjestenina.
    I ja sam jučer imala varivo od crne leće....
    Crne soje. Sorry, vidim da volim leću.
    Mi baš imamo neku crnu crncatu okruglastu "leću" iz bio&bio :? I baš smo pripremali leću, ne soju....

    Jučer, "samo" sirova miješana salata (domaće rotkvice, matoviljac, mladi luk, mrkva, peršin... s limunom)

    Danas, blago kuhani kukuruz i grašak te poslije pirjan na luku zajedno sa sirom... prilog - "divlja" riža!!!

    Nila: mrkvica, nori alge, riža (ova naša od ručka), brokula pomiješana sa svježim mladim sirom...

  28. #278
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Ma postoji crna leća, a ja stalno jedem leću pa sam sebi smješna kad umjesto soje kažem leća.

  29. #279
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    ST
    Postovi
    879

    Početno

    Izdinstani bob, mrkva, šampinjoni sa soja sosom i dimljenim tofuom mljac kombinacija

  30. #280

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Jako fini ručak danas:

    Smeđa riža s malo masl. ulja, peršina i limunove korice
    Parena brokula s dinstanim tempehom, lukom i bademima
    Salata od mrkve (i jabuke, prženih badema, mladog luka...)

  31. #281
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    juhica od mladog povrća
    riži - biži
    tikvice kao s roštilja (po Davorovom receptu)
    zelena salata s rotkvicama i mladom kapulicom

  32. #282
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    to je bilo danas, a sutra planiram:
    pizza s domaćim ovčjim sirom, bukovačama i mladom kapulicom

  33. #283
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Jako fini ručak danas:

    Smeđa riža s malo masl. ulja, peršina i limunove korice
    Parena brokula s dinstanim tempehom, lukom i bademima
    Salata od mrkve (i jabuke, prženih badema, mladog luka...)
    Vidiš, ja nikako da uvedem te pržene orašaste plodove ...sada kada mi godina na faxu završi, krećem u eksperiment.... :D

  34. #284

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Ma nisu prženi, krivo sam napisala, nego onako tostirani na suho, na tavici. Navodno su zdraviji ako se ne tostiraju, ali su ovako probavljiviji i imaju finiji okus. Pa to ti je 5 minuta posla da ih tostiraš, a ubaciti ih možeš u sve - od juhe do salate.

  35. #285
    mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    113

    Početno

    Halo svima, evo prikljucujem se plemenu.
    Iako nismo vege, puno kuhamo makro, pa sam nedavno skuzila ovaj forum i sjajno dodje za inspiraciju

    Danasnji rucak je bio slastan, MLJAC!

    - leća sa seitanom i blitvom (leća se skha, seitan nareže na kockice, uvalja u brašno i prži, blitvica se zdinsta na luku i češnjaku i onda se ge baci leć i seitan)
    - žitarice iz pećnice (cvena riža (1/2 šalice), proso (1/4), kvinoja (1/4), baci se u vatrostalnu zdjelu na prethodno zdinstabi mladi luk, doda 1,5 šalice vode, kada zakipi u pećnicu na 200 pola sata i hopa gotovo!)
    - parena brokula
    - salata od pastrnjaka (nariban, kratko kiseljen)

  36. #286
    mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    113

    Početno

    Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Ma nisu prženi, krivo sam napisala, nego onako tostirani na suho, na tavici. Navodno su zdraviji ako se ne tostiraju, ali su ovako probavljiviji i imaju finiji okus. Pa to ti je 5 minuta posla da ih tostiraš, a ubaciti ih možeš u sve - od juhe do salate.
    a jeste ih probali peću pećnici, na limu, 10tak minuta na 180 stupnjeva (dok se peku, protresu se 2-3 puta). imaju drugaciji okus, meni se jako svidja i jednostavnije ako se zeli napraviti malo veca kolicina za trositi.

  37. #287
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Danas:

    polpete od zobenih pahuljica s mljevenim lanom - sve to skuhano + mrvice+brašno+mladi češnjak iz vrta= polpete pečene u vatrostalnoj posudi s krumpirom posutim svježim mažuranom i timijanom...

    Nila je isto to jela danas!!!!

    + zelena salata s home-made kaparima i rotkvicom iz vrta!!!

  38. #288
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Lokacija
    Brussels
    Postovi
    2,040

    Početno

    molim pomoć iskusnih
    kako imam sreću da mi je blizu posla Teslina i Pyr, često (čitaj skorosvakodnevno) jedem njihov burek
    skoro uvijek mi je super i sama bih ga probala napraviti sutra
    moje nedoumice: koje kore da nabavim (tanke, debele), trebam li ih namastiti/malo namočiti
    za nadjev nemam nedoumica jer sam se uvjerila da mi je svaki mix dobar, makar sam se doslovce udavila kad je bio s povrćem i tofuom. jučer je bio sa smeđom lećom, mrkvom i keljom; često ga rade sa zeljem i inim povrćem, neki dan su dodali i alge (mljac)...
    dakle, koje kore i možda neki mali trik da bude svima doma fini?

  39. #289

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Citiraj mmagnolija prvotno napisa
    Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Ma nisu prženi, krivo sam napisala, nego onako tostirani na suho, na tavici. Navodno su zdraviji ako se ne tostiraju, ali su ovako probavljiviji i imaju finiji okus. Pa to ti je 5 minuta posla da ih tostiraš, a ubaciti ih možeš u sve - od juhe do salate.
    a jeste ih probali peću pećnici, na limu, 10tak minuta na 180 stupnjeva (dok se peku, protresu se 2-3 puta). imaju drugaciji okus, meni se jako svidja i jednostavnije ako se zeli napraviti malo veca kolicina za trositi.
    Bojim se ovog boldanog dijela

  40. #290
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Lokacija
    Brussels
    Postovi
    2,040

    Početno


  41. #291

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Maxi, nemam pojma, nisam maherica za savijače bilo kojeg tipa.

    Ajde da se nekome sviđa Pyr, frendica je toliko razočarana klopom tamo da je za lošu hranu skovala i naziv Pirova večera

  42. #292

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Mkd
    Postovi
    1,667

    Početno

    maci sto se tice kore, meni jedna teta na pijaci to radi posebno
    nesto medju tanke i debele, ne znam kako da ti objasnim
    ali ako zelis za burek, ja bi to radila sa tankim i dodaj malo vise masnoce.
    *
    Danas tradicionalni recept tavce gravce
    imam i bistru juhu od korenastog povrca od juce i kolac sa makom za desert
    salata neki mix - mrkva, kupus i krastavica sa puno persina.
    *
    obozavam ovaj topik i tako mi je krivo sto nisam puno pisala

  43. #293
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Lokacija
    Brussels
    Postovi
    2,040

    Početno

    Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Maxi, nemam pojma, nisam maherica za savijače bilo kojeg tipa.

    Ajde da se nekome sviđa Pyr, frendica je toliko razočarana klopom tamo da je za lošu hranu skovala i naziv Pirova večera
    nije uvijek za 5 ali je finu
    a očito je mnogima fino jer u doba ručka nemaš gdje za sjesti

  44. #294

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Ajde, baš ću probati jedan dan skoknuti do njih pa i sama provjeriti.

    Naš današnji ručak:

    Dinstano povrće (luk, mladi luk, mrkva, cvjetača + shiitake gljive), začinjeno samo sa soli i nasjeckanim celerovim lišćem
    Seitan narezan na štapiće, mariniran (tamari, masl. ulje, "zrnati" senf, suhi bosiljak i svježi ružmarin), uvaljan u brašno i kratko popržen
    Preljev od svježeg tofua i paprike

    LeaB (i ostale koje to već ne radite), može molbica?
    Možete li malo detaljnije pisati recepte ili barem napisati ako su iz neke kuharice? Ne trebaju točne mjere, nego koji je postupak, začini... kao što sam ja opisala naš današnji ručak. Konkretno, jako me zanima kako se radi ovo:
    JUha od karfiola sa žitaricama
    Punjene palačinke sa špinatom
    Umak od svježe mrkve i luka
    Varivo od kelja sa seitanom

  45. #295

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Zaboravih - jučer sam radila svježi bob u mahunama i bio je fantastičan. Priprema je najjednostavnija moguća - mahune se operu, narežu na manje komade, i dinstaju na češnjaku, luku i maslinovom ulju. Malo ih podlijem vodom i krčkam dok ne omekšaju, posolim, malo popaprim et voila! Obožavam onaj gorkasti okus boba.

    Uz to smo jeli popečke od riže - kuhana smeđa riža koja nam je ostala od doručka + sitno ribani luk i mrkva+ zgnječeni tofu i začini po želji - i zelenu salatu s mladim lukom.

  46. #296
    LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,656

    Početno

    Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa

    LeaB (i ostale koje to već ne radite), može molbica?
    Možete li malo detaljnije pisati recepte ili barem napisati ako su iz neke kuharice? Ne trebaju točne mjere, nego koji je postupak, začini... kao što sam ja opisala naš današnji ručak. Konkretno, jako me zanima kako se radi ovo:
    JUha od karfiola sa žitaricama
    Punjene palačinke sa špinatom
    Umak od svježe mrkve i luka
    Varivo od kelja sa seitanom
    Juha u od karfiola: skuhaš karfiol, na kraju dodaš žitarice koje ostanu od doručka, te sol, papar i sjeckano lišće peršina
    Punjene palačinke, pirjani špinat na luku i češnjaku, sa shojuom s čime puniš palačinke, te ih zaliješ vrhnjem od soje sa malo senfa
    Umak od mrkve i luka- jednu mrkvu i pola glavice mladog luka, malo maslinovog ulja i neke tekućine (vrhnje, zobeno mlijeko) smiksaš u mikseru i ohladiš.
    Varivo od kelja- na ulju dinstaš luk, te seitan na kockice, pa dodaš kelj dok ne omekša i začiniš, al da bude gusto.

  47. #297

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Hvala

  48. #298

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Danas - bulghur sa pirjanim sojinim klicama i mladim lukom (propirjano odvojeno pa pomiješano s kuhanim bulghurom)
    Kratko prepečene tikvice s hrpom mediteranskih začina
    Prženi tofu (opet jako fina marinada sa puno začina i sad već neizbježnom žličicom senfa )
    Salata mrkva/zelena

  49. #299
    mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    113

    Početno

    Mene zanima sto vecerate? Ja pokusavam uvesti neke zdrave varijante, ali nemam bas ideja...

    Danas smo vecerali:
    - palenta+gljive+naribane tikvice+tofu (svjezi+dimljeni), pa zapeceno u pećnici 30 min (samo mi je ispalo nekak malo vodnasto, a trebalo bi se skroz stisnuti )

  50. #300
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Obično večeramo voće

    Nekoliko ručkova prije danas:

    1. dan:
    Kratko popečene tikvice na tavi prelivene feta sirom (može i tofuom) i maslinovim uljem sa svježim mladim česnom. Sve to složeno na home-made domaći kruh pečen u pekaču i malo osušen u pečnici da dobi na hrskavosti! Prilog pire krumpir (nije mi baš bogat jelovnik ovih dana, kraj mi je godine na fakultetu pa izmišljam kratke i brze recepte)!!!

    2. dan: (mužjak je pravio ručak!). Kupio je ujutro na placi palamidu (izvorni recept je s tunom) i očistio je na male komadiće, samljeo u mašini za mljevenje mesa te pirjao na tavi zajedno s masu začina (majčina dušica+svašta nešto još - vidjet ću dioma racept). Tako dobiveni umak je prelio preko integralne tjestenine. Prilog svježi mladi krastavci i rotkvice...

    3. dan:
    u vatrostalnoj posudi posložila red krumpira, red luka, red šampinjona, te red mljevene soje (doma sam je skuhala i samljela u mašini za mljevenje mesa - takvu masu spremim u frižider pa radim punjene paprike s rižom te male sarmice...i polpete, štošta se da napraviti od tako samljevene soje!). Sve to preliveno umakom od rajčice s maslinovim uljem, kimom, timijanom, svježim bosiljkom, origanom.....zapeći na 200 stupnjeva 30-ak minuta!!!

Stranica 6 od 22 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •