Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: JUTARNJI ISCJEDAK U 35.TJEDNU

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno JUTARNJI ISCJEDAK U 35.TJEDNU

Evo ovako; u 35.sam tjednu i nakon bolova u donjem dijelu trbuha otišla sam na hitnu i tamo me dr pregledao, stavio na CTG, vidio da nema trudova i poslao doma, ali kad sam došla doma, počela sam krvariti!Vratila se u bolnicu, mislili su počeli trudovi, ali ništa, ali za svaki slučaj ostala sam u bolnici 2 dana!Tu večer mi je još išlo dosta krvi, kažu možda prsnula žilica, a poslije se smirilo!Ali od onda imam ujutro, u pravilu najjači iscjedak prije odlaska na nuždu, onako jako žuto-narančasti!To sam npomenula i u bolnici, ali nisu mi ništa odgovorili, osim; moguće je!
    Bojim se da nije neka infekcija, gljivice, ili nešto drugo!
    Da li takve boje može biti plodna voda?!
    Kasnije tijekom dana taj je iscjedak jako mali, znači najviše se pojavljuje ujutro i zna biti obilan!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam imala u par navrata takav iscjedak... gust i bežkasto-žućkaste boje... dobila sam canestene i nestao je...

Plodna voda nema boje i mirisa (bar kod mene je bilo tako).

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam u 36. tjednu.Zadnjih par mjeseci imam taj jutarnji pojačani iscjedak koji je bijelo-žućkaste boje. Bude prakticki samo ujutro. A u zadnjih mjesec i pol mi se sveukupno 5 puta desilo da mi taj iscjedak bude roskast i mozda pol kapi krvi, nije mi svejedno kad to vidim, ali nikad nisam imala bolova. Jucer popodne sam isla po nekoj nizbrdici malo brzim korakom 10ak minuta, dodjem doma i mrvica krvi, jedna kap mi se pojavila i opet malo tog rozog iscjetka. Ujutro opet taj blijedorozi/blijedosmećkasti iscjedak. Ali to bude samo ujutro, poslije po danu apsolutno nista vise. Primjetila sam da mi se to javilo većinom kad bih prethodno puno hodala i to užurbanim korakom. Vec sam to u 2 navrata rekla ginekologici, a zadnji put sam dobila i vaginalete. Međutim one mi nisu smanjile taj iscjedak, a već mi je jednom radila bakteriološki bris i test na gljivice, i ispalo da nemam nista, znaci da mi je taj pojacani iscjedak uzrokovan hormonima. Sad u biti moram to radit sve ponovo jer bih htjela rodit u vodi, a za to svi nalazi moraju biti uredni.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: JUTARNJI ISCJEDAK U 35.TJEDNU

Citiraj tanjama prvotno napisa
    Evo ovako; u 35.sam tjednu i nakon bolova u donjem dijelu trbuha otišla sam na hitnu i tamo me dr pregledao, stavio na CTG, vidio da nema trudova i poslao doma, ali kad sam došla doma, počela sam krvariti!Vratila se u bolnicu, mislili su počeli trudovi, ali ništa, ali za svaki slučaj ostala sam u bolnici 2 dana!Tu večer mi je još išlo dosta krvi, kažu možda prsnula žilica, a poslije se smirilo!Ali od onda imam ujutro, u pravilu najjači iscjedak prije odlaska na nuždu, onako jako žuto-narančasti!To sam npomenula i u bolnici, ali nisu mi ništa odgovorili, osim; moguće je!
    Bojim se da nije neka infekcija, gljivice, ili nešto drugo!
    Da li takve boje može biti plodna voda?!
    Kasnije tijekom dana taj je iscjedak jako mali, znači najviše se pojavljuje ujutro i zna biti obilan!
    identična situacija u prošloj trudnoči,samo u 36.tjednu...preležala par dana u bolnici i sve pet...
    kapilare popucale...kod spuštanja...rodila kasnije 42+2
    a iscjedak je bio još tjedan dana...zvala sam kasnije gore u rađaonu jer sam tamo i ležala te dane...pa mi dr ljubazno objasnio da je to sad čišćenje...te ako nema svježe krvi da se opustim...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je iscjedak bio bijel i gust od negdi 35.-36.tjedna, citav zadnji mjesec, isto tako samo ujutro, moj dr. mi dao vaginalete, nista se nije promijenilo, drugi dr. koji ga je mijenjao rekao da nije nista neobicno, deveti mjesec je i sve je puno sluzi jer se usce priprema, tako mi je on rekao, a onda su mi rekli mi da mi to polako izlazi onaj sluzavi cep. rodila sam u 40+1 tjednu kod ginekoloskih pregleda pri kraju trudnoce moguce je da se pojavi krv nakon pregleda, mene bi moj dr. upozorio da se ne prepadnem i rekao bi da dodjem ako se krvarenje pojača i pojavi se svježa krv

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: JUTARNJI ISCJEDAK U 35.TJEDNU

[quote="Gago"]
    Citiraj tanjama prvotno napisa
    rodila kasnije 42+2
    stvarno? ili si falila, 40+2?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke