Quote Originally Posted by NATTIE2
Ja sam jako nepovjerljiva kad je u pitanju ulovljena laž.
Ovo je samo moje mišljenje:
Kao prvo van više ne bi trebao htjeti ići, a ne te dovoditi da ti to tražiš od njega...ako nije spreman prestati izlaziti bez tebe...to ti je prvi alarm da će te opet prevariti samo ovaj put nećeš tako lako saznati. Ako želi i dalje bez tebe i djece lunjati, nije se iskreno pokajao!!!
Broj dva...imaš svako pravo spominjati mu i predbacivati ako želiš i doživotno jer je on krivac koji je zgriješio a ti žrtva koja je pretrpjela bol.
Mi smo žene jaka bića, jača nego što oni ikada mogu biti. Vjeruj u sebe i svoju snagu i vidjet ćeš da možeš sve sama i da je tvoja ljubav i dobrota jedino što mu može pomoći da ostane uz vas i ne treba on vama nego vi njemu. Zauvijek si obogaćena bezuvjetnom ljubavi koju mogu pružiti djeca i tvoje je srce puno. Ako trebaš izgubiti ljubav ovog muškarca, ne boj se, jer ljubav drugoga još boljega možeš opet naći....ali svoju djecu ništa ti ne može zamijeniti.
Odigraj ovo pametno, postavi se kao zakon vaše veze a ne kao jadnica koja je ovisna i izgubljena. On mora drhtati hoćeš li mu oprostiti jer on gubi sve ako nećeš....ti ako gubiš , gubiš samo njega koji je vrlo zamjenjiv tebi...a djeca? Oni će ga imati kroz susrete i druženja i još će imati sretnu majku koja neće misliti gdje je njen partner i ako bog da, još će imati i očuha koji će maziti i paziti njihovu majku kao što i zaslužuje!

Čuvaj se i trijezno sagledaj situaciju.

Pozz

bravo! potpisujem sto puta!