Iskreno receno, ni ja tu ne vidim nista prosto ili uvredljivo.
Iskreno receno, ni ja tu ne vidim nista prosto ili uvredljivo.
nakon one rasprave koji je naziv prihvatljiviji od kojega ,ni ja nekuzim zbog cega se s_c editirala ako je tako napisala![]()
ha, ha, stray cat , "grubo" ti u dijalektu (primorskom, dalmatinskom) znaci - ruzno. znaci, gruba ric = ruzna rijec. ne znam tko je tu terminologiju uveo na forumu, ocito je program za filtriranje vulgarnih izraza postavljao netko "odozdo".meni je svaki put smijesno kad vidim (gruba rijec).
![]()
kad bi mu se malo više fućkalo za kuću, urednost, ručak i ostalo, onda bi ujedno i oni bili malo umorniji, a žene malo odmornije, pa bi se jako brzo "uskladili"... al avaj....Muškarcima možeš biti i ovakva i onakva, fučkaš kuću, urednost, ručak i ostalo, njima(večini) je najbitniji SEX i ako to ne funkcionira sigurno će se prije ili kasnije okrenuti drugoj.
inače ima onaj vic kad muskarac izbaci zenu kroz prozor to stoji u crnoj kronici, kad žena izbaci muskarca kroz prozor, to objavi portal za kulturu prostora "uredi dom"![]()
Stray, nije problem u toj rijeci, nego tvojoj generalizaciji muskaraca.
I nisam ja editirala tvoje postove. Samo objasnjavam sto je vjerojatno bio motiv.
jastray_cat prvotno napisa
i nije da dobijem plikove, ali zbog odrzavanja konverzacije na pristojnom nivou sam (i ubuduce cu, kao i ostali moderatori) editirati sve pogrdne nazive koji generalizira muski ili zenski rod.
:?anchie76 prvotno napisa
kaj to znači da smo svi savršeni, i da nitko ne "generalizira"?
egica, primila si se sizifovog posla, jer:
Svaki čovjek kod stvaranja svog modela svijeta upotrebljava 3 općenita procesa:
1. iskrivljavanje – omogućuje nam da napravimo promjenu u doživljavanju naših osjetilnih percepcija.
2. poopćavanje – dijelovi čovjekovog modela postaju predstavnici cjelokupne skupine iskustava, od kojih je prvobitno iskustvo samo jedan odvojen primjer
3. brisanje – proces posvećivanja pozornosti pojedinim dijelovima nekog našeg iskustva uz istovremeno zanemarivanje drugih dimenzija. Smanjuje naš svijet na dimenzije za koje smatramo da smo sposobni kontrolirati.
pa stray nije pisala mišljenje moderatora, nego SVOJE mišljenje...
ako to ideš moderirati, znači da si si u zadatak uzela promjenu modela svijeta svakog pojedinca na forumu. helou???? :/
ja se ne volim izjašnjavat na ovakvim temama, jer mi je razvlačenje raznoraznih prijevara (na podforumu na koji to ne spada) prilično odbojno.
ak me neko u životu varao - prihvatila sam i ostala - ili nisam prihvatila i nogirala sam ga. nema velike filozofije.
Slazem se sa sorciere, ali opet moram priznati da je u onom kontekstu riječ pimpekzaista zvučala podrugljivo i prosto. Što je da je... Evo, u mojoj rečenici riječi pimpek (eto ga opet)
nitko neće moderirati (nadam se
), zato što u ovom kontekstu riječ pimpek
nije podrugljiva, ponižavajuća niti prosta.
U onom bi mogla biti.
Stray ima žešću retoriku.
Ne opravdavam je, samo konstatiram.
A prevara, najbolje je poentirala sorcie,ili oprostiš ili odeš....
imam osjećaj da sam zapela u noćnoj mori.
prije nekoliko dana sam doznala da mi je suprug s bivšom kolegicom s posla dogovarao sex, da se palio na nju, ona na njega (i ona ima dijete i muža). to je bilo prošle godine negdje u ovo vrijeme, dakle u vrijeme dok sam ja bila trudna. tada je on bio u jednom gradu (zbog posla), a ja u drugom (tamo di mi je obitelj).
ako sam u išta (do sada) bila uvjerena to je bilo to da me on NIKAD ne bi prevario. bila bih dala ruku u vatru za tu tvrdnju. a sada...sada se višegodišnje povjerenje samo pretvorilo u prah.
zapravo, vjerujem mu kad kaže da ništa nisu imali zajedno (navodno, oboje su došli do toga da bi to bilo glupo, uostalom, kako mi on - on u kojeg više nemam povjerenja - kaže, njemu je stalo samo do sina i mene)
ne želi više pričati o tome, jer kaže da nema o čemu, da mi je sve rekao...a meni samo naviru pitanja i pitanja...
istina, mi već dugo imamo problema (komunikacijskih) i ja sam ga do sada ostavljala već tisuću puta. pogotovo tijekom trudnoće dok su me hormoni držali - tada sam mu govorila kako ni ne volim, kako ne želim živjeti s njim, kako sam tu samo zbog sina....ukratko, bila sam nesnosna trudnica i to priznajem. ali NIŠTA nije opravdanje da on u drugoj traži ono što nije imao doma (nije bilo ni sexa jer sam bila na mirovanju)
on mi kaže kako nije bitna ona (ta kolegica s posla) da je tog trena mogla biti bilo koja druga koja je pokazala toplinu prema njemu, onu toplinu koju treba a koju od mene nije dobivao.
realno, to stoji.
ali ne opravdava, niti mi pomaže da krenem dalje.
ono što u meni tinja sada je: da li ću mu ikad više moći vjerovati i osveta - želim njenom mužu reći istinu o njih dvoje i neka oni i njihovo dijete pate kao što je patilo moje dijete koje svoj prvi doček Nove u životu nije provelo normalno već u svađi roditelja.
znam koliko ovo loše zvuči, ali ne mogu pobjeći od ovih osjećaja.
za njega znam što otprilike ide - neću tako lako preći preko svega i iako je 2 dana mir u kući i iako on niti ne sluti ništa, što se mene tiče - tek počinje. i to ne zbog "prevare" već zbog svega ostalog što već dugo ne štima kod nas.
no, želim da i ta ženska pati i želim joj mužu reći. želim im pakao kao što je i u meni ovih dana. pakao koji me trvi u duši, pakao koji mi je donio kratak ubrzan dah, napade panike, bijesa, očaja i tuge.
vjerujem da ovdje ima mudrih, iskusnih ljudi, zato i pišem sve ovo na ovim stranicama....što bi učinili na mom mjestu, da li bi se osvetili....
i isprika na predugačkom postu...
Ja bih svoje probleme rješavala sama sa sobom i sa svojim mužem, a drugu obitelj bih ostavila na miru. I postavila bih si pitanje: ako imam opravdanja za sebe, zašto ga ne bih našla i za njega?
osveta je za luzere
i loše holivudske filmove.....
vrijeme liječi sve rane .......
kao što je sorcie napisala ili ga otkantaj ili oprosti
sretno
Slažem se i ja, ako ga voliš oprosti mu, a ako ne walk away..
čekaj da vidim jesam li dobro shvatila :shock:Maari prvotno napisa
TI njemu kažeš da ga ne voliš i ne želiš živjeti s njim osim zbog bebe
ON zbog toga RAZMIŠLJA o prevari, traži utjehu u drugoj, ali ipak ništa NE PODUZIMA i još ti na kraju sve to PRIZNA
i sad je on grozni negativac u cijeloj priči? i želiš uništiti brak ženi koja isto tako na kraju nije ništa napravila, osim maštala pa se predomislila?
ok i meni je teško i pri samoj pomisli na emocionalnu prevaru, ali zar se tu nije dogodilo upravo ono o čemu često pišemo kad pročitamo o nekoj prevari : "trebao je prije razmisliti što bi time izgubio a ne razmišljati samo onom stvari (ovo ja zbog cenzure)...."
time što ti je priznao, ti je zapravo priznao kako se osjećao i što nije napravio i čini mi se da želi popraviti vaš odnos - mislim da bi bračni savjetnik bio dobar prvi korak
a osveta toj drugoj ženi i želja za razaranjem braka i oduzimanjem bezbrižnog djetinjstva jednom malom nevinom stvorenju :shock:
ne želim uopće komentirati jer ovo ne mogu komentirati pristojno :/
mrijana, žena je povrijeđena i piše ovdje sve što joj padne na pamet...mi joj dođemo kao kolektivni barmen![]()
prevare su gadna stvar, ja je razumijem prošla sam kroz to -davno prije 10 godina , ali nisam zaboravila....vrtlog odvratnih osjećaja
a ti ?
jer netko tko nikad nije bio prevaren ,iskreno rečeno ,ne može shvatiti kako se osjeća prevarena strana.
i što sve prevarenoj osobi prolazi kroz glavu.
Da je misli zvati i raditi joj sranja, ne bi ni pisala po forumu.
Maari
kome bi se ti osvecivala????
po onome sto si napisala - ja jedino mogu zakljuciti da si sama skuhala i zacinila rucak koji ti sad nije bas ukusan
imam dojam da uzivas ljude ciniti jadnima tj. psihicki ih i emocionalno zlostavljati
prvo si muza natjerala da se osjeca jadno
a sad ti to nije dosta pa bi jos i muza od one zene
daj se malo skuliraj
obuci lagane cipelice, neke koje te ne zuljaju
pa djete u narucje i u stenjicu na friski zrak
da ti se malo razbistri
ti bi okolo sijala patnju i prosipala otrove
aj probaj sijat ljubav
mozda ce bit vise koristi i vise sretnijih ljudi oko tebe, a i tebi ce biti bolje
znam da ces napravit ono sto si naumila, ali savjetujem ti da jos dva puta razmislis i budes pripravna zivjeti s posljedicama
pa ja se i ponašam kao barmenkoji totalno bezosjećajno problem gleda sa sasvim 10-te strane
sorry Maariako je zvučalo grubo (sad kad čitam vidim da baš nisam bila taktična), samo sam htjela reći da se stalno povlači ta rečenica "da je razmislio..." - a NJM jeste razmislio - i ona sama kaže da mu vjeruje da nije "realizirao" svoja maštanja, pa čak ni u situaciji u kojoj mu ona kaže da ga ne želi i ne voli i sl. jer ipak voli Maari i dijete koje čeka (znači nije se čak ni zaljubio u tu drugu)
i doista mislim da treba poraditi na komunikaciji kod nekog savjetnika i da se to povjerenje može vratiti, ali ne bez iskrenog razgovora (s obje strane)
nadam se da ne misli doista zvati tu ženu (ne vidim što misli, vidim samo što piše) i da joj je ovo bilo dovoljno ispucavanje prema njoj
Maariprobaj izbaciti tu gorčinu iz sebe i ne mučiti se pitanjima, bolje je iskreno porazgovarati, ali bez optuživanja "ti si.." nego objašnjenjima svojih osjećaja "ja se osjećam..."
ali marija koliko ja kužim iz posta ona uopće nije prevarena - on je imao priliku koju nije sproveo u djelo, samo je priznao da ju je skoro prevario. A fakat, da meni moj dragi kaže da me ne voli i da ne želi živit samnom brzo bih dala petama vjetra :/
Mukica mudro zbori
ne bih sijala patnju.Mukica prvotno napisa
omča koja je stegla vrat posljednjih dana dovela me do neprepoznatljivih misli kojima se odupirem.
just for the record, nije on priznao već sam doznala jer nije počistio sve dokaze za sobom.
također, priznala sam već svoju neurotičnost iz doba trudnoće. trudnoće koju sam provela sama, sama sam opremala za dijete i mislila o svemu. on je mislio da je dovoljno poslati novac. e pa nije bilo. no tu smo temu već sažvakali (mislim na nas dvoje)
ispričavam se što sam iskreno podijelila s vama svoje demone i zle misli. bila je to greška.
nakon sto sam saznala da me bivši muž vara s jednom curom sto radi u kafiću,lijepo sam otišla tamo ,popila piće ostavila joj bakšiš i rekal neka ga potroši s mojim mužem.
i dobacila sakrastično .....usrećila se se ....s njoj je poslije toga dobio djete ,ostavio ih obje.....i otišao dalje....sad i neznam u kojem je braku i vezi
ja bih toj ženi dala do znanja da znam i rekla da razmišljam hoću li joj mužu reći
alooo pa i ona je znala da je on u braku znači nije ni ona nedužna
ovo je samo moj stav ispravan ili ne....ali pekla bi se i ona malo na vatri a iskreno obitelji joj nikad nebih rekla
mukica ti je sve rekla. ja ću samo još malo dodati:Maari prvotno napisa
mislim da imaš divnog muža, i pitam se čak - da li ga zaslužuješ :/ ...
da te htio ostaviti, mogao je to bezbroj puta.
nije on napravio pakao u tvojoj obitelji. sama si ga napravila, i uredno podgrijavaš vatru - kako bi pakao i opstao.![]()
ovo što želiš napraviti - jednako je nezrelo kao i tvoje ponašanje prema mužu. odrasti.
dajte žene, malo stanite na loptu
žena je pogriješila i to priznala
treba uzeti u obzir da su je pucali hormoni
i on je pogriješio, budimo realni, čisto sumnjam da je on bio taj zbog kog nije došlo do realizacije plana o vanbračnom sexu
i sad to treba zakopati
i umjesto da je tu napadamo trebali bi joj pomoći da se smiri
jedino se apsolutno i bezrezervno slažem da bi bila strašna greška i jako ružan potez da Maari ide suprugu druge žene
neka se okrene sebi i svojoj obitelji, neka potraži pomoć psihologa, psihijatra, a drugu obitelj neka ostavi na miru, nema sreće od nanošenja boli drugima
ajoj, joj, ccc...nemoj tako sorci....da je bio baš tako divan ne bi došlo do ovakve situacije...da su oboje bili divni...sorciere prvotno napisa
sigurno Maari ima razloge zašto mu je govorila to što mu je govorila a i sama je rekla da su imali komunikacijskih problema,e to je tek problem...
A ljudi si u bijesu i nezadovoljstvu svašta izgovore..aha...
i ja mislim ali bi nju malo cimnula jer je svjesno imala namjeru biti s njenim mužem.....tek da jednu noć neprespava mirno toliko e zaslužilaaleksandra70vanja prvotno napisa
aleksandra70vanja prvotno napisa
aha!Shiny prvotno napisa
mo'š misliti da bi ostala s nekim ko bi mi bio u stanju to sve izgovoriti![]()
a ljudi si u bijesu i nezadovoljstvu svašta DOZVOLE...
razloga za takve grozne riječi nema - osim ukoliko je stvar došla do točke u kojoj tražiš bezuvjetni razvod.
da sam ja u poziciji te žene (pod pretpostavkom da ništa nije bilo, kao što tvrdi muž) - mislim da bi ti to bilo zadnje "cimanje" koje bi ikad poželjela.laky prvotno napisa
aleksandra, ma baš mi se ne staje na loptu...
žena je pogriješila, svoju grešku baš i ne smatra nekom greškom - i uredno PLANIRA druge greške... halo? :?
otkud ti ideja da nije bilo već tih prespavanih noći ? pa samim tim što su odlučili da neće ništa poduzeti, govori u prilog ovoj ženi (i tom mužu). u trenutku slabosti je samo poželjela drugog, al svoj naum nije ostvarila... što je ovo 1984 pa ćemo kažnjavati i za prljave misli ?tek da jednu noć neprespava mirno toliko e zaslužila
užasno mi je čitati tolike riječi ogorčenosti![]()
ni jedno od njih nije cvijeće
tko zna kakva je njihova komunikacija inače, možda se oni tako izdjele i idu dalje, sama je rekla da imaju problema u komunikaciji
ne kažem da je to ok
ne kažem da itko ima pravo drugome svašta govoriti
ali kad osjetiš koju buru i promjene hormoni mogu u tebi izazvati imaš više razumjevanja za druge žene u takvoj situaciji
ja sam u trudnoći bila savršeno, po porodu sam otišla kvragu tako da znam kako je kad ne možeš kontrolirati sebe
ni on nije bubica
biti u braku, imati trudnu ženu i dogovarati seks s drugom halo, to je ok?
umjesto pokušati prevladati probleme
može se reći da su i njega pucali hormoni, od nehebice, ali postoje drugi načini, seks izvan braka nije riješenje
DRAGA sorci ja sam to prošla i nije sam muž bio u tome bila je i ta žena ja bi joj piuštila to cimanje pa taman mi zadnje bilo....eto ona je svetica kad je šetala s tuđim mužem ili i pomislila na to......pored svoje obitelji....ma ja sam ili pokojnik ili pukovnik i to bi joj cimanje priuštila i to jako "lijepo i pristojno" u stilu eto samo da znaš da ja znam i nisam sigurna tko će još saznati.....sorciere prvotno napisa
nebih nikad rekla njenom mužu jer neželim nikome loše posebno ne njenoj djeci jer ni ljubavnici mog prvom nikad nisam ništa loše napravila ali sam joj dala do znanja kako se ništa nije skrilo....
btw.puno je lošije prošla s njim nego ja ali to je druga epizoda
nisam ogorčena uopće a zar je opravdanje to što je u trenutku slabosti poželjeti tuđeg muža???pa di bi stigla da u svakom trenutku slabosti poželim nekog tuđeg muža a samnom ih radi 120...mama courage prvotno napisa
neću više na ovu temu jer je nema smisla ,ja imam svoj stav o svemu a bila sam prevarena i rastala se zbog toga nakon 3 mjeseca braka ,tako da imam pored stava i osječaj kako to izgleda
laky, očito to još nisi preboljela. ne mogu drukčije shvatiti tvoje postove. :/
btw - fakat mi se ne čitaju ovakve teme na podforumu o jednoroditeljima...
i ne, nemam razumijevanja za zlobu žene koja ima priliku sačuvati svoju obitelj, a ona želi razoriti (još) jednu drugu....
nisam preboljela???pa ja sam 5 godina u drugom braku .....i to nakon 3 godine veze ....ali nema smisla da objašnjavam nemam ni razlog .....dosat cura s MPO podforuma zna mog sadašnjeg muža i mogu samo reći da mi je prvi napravio uslugu...ali tada to nije tako izgledalo....prije 10 godina
laky, čuvaj si muza, pitaj boga koliko žena u ovom trenu i na ovoj planeti uzdiše za njim![]()
ovo potpisujem, uništavati drugu obitelj, radi nečega što se nije dogodilo je strašno i bespotrebno, pobotovo mi je grozno ono neka njeno dijete pati, užas jedan, i ja se nadam da je to prolazni bijessorciere prvotno napisa
ali razumijem Maarine osjećaje povrijeđenosti
meni je velika razlika prevariti ili razmišljati o prevari, trudnu suprugu ili van trudnoće
trudnoća nije bolest, ali prevariti trudnu suprugu je po meni kao prevariti bolesnog patrnera
kukavički ,jer mislim da tu partneri nisu ravnopravni
ako je nesretan u braku, mislim da ima moralnu obvezu, ako ženu više ne voli, biti s njom za vrijeme trudnoće i prve godine djeteta, a onda se rastati i ići ugovarati sex s drugima
prevara u "normalnim" okolnostima mi ima drugi tretman
šta bi ti to dozvolila? Da živiš sa čovjekom koji te ne voli i nesretni ste oboje? Moralna obaveza ili ne meni je to brrrrrrrrrr.aleksandra70vanja prvotno napisa
i stvarno mi nije jasno to što ne radite razliku između stvarnosti i mašte.
I da, i ja razumijem njene osjećaje povrijeđenosti i mogu shvatiti ventiliranje i izbacivanje tih osjećaja, ali ovako crno na bijelo neke stvari ispadaju stvarno pretjerane.
i uostalom sama je tražila savjet[/i]vjerujem da ovdje ima mudrih, iskusnih ljudi, zato i pišem sve ovo na ovim stranicama....što bi učinili na mom mjestu, da li bi se osvetili....
ja se ne bih osvecivala i opterecivala sa jos vise negativnih emocija i postupaka. okrenula bih se sebi i eventualnom odlasku na terapiju di bi mi terapeut pomogao kako da se naucim komunicirati, pregovarati i suociti se sa vlastitom agrwesivnoscu.
i to ne zbog partnera i spasavanja veze nego sebe radi. sad imas dijete, ako se nastavis tako divljacki ponasati napravit ces probleme i djetetu
tu masovno dolaze cure koje se zale kakve su im stvari partneri izgovorili, kako su se lose ponasali prema njima i one su se jednostavno ohladile od ideje da zive sa takvom osobom. niko nije duzan biti nekome vreca za istresanje i svako ima pravo biti povrijedjen negativnim ponasanjem partnera i za ocekivati je da se moze ohladiti i odmaknuti od nekog tko samo sipa otrov
a na temu sto je ko izgovarao u trudnoci i kako je partner odreagirao, pa ja sam se u trudnoci od hormona ponasala ko da se non stop tjeram, maltretirala sam matsa da radi kojekakve gluposti pa je najurednije to odgodio i nije me poslusao jer mu je bilo jasno da me prze hormoni
suvišan komentarmama courage prvotno napisa
Mislim da nikad nije kriva samo jedna strana i da nisu uvijek muškarci ti koji varaju i koji zbog nedostatka bilo čega trče u krvet drugoj.
Ljudi smo, griješimo, red je i da praštamo ono što i koliko možemo, no ako ne možemo, skupimo dovoljno snage da zatvorimo iza sebe vrata kroz koja ne želimo više prolaziti.
Mislim da osvete i prigovori nisu rješenje, dapače, tek produbljivanje vlastite agonije.
Vjerujem da u takvom trenutku, kad saznaš takvo nešto, razum napusti tijelo, emocije bujaju, na pamet padaju strašne slike; voliš, pa u isto vrijeme i mrziš; kaznio bi sve sudionike; isplakao se, vrištao.
No, treba se trgnuti i sagledati činjenice.
Nekome je dovoljno tako nešto da odluči ići dalje sam.
Netko će ostati i nakon dugogodišnje afere.
Ne osuđujem, ne krivim, niti sažalijevam.
Svatko od nas bi trebao biti svjestan svojih mogućnosti.
Maari, vjerujem da će trebati vremena da sažvačeš sve. Možda odlučiš ispljunuti, a možda progutati. Osjećaj povjerenja se ne može vratiti preko noći.
A ona...Ne vidim razloga zašto ju dirati. Ne živiš s njom, nemaš obitelj s njom. Možda je htjela, možda nije, možda joj je žao, možda nije. To je tako malo važno za odnos između TEBE i NJEGA.
ne bi napadala Maari zbog njenih osjecaja jer su sasvim normalni.
ali ne bi isla nista govoriti drugoj zeni jer to nije moja stvar. osim toga, ona zna sta je ili nije napravila. isto kao i Maarin muz, pa nisu djeca.
Maari, ti bi trebala razjasniti stvari prvo sa sobom, onda sa svojim muzem. pa vidjeti ide li dalje ili neide. nema smisla uvlaciti drugu zenu u to.
laky, to je bila cisto odgovornost tvog muza. ako ti zelis nekog frajera, i on zeli tebe, nisam bas sigurna da bi u danim trenucima mislila na njegovu zenu. to bi trebao biti njegov posao, ako sam ja to dobro shvatila.
nikad neradim drugima ono što nebih voljela da meni netko napravi pa tako ni te stvari...
ali svatko ima svoj stav
nikad ne reci nikad ali sada je stanje takvo[/b]
slušaj možda sam krenula u krivom smijeruSun prvotno napisa
divim se curama na ovom forumu (i van njega), koje tako savršeno znaju formulirati svoje misli
ja se zapetljam kao pile u kučinu
ja sam više odreagirala na komentare da ima muža kojeg nije zaslužila i takve stvari......
samo sam htjela reći da je teško reći, što je prije kokoš ili jaje?
da li je on nju htio prevariti jer je ona bila gruba prema njemu?
ili je njegovo ponašanje izazvalo, uz hormone, njenu grubost?
i da muškarac koji dogovara sex sa drugom, dok doma ima trudnu ženu, i nije tako savršen
zato sam to napisala da, ako nije inače zadovoljan, razlika je između varanja za vrijeme trudnoće i ranog majčinstva i van toga
bar tako meni
oboje su doprinjeli njihovom odnosu
i trebaju to riješavati
nanošenje boli drugim ljudima, pogotovo dijeci, koji za to nisu krivi, nije riješenje
jer, po meni, on je taj koji treba čuvati svoj i obraz svoje trudne žene, ova druga žena nema obaveze prema Marri, ona je obvezna svojoj obitelji
Prije 10 godina meni je prva misao bila da njemu onu stvar strpam u gnječilcu za češnjak, a da nju opalim vrućom peglom.....
Naravno da to nisam napravila, kad sam došla k sebi uz pomoć jednog dragog prijatelja koji je imao živaca slušati moje višesatne lamentacije i koji je micao oštre predmete, shvatila sam prvo neke stvari o SEBI i svojoj samozaljubljenosti i sujeti...........
aaaaaa kako mi je to mogao napravit ? to mi je bila glavna mantra
aaaaaa osramotio me je itd ,itd , itd
oboje smo bili i krivi i nedužni, i očito loš izbor jedno za drugo....i bolje da smo se razišli
a iz te životne siruacije sam naučila puno
pa jel ti možeš ući u nečiju glavu, ili u nečiju situaciju?aleksandra70vanja prvotno napisa
ja odgovaram NA ONO ŠTO JE NAPISANO. a odgovorila sam tako kako jesam. jer je to moje mišljenje. o mužu zapravo nema niš loše - osim što je POMISLIO na prijevaru... a nije ju realizirao. :?
over and out...
kužim ja a70v kaj ti pričaš, ali eto ubolo me ono u oči. I da, ne slažem se s tim da je prevara za vrijeme trudnoće različita od one u bilo kojem drugom trenutku. Meni je prijevara uvijek katastrofa.
Samo izgleda da se ne slažemo niti oko definicije prevare. Meni ona razgovor i nekakv flert s nekim nije. Što uopće znači idogovarati sex s nekim? Nemrem baš reći da mi je sasvim jasan taj koncept. Nekako mislim da je to sve nešto nategnuto u afektu