ja se ne bih osvecivala i opterecivala sa jos vise negativnih emocija i postupaka. okrenula bih se sebi i eventualnom odlasku na terapiju di bi mi terapeut pomogao kako da se naucim komunicirati, pregovarati i suociti se sa vlastitom agrwesivnoscu.

i to ne zbog partnera i spasavanja veze nego sebe radi. sad imas dijete, ako se nastavis tako divljacki ponasati napravit ces probleme i djetetu

tu masovno dolaze cure koje se zale kakve su im stvari partneri izgovorili, kako su se lose ponasali prema njima i one su se jednostavno ohladile od ideje da zive sa takvom osobom. niko nije duzan biti nekome vreca za istresanje i svako ima pravo biti povrijedjen negativnim ponasanjem partnera i za ocekivati je da se moze ohladiti i odmaknuti od nekog tko samo sipa otrov

a na temu sto je ko izgovarao u trudnoci i kako je partner odreagirao, pa ja sam se u trudnoci od hormona ponasala ko da se non stop tjeram, maltretirala sam matsa da radi kojekakve gluposti pa je najurednije to odgodio i nije me poslusao jer mu je bilo jasno da me prze hormoni