Elin, osjećam se glupo što ti ovo govorim, jer znam da ti je bio sve i da ti još uvijek nije normalno da ti netko govori protiv njega nešta loše, ali znaj da će i tebi i djetetu biti puno bolje samima!

Nisam nikada bila prevarena, ali kao da i jesam....naime, bila sam dijete čiji je otac varao majku. On je predivan čovjek, svi ga vole, predobar i prepošten, prekrasan otac....ma sve što bi neka žena željela. Ali sve to nije značilo ništa kad je bio čovjek koji vara svoju ženu. I nije varao samo ženu, varao je i svoju djecu...cijelu svoju obitelj! Kako smo živjeli u malom gradiću, neminovno je bilo da mama sve njegove nevjere dozna. Nažalost, ostali su zajedno iako moja majka nije mogla zatvoriti to poglavlje života! I meni kao djetetu, mojoj majci i mom ocu- svima nam je život postao čisti pakao! Majka je imala napade bijesa, pokušaje samoubojstva, neprestano su se svađali, bježala je od kuće...a sve zato što ju je to izjedalo iznutra! I na kraju, ni dan danas ne znam je li to preboljela....ali znam da otkad je ušla u menopauzu, koketira sa svakim, baš svakim muškarcem i znam da ga je i prevarila najmanje jednom....i boli me to još uvijek, iako sam sada svoja žena i živim daleko od njih!

Mislim da niti ja ne bih mogla prijeći preko nevjere! Jer pri samoj pomisli na nevjeru, izjede me iznutra! I baš zato ne bih ni razmišljala....odmah bih se rastala jer ne želim ni sebi ni svojoj djeci priuštiti pakao kakav sam ja imala!