Ajde, baš ću probati jedan dan skoknuti do njih pa i sama provjeriti.
Naš današnji ručak:
Dinstano povrće (luk, mladi luk, mrkva, cvjetača + shiitake gljive), začinjeno samo sa soli i nasjeckanim celerovim lišćem
Seitan narezan na štapiće, mariniran (tamari, masl. ulje, "zrnati" senf, suhi bosiljak i svježi ružmarin), uvaljan u brašno i kratko popržen
Preljev od svježeg tofua i paprike
LeaB (i ostale koje to već ne radite), može molbica?
Možete li malo detaljnije pisati recepte ili barem napisati ako su iz neke kuharice? Ne trebaju točne mjere, nego koji je postupak, začini... kao što sam ja opisala naš današnji ručak. Konkretno, jako me zanima kako se radi ovo:
JUha od karfiola sa žitaricama
Punjene palačinke sa špinatom
Umak od svježe mrkve i luka
Varivo od kelja sa seitanom