u očekivanju šparoga i artičoka malo podižem
evo moj slavljenički muffin-manija meni za jubilarac:
dvostrukočokoladirani by me
slani kukuruzno-sirni (nemam pojma otkud mi recept)
Yjotirmayini (valjda sam čovjeku dobro napisala ime)
mramorni muffins bez jaja s maslacem od kikirikija (modifikacija vegy mramornog biskvita)


)
Odgovori s citatom
, večinom kuham bez mesa sva variva i mislim da je puno teže znati napraviti dobar ručak bez mesa. I MM i ja moramo kroz tjedan jesti žlicom, jednostavno tako smo navikli u maminim kuhinjama- tako da ja mahune, čorbe, gulaše, grah, gešlo, poriluk, raštiku,kelj, kupus...uvjek kuham bez mesa jer mi pokvari okus, a ako MM hoće meso. npr. šnicle napravim posebno.
artičoke, bob i grašak, na dijeti od mišance, blitve i špinata na lešo s maslinovim, uz malo pure ili prosa. jest da zvuči dosadno (pogotovo za hvalisanje po ovom pdf-u), ali je fino i jeftino
