Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Nema djeda mraza u vrtiću!

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Nema djeda mraza u vrtiću!

Jučer su tete rekle da ove godine neće biti djeda mraza ni poklona.Dobit će poklone iz Engleske, tj. paketiće koje šalju djeca još od 1991.Lijepa gesta malih Engleza, ali nema djeda mraza!
    Moji dečki će se prvo :? , a onda .
    Tete kažu da je roditeljima puno plačati slikanje pa poklone.Ma dajte molim vas, za poklon je puno dati 15-20 kn, i 5 kn za sliku, pa vrtić je mjesečno 500 kn za jedno dijete.
    Uglavnom, naljutila sam se i rezervirala djeci mjesta u dječjem kazalištu, pogledat će super predstavu, a poslije se slikati sa djedom mrazom.Naravno da će biti i poklončića.
    Kakva je situacija kod vas u vrtićima?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kod nas već u ponediljak dolaze glumci s prigodnom predstavom.
    tako je bilo i za sv. nikolu.
    djed mraz će doći obavezno, a i mali simboličan poklončić koji osigurava grad.
    slikanja nema, ali sam zato ja tu pa odradim za sebe, ko hoće i za tete
    ne plaćamo ništa ekstra, ali postoji kasica-prasica u koju roditelj ubaci koliko hoće/može i uvik se od tih novaca nešto kupi za vrtić.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas godinama nema ni nikole ni dm

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni ne znam ima li. ne zelim ga, bas mi je skroz bespotreban.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kod nas je bio i Sv Nikola i Djeda Mraz,imali su predstavu ali nije bilo poklona.predstavu smo platili po 15 kn svatko!

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ni meni ne treba DM, nego djeci.Kad smo već preuzeli sve smeće sa zapada i naučili djecu da postoji djedica sa sijedom bradom i donosi poklone dobroj djeci, onda neka ga i bude.
    Kod kuće će dobiti od malog anđela.Ali oni pitaju i za DM.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo jucer bili kod prvog djeda mraza. moja firma svake godine plati svima ulaz na bozicnu predstavu u kazalistu, poslije nje dijele se pokloni. to je bilo na firmin racun.

u ponedjeljak, noa i leo idu s vrticem na vlak, pa u neko selo, pa tamo imaju djeda mraza - prijevoz (autobus, vlak) i poklon - 52kn po djetetu

ida je nosila nekih 20kn u skolu, al ne znam vise pohvatat, jel to bilo za dar za svetog nikolu - kojim je bila strasno razocarana, ili za djeda mraza...

vrticarci su od svetog nikole dobili slatkise (opcina castila), donijeli im nikole na bikeovima...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo jučer bili na predtsavi koju je organizirala za klince moja firma.
    I mjo Janko uopće nije doživio deda mraza, a kad je ovaj prošao kraj nas Janko ga nije ni skužio, nije ga ni želio skužiti...
    Nemam pojma da li u vrtiću imaju deda mraza, za Nikolu su dobili slatkiš, a da li je bio likom sv. Nikola, pojma nemam.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je već pun kufer svih tih kvazi Deda Mrazova i Nikola. Na xy mjesta nas zaskočili. Od vrtića, igraonice, predstave s poklonima, danas moramo po darove od firme MM, tu je Božić i dan nakon Božića njezin rođendan. Mislim da se polako već izgubila u svemu tome, ja se jesam.

Na predstavu smo išle zbog predstave (u sklopu vrtića). Kaže ona meni: Idemo doma, mama. Bumo poslale tatu k Deda Mrazu pa bu mi onda on donio kaj moram dobiti. :?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Tako je to kad živiš u velikom gradu, na sve strane iskaču maskote raznorazne, bombona i slatkiša ko u priči...
    Možda nam je i bolje u našem gradiću bez svega toga. :?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa
    Možda nam je i bolje u našem gradiću bez svega toga. :?
    Možda i je, djeca nisu toliko "komercijalizirana". ne padaju toliko pod utjecaj drugih, možda da ali puno manje. U gradu gdje ima svega i svačega malte ne na dlanu teško je odoljeti, pogotovo djeci!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •