Ok,trebam pomoć,kako se sabrati i dignuti iz depresije kad čuješ ono što ne želiš čuti?
Kako nekog tko nije tako divan i krasan prestati gledati kroz ružičaste naočale??Kako si ugurati u svoju glavu da nema više nade,a i realno je da ja više nemam ni trunku ponosa u sebi koju u ove dvije godine nisam pregazila radi njega??
Kako nastaviti dalje?
Koliko dugo će to još boljeti??Koliko dugo neću moći pogledati niti jedno sretno dijete s ocem,a da mi suze ne krenu na oči jer moje to nema??Koliko dugo ću još sebe kriviti i misliti da sam ja nešto krivo napravila??Koliko dugo ću još plakati bez ikakvog povoda i koliko treba da se mozak opet uključi??
Kako preživjeti ponovni susret kad dođe malu vidjeti a da se ne slomim u plač?Ili je možda bolje izbjegavati viđanje dok se ne saberem i ohladim kao zemlja?
Što mislite o selidbi u takvim trenutcima?Je li manje boli ako ste daleko jedan od drugog?
Please help,ne mogu više,po danu se suzdržavam da ne plačem pred malom,ali kad zaspe,to je užas u šta se pretvorim,noćima ne mogu spavati koliko mi suze teku,a tako više ni na poslu ne mogu funkcionirati jer mi fali odmora