ove medenjake pravim svaki Bozic, predobri su mi, upravo se hlade u frizideru![]()
ove medenjake pravim svaki Bozic, predobri su mi, upravo se hlade u frizideru![]()
LIMA.
Ja sam probala sa bijelom Milkom i nije valjalo. Našla sam u Konzumu od Schwartau bijelu čokoladu za kuhanje -Kuverture Weiss.Pitanje: Je li tko probao s bijelom glazurom? Ako je, s kojom bijelom čokoladom je pravio i je li dodavao u nju margarin ili tučeno vrhnje?
Nisam još radila s tim, ali moralo bi biti dobro. Pakovanje je 150 g 24 kn.
ja sam tu bijelu kuverturu topila samo s malo mlijeka za lazuru na bijelu pitu i ispalo je ok, uopće joj ne treba maslaca, a mislim da ni šećera, ali tu nisam mjerodavna jer ne radim slatke glazure.
Lima, medenjaci su izvrsni! :D Danas im je treći dan i fino su mekani, još ima malo pekmeza između, pa kad se još i to upije...Puno hvala na receptu!
a šta sam ja pogriješila :? :? :? :?
ispali su mi tvrdi ko kamen i ni tjedan dana stajanja im nije pomoglo.
stvarno ne kužim![]()
Ja sam ih radila i isto su mi ispali tvrdi..jako ukusni i lako su se razvaljali ali nikako da omekane..baš mi je žao...
podižem jer su ovo predobri medenjaci![]()
ja sam jucer radila neke druge medenjake, one od bake ane, i prelila sam ih samo otopljenom cokoladom, ja cokoladu stavim u mikrovalnu i otopim i s njom radim dalje kao s glazuromana.m prvotno napisa
![]()
inace i ja valjam sva tijesta izmedju papira za pecenje jer s onom folijom se nanreviram.
ove medenjake bi isto mogli raditi, jer medena srca obozavam![]()
ja prije 2 tj radila dvije ture medenjaka i sve smo pojeli
obožavam medenjake. moram probati i ove
Pitanjce...
U čemu i gdje ih je najbolje držati kada su gotovi?
Nemam limenu posudu.
Inače, izgledaju super, čak nisu ni tvrdi sada kada sam ih u močila u glazuru.
Baš su njami. Budem ih slikala.
Podižem opet jer su predobri, šteta bi bilo izgubiti ovaj recept![]()