Stranica 7 od 22 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1096

Tema: Vegetarijanski tjedni jelovnici 3. dio

  1. #301

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Mkd
    Postovi
    1,667

    Početno

    evo danas
    rucak: savijaca od spinaca, salata od rajcica, cesnjaka i persina, desert - jagode

    vecera - musli (jedem ih tako kao grickalice)

  2. #302
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    danas
    juha od graška
    ječam po LeaB-inom receptu (umjesto poriluka mlada kapulica)
    rotkvice na salatu
    pire od crvene leće (leća se skuha, začini i zapeče u pećnici)

  3. #303
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    rostilj petlidjani - onaj Davrov genijalni recept
    smedja riza s kamutom
    salata od mladog, hrskavog kupusa

  4. #304
    mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    113

    Početno

    Jucer vecera:
    - zljevanka s okarom (jes, jucer smo konacno radili domaci tofu, tj. MM ga je radio , i ispao je genijalan), a ova zljevanka je prava poslasica (kukuruzno brasno, psenicno brasno, palenta, okara, malo porluka, mrkvice, celera, bijeli luk, zacini, peci na 200 stupnjeva pola sata)
    - hummus

    Danas:
    - juhica od karfiola i brokule
    - "kajgana" s tofuom
    - zelena salata

  5. #305
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Danas smo jeli peceni krumpir s koprom, kuhane mahune s maslinovim uljem, pohani seitan (ja radila - ispao je prefini) i zelena salata.

  6. #306

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Zadnjih dana se hranim vani/kod obitelji, ali sam prekjučer kuhala prefino varivo od graška i mrkve sa gris-noklićima. Varivo vulgaris - na luku dinstam mrkvu i grašak, zalijem temeljcem, pred kraj kuhanja žličicom ubacim domaće gris nokliće. Uz to fini kruh i salata i - finito, ručak za pola sata.

  7. #307
    anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    1,170

    Početno

    Danas: povrtna juha, salata od slanutka sa sjemenkama, heljda s povrćem, prženi tofu.

  8. #308
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    ST
    Postovi
    879

    Početno

    povrće na gradele (ražnjjići od paprike, tikvica, gljiva) i ono što se ovdje ne spominje, a pliva

  9. #309

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Mkd
    Postovi
    1,667

    Početno

    danas moje vege pizze
    testo pravim od integralnog i pcenicnog brasna, malomaslinovog ulja, kvasca i semjenke, ponekad dodam i jogurt, domaci. onda poredam povrce - rajcice, grasak, kukuruz, mrkve, paprike i zacinsko bilje. ponekad i masline.
    krem juha od graska i kukuruza, sve skuham sa malo celera i stavim u blender, zacinim po zelji
    i neku salatu, jos ne znam koju
    za desert, mafine

  10. #310
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Molim hitno neki fini recept s graskom, a da nije rizibizi ni grasak s mrkom.

  11. #311
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    marta gulaš! ja sam ga danas kuhala.
    grašak, bob, i krumpir na kockice, puno mladog češnjaka (3-4 česna), zaliješ maslinjakom, staviš prezle ili zobenih pahuljica, malo podliješ vodom i propirjaš minutu dvije. potom staviš vode po želji, jer može biti skorz jušno, a može i gušće, te kuhaš 20-tak minuta.
    možeš, dakako, i bez pirjanja, ali ovako je finije.
    na kraju začiniš sjeckanim peršinom ili zelenim perjem mlade kapulice.

    može i bez boba.

  12. #312
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    mm kuhao tikvice s rajčicom, češnjakom, prosom i crvenom lećom. mmmm meni bilo super ukusno!
    tikvice i rajčice je kratko propirjao na češnjaku dodao leću i proso, zalio vodom, poklopio i čekao dok se sve proželo ...

  13. #313
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    gulas od graska je bio prefini, brzo gotov, svega par minuta u akspres loncu. jos sam stavila malo dimljenog tofua sto mu je dalo poseban smek. mljac.

    fala anamar.

  14. #314
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    drago mi je da vam se svidjelo...

    danas bob, ali ću ga napravit kao pire. uz to juhica od mladog povrća, seitan "juneći", smeđa riža posuta sjemenkama i salata od rajčice.

  15. #315

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Mkd
    Postovi
    1,667

    Početno

    danas makedonsko tavce gravce
    juha od mrkve
    *
    ovo sa gulashom mi zvuci preukusno
    i ja cu ga probati ovih dana

  16. #316
    Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Lokacija
    Zadar
    Postovi
    752

    Početno

    Evo da se i ja malo tu javim. Obožavam makro kuhinju, trudim se što više ubaciti makro obroke u prehranu, ali nisam stopostotni makrobiotičar. Često virkam ovdje i kradem ideje od vas, a odsad bih se mogla malo češće družiti s vama.

    Jučer sam po anamarinom receptu kuhala proso, crvenu leću s rajčicom i tikvicama, i bilo je prefino. Super recept za ove ljetne dane.
    Danas zapečena palenta s tofuom, rajčicom i tikvicama sa salatom od krastavaca

  17. #317
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    Citiraj Arkana10 prvotno napisa
    danas makedonsko tavce gravce
    ...
    ajd podijeli s nama taj recept, ako već nisi ranije negdje napisala, ja to nisam nikad kuhala a probala bi

  18. #318

    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Postovi
    1,241

    Početno

    ovo sam jučer kuhala i bilo je odlično:
    Ječmoto s vrganjima i mladim lukom
    - skuhani ječam sam pomiješala s prodinstanim mladim lukom i namočenim suhim vrganjima, začinila.
    Povrtni popečci
    - skuhanu mrkvu izrezanu na kockice, grašak i proso sam prohladila. U bešamel sam umiješala malo svježeg sira i jedno jaje i prelila ga po povrću i prosu. Dodala sam pšeničnih klica, oblikovala popečke, uvaljala ih u prezle i pržila.
    Kupus salata

  19. #319

    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Postovi
    86

    Početno

    evo još nešto jednostavno, ali jako ukusno

    kus kus salata sa tikvicama i svježim krastavcima

    u vodi se skuhaju tikvice narezane na kolutiće ili po želji, sa tom vodom prelijete kus kus

    kada se kus kus ohladi dodaju se tikvice , lik, krastavci i sve se zalije sa marinadom od limunovog soka, senfa, maslinovog ulja i preprženim sjemenkama suncokreta i češnjakom

    meni jako ukusno

  20. #320
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj aleta prvotno napisa
    ovo sam jučer kuhala i bilo je odlično:
    Ječmoto s vrganjima i mladim lukom
    - skuhani ječam sam pomiješala s prodinstanim mladim lukom i namočenim suhim vrganjima, začinila.
    Povrtni popečci
    - skuhanu mrkvu izrezanu na kockice, grašak i proso sam prohladila. U bešamel sam umiješala malo svježeg sira i jedno jaje i prelila ga po povrću i prosu. Dodala sam pšeničnih klica, oblikovala popečke, uvaljala ih u prezle i pržila.
    Kupus salata
    WOW, jedva čekam probati!!!

    Ja sam jučer pravila punjene paprike na način da sam u posudu strpala naribane tikvice, rižu, naribani luk i mrkvu te masu začina te prokuhala sve to skupa s malo mljevene soje, pšeničnim klicama i mljevenim lanom...u tako skuhanu smjesu stavila sam malo krušnih mrvica i s tom smjesom punila paprike....mljac

  21. #321
    Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    2,937

    Početno

    ja cu se samo tu nadopisat da vas pomnije mogu pratit -
    izvrstan topic, Lea, vec sam ti negdje rekla - izvrstan potpis -
    izvor pregrst ideja :D

  22. #322

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,467

    Početno

    Ja sam za sutra planirala juhu od lece, mrkve, prosa i luka, peceni mladi krompir i dinstani kelj.

  23. #323
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    ja planiram ovih dana ispeć musaku od seitana i balancana.

  24. #324
    Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    2,937

    Početno

    Moram vam se pohvaliti -
    L. sam za vikend napravila povrtnu krem juhu (cvjetaca, brokula, mrkva) sa zobenim klicama, posijama i malo palente :D
    Bilo mu je tolko fino da je pojeo 3 tanjura :D
    Thanks cure da ste mi otkrile nacin kako djetetu uvest zitarice u prehranu, kada kasice vise ne jede
    Za sutra radim (danas vise ne stignem) varivo od raznih mahunarki i zitarica (kupila u konzumu onaj sareni paket )

  25. #325
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    krem juha od graška
    smeđa riža s gomashiom
    zapečena crvena leća

    fino bi išla ribana mlada mrkvica za salatu, al bilo mi mrsko ribat, pa nije bilo salate

  26. #326

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,132

    Početno

    prženo-dinstani mladi krumpirići
    bob i neko bilje koje raste pored mora mesnatog duguljastog lišća kojemu neznam ime a kupujem ga na trešnjevačkom placu od najluđe našminkane dalmatinke danas u fuksijastoj maijci sa maslinovim
    salata od paradajza i crvenog luka
    inčuni

  27. #327
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    Citiraj mara prvotno napisa
    ... neko bilje koje raste pored mora mesnatog duguljastog lišća kojemu neznam ime a kupujem ga na trešnjevačkom placu od najluđe našminkane dalmatinke danas u fuksijastoj maijci sa maslinovim
    osmud?!
    ima nitaste listove?

  28. #328
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    Citiraj mara prvotno napisa
    ... neko bilje koje raste pored mora mesnatog duguljastog lišća kojemu neznam ime a kupujem ga na trešnjevačkom placu od najluđe našminkane dalmatinke danas u fuksijastoj maijci sa maslinovim
    osmud?!
    ima nitaste listove?

  29. #329

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,132

    Početno

    eeeeeee, DA OSMUD

    to mi je prefino, istna malo mi je bolji skuhan ko' blitva sa krumpirima nego ova kombinacija sa bobom

  30. #330
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    ja jako volim i tušt kojeg će sad nakon kiše biti u izobilju
    evo tko ne zna ima više ovdje

  31. #331
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    kod nas to raste ko korov u vrtu. pa ga onda dodajem u blitvu, ko i osmud, koji moja sveki zove osmugalj.

  32. #332
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Jučer navečer klasični seitan s mozzarelom (znam, znam, ništa ne smijem spominjati što nije vege, ali što ću kada sam još navučena na sireve - to mi je jedina mana u prehrani! )

    zajedno s pirjanim kukurozom na češnjaku pomiješanim s naribanim sirom "Dimsi" da dobije malo dimljeni okus...

    Danas, na luku popirjane naribane tikvice s kiselim vrhnjem (radi okusa) i dodana Gauda te sir Ribanac ( izopćit ćete me s ovog topica) te tako gotov umak preliven preko riže (jako brz i fini umak)

    Salata: kuhani krumpir+kuhana tikvica+kapare+zelena salata+naribana svježa mrkvica s maslinovim uljem i accetom...

    Nila isto jela kao i mi!!!!

  33. #333

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Abonjeko,ne kužim te. Topic se zove vegetarijanski dnevni jelovnici, ne veganski.

  34. #334
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Abonjeko,ne kužim te. Topic se zove vegetarijanski dnevni jelovnici, ne veganski.
    Na pazim toliko na kratice i ono što one znače, nažalost :/ ...mislila sam na vegane kao skraćenicu od vegetarijanaca :/ ...krivo sam se izrazila i znam da ovdje nije mjesto siru niti ikakvim namirnicama životinjskog podrijetla...mea culpa

    Zapravo uopće ne znam gdje bih smjetila recepte i hranu koju radim jer upotrbljavam sir, ne jedemo jogurte (doduše vrhnje znam upotrijebiti u kuhanju), ne pijem mlijeko, ali SIR, nažalost, još uvijek da!!!
    Možda da apstiniram od pisanja????

  35. #335
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Krivo si skuzila. Vegetarijanci ne jedu meso. Vegani ne jedu meso, mlijeko, jaja, mozda jos stogod. Dakle, ovo je vegetarijanski topic. Mozes slobodno i o mlijeku i o siru i o jajima.

  36. #336
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Citiraj marta prvotno napisa
    Krivo si skuzila. Vegetarijanci ne jedu meso. Vegani ne jedu meso, mlijeko, jaja, mozda jos stogod. Dakle, ovo je vegetarijanski topic. Mozes slobodno i o mlijeku i o siru i o jajima.
    sada sam malo zbunj :? ...vegetarijanci ne jedu ništa životinjskog podrijetla, nisam čula baš naokolo vegetarijance kako se hvale da su za doručak smazali 20dkg sira (npr.) :?

    Dobro, onda se moja priča nastavlja dalje

    Danas lazanje...

    Umak bešamel s dosta muškatnog oraščića i luka (stavim cijeli luk da ispusti sok pa ga poslije izvadim!)

    Glavni umak: izribam luk s mrkvom te malo popirjam...dodam začina - obavezno dosta papra i crvene slatke paprike u prahu + svježi bosiljak. Nakon što se malo opustilo i poprimilo boju dodam tikvice na kockice i izrezane gljive...u to sve skupa pred kraj dodam pelate (umak od kosane rajčice) te naribam malo sira, ako ima stavim i svježi sir da malo da kontrasta crvenom ljutom umaku...
    Standardno posložim lazanje u dva reda i prelijem bešamelom kojega sam prethodno dodala malo u glavni umak...

    Mljac...i Nila je jela!!!

  37. #337
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Samo da se pohvalim da sam se prvi put odlučila napraviti popečke od riže i uspjelo je.
    :D
    Bila je kombinacija kuhane riže, quinoe i zelene soje, unutra sam dodala malo brašna, sjeckanog luka, ribanog celera i peršuna. Uvaljala u prezle i pržila.
    Od sad uvijek kuham puuuuuno više riže i radim popečke!

  38. #338
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    ja sam pola ručka već skuhala 8) jer najavljuju danas do 35, pa rekoh da ja užgam vatru u kuhinji prije nego užga na nebu...
    tostirani patlidžani
    mahune na lešo
    riža s prosom
    a poslije ću još narezati rajčica s kapulom za salatu

  39. #339

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,467

    Početno

    Ja moram potrositi kojekakve ostatke pa cu vjerovatno nareckati salatu od gomile povrca i uz to skuhati spagete.
    Inace, po stoti put se duboko klanjam curama koje imaju volje sjeckati, mijesati, prziti i slagati kojekakve kombinacije za rucak.
    Ja dobijem cvor u zelucu cim se sjetim da moram u kuhinju.

  40. #340
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Danas "musaka"..

    U vatrostalnu posudu narezan mladi krumpir na ploške + šunka soja + domaće tikvice narezane na kockice + mrkvica na ploškice + luk na ploškice + dimljeni tofu + sve to preliveno s umakom od rajčice uz puno narezanog peršina i bosiljka...

    + zelena salata...

    Za predjelo - juha od krumpira, mrkve i cvjetače s mileramom

    Desert: jagode sa šlagom (u iščekivanju smo malina s jogurtom)



  41. #341
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Ja sam danas ispekla burek od sira (dadadada, BUREK od sira ) u ljetnoj kuhinji. I narezala krastavce u svojoj. I preznojila se dok sam to radila.

  42. #342
    Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    393

    Početno

    Rado bi vam se pridružila u pisanju recepata, ali ne stignem... nego sam htjela pitati: kupila sam u Austriji Gruenkern (ne bi se usudila prevoditi na hr). Po veličini i tvrdoći je jako sličan kamutu, ali je zelenkaste boje i ima blagi okus po dimu. Oduševila sam se i slijedeći puta ću kupiti bar 10paketa! Pitanje: da li je netko to jeo? pripremao? Zorana, ti?

    Danas sam ga po prvi puta spremala i napravila sam slijedeće: skuhala ga bez prethodnog namakanja (može i namakanje kao kamut). Bilo je dovoljno oko 35min. Dodala sjeckane listove češnjaka, stabljike blitve, malo kumina i mrvu soli. Pred kraj listove blitve i šparoge. Na sami kraj malo svježeg češnjaka, vlasac i peršin.
    Uz to smo jeli žutu leću od jučer i zelenu salatu.
    Juha: miso sa mrkvicom, blitvom i amaranthom sa sjeckanim peršinom na kraju

    Uz leću sam jučer dinstala na luku svježe vrganje, dodala pred kraj tikvicu na kockice i ribanu mrkvu, peršin i vlasac. Bilo je hrskavo i osvježavajuće za ove vruće dane

  43. #343
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    pečena paprika
    riža s crvenom lećom
    umak od svježih rajčica sa začinima
    seitan juneći

  44. #344

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Mkd
    Postovi
    1,667

    Početno

    Citiraj anamar prvotno napisa
    Citiraj Arkana10 prvotno napisa
    danas makedonsko tavce gravce
    ...
    ajd podijeli s nama taj recept, ako već nisi ranije negdje napisala, ja to nisam nikad kuhala a probala bi
    Sorry ovo sam tek sada vidjela
    trazila sam nesto drugo i vidjela tvoje pitanje
    pravim ga na vrlo jednostavan nacin

    evo...
    Tavce gravce
    Ostavljam da grah stoji u vodi oko pola dana, ja kuham uvece za iduci dan, pa stavljam nakon sto se vratim sa posla da stoji u vodi. Kuham ga u ekspres loncu zajedno sa 1 zlicom maslinovog ulja i 1 luka. Luk samo iscistim i stavim. Ne secem. znaci luk, ne cesnjak. Nakon kuhanja, zagrijem ulje u tavi u kojoj mislim praviti tavce. Ukljucujem rernu da bude vruca.
    U ulju stavim 1 zlicu brasna to malo zaprzim. Dali je gotovo probam tako sto malo od brasna stavim u grahu ako ispsusti onaj zvuk kao da vrije, onda stavim crveni papar i trgnem od sporeta. Polako dok mesam stavljam grah. Ne zaboravite mesati uvjek. Ali stavim samo 2 velike kuhace. Onda izvadim luk i izpasiram ga na malo vodi od graha i sa nekoliko zrna graha i to stavim u tavi. Promesam i onda produzim da stavljam grah iz lonca u tavi. Ostavljam i malo vode da ima. Kada se tava napuni, vracam je malo na stednjak i koristim ostatak vrucine. Mijem jednu ili dvije suhe paprike, sasusene crvene paprike i ocistim ih ljepo i njih stavim odozgo. Pecem oko pola sata.
    ***

    ***
    za danas
    krem juha od puno povrca - brokole, mrkve, celer, krompir i puno persina, sve skuham i dodam malo maslinovog ulja. kad se skuha stavim u blender i miksam. to je to. Za ukus dodam malo gumbira u prahu.
    *
    azuki grah sam napravila kao salata sa maslinama.
    skuhala sam grah sa puno mentom i ostavila da se hladi
    u medjuvremenu izvadila kostice od crnih maslina, naseckala ih, zacinila i dodala sam malo rajcica na kockice i malo za ukusa domaci majonez bez jaja
    krompir pire
    a za mm belu ribu.
    *
    desert voce

  45. #345
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    arkana, hvala

  46. #346

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Mkd
    Postovi
    1,667

    Početno

    nema problema
    za danas lazanje sa brokulama
    juhu od juce

  47. #347
    abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,120

    Početno

    Ja danas samo bogatu salatu za ručak...

    Nasjeckane rajčice + kuhani krumpir i tikvice + domaći češnjak i narezani luk na ploškice + paprika na male sitne komadiće + par kapara + narezani svježi krastavac + naribana svježa mrkva + naribani svježi kupus + naribana svježa (nekuhana) cvjetača...

    Začinjeno tamnim soja umakom, maslinovim i sezamovim uljem i malčice accetom!!!

    Aploslutno lagani i fini bučkuriš...

  48. #348
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    ST
    Postovi
    879

    Početno

    po ovoj vrućini, vegeterijanstvo dobija na ppopularnosti...povrće i voće može biti svježe (za razliku od mesa) , a i prilozi se ne kuhaju satima....
    ja sam danas zob s voćem, salatu od krastavaca, poma i mladog sira, začinjeno, sezam, soja sos...i nešto lagane juhice od jučer (blanširano povrće smiksano)

  49. #349
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    sataraš i kruh :D

  50. #350

    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Postovi
    1,399

    Početno

    Već danima (tjednima?) jedem vani, a sad su mi dečki na moru pa sam sama i ne zamaram se kuhanjem, živim od divovskih salata.

    Jučerašnja kombinacija - zelena salata, slanutak, kukuruz, mladi luk, mrkva, kockice kozjeg sira s feferonima; začinjeno bučinim uljem i jabučnim octom.

    Danas - zelena salata, luk srebrenac, kukuruz, integralna tjestenina, ispržene kockice ljutog tofua; preljev - maslinovo ulje, jabučni ocat i dvije bogate žlice tahinija, sve još posuto sezamovim sjemenkama.

    Mislim da ću do kraja tjedna nastaviti u tom tonu.

Stranica 7 od 22 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •